דו"ח יציאות ליום ב´ שהיה

MARMELAD

New member
דו"ח יציאות ליום ב´ שהיה

אז סיפרתי לכם שאני הולך לנענע ב SCENE אבל לא סיפרתי לכם מה היה: אז קודם כל כאמור יצאנו לSCENE, שהיה מקושט בצורה מדהימה מהרגיל...! וצפוף אימים. ניסינו לרקוד ככה בין האנשים והבנו שזה לא זה. ישבנו על הבר ובערך בפעם החמישית שמישהו שניסה לעבור נפל עליי הגיע הזמן לצאת החוצה. בחוץ כמובן המוני אנשים מתגודדים ומפטפטים, עושה רושם שכל האקשן של ה SCENE קורה במדרכה ולא על הרחבה.... אבל נחמד בכל מקרה. מה שכן, הם ביקשו כניסה של 50(!) ש"ח מה שנראה לי קצת מוגזם..... ובכלל אני אנצל את הבמה לבקש ממי שבעניינים להוריד קצת את המחירים... רבאק כל יציאה מתחילה ב150 שקל! הקי-צר אחרי שעייפנו מגדודי ההומואים-בני-העשרים-שלבושים-יותר-יפה-מאלוהים החלטנו להחליף קצת אווירה ופסענו לעבר הדיש, שזה מין בר כזה בדיוק מאחורי ה SCENE. לשמחתנו לא היה שם תור היסטרי ואנחנו בכלל מאלה שעוקפים את התור בצעקות "יש כאן אישה בהריון" אז נכנסנו והצטופפנו על הבר. מה טוב בדיש? שאם יושבים על הבר תמיד מקבלים מתנות מהברמנים בחינם וכן היה גם הפעם. חוץ מזה הברמנים שם הם לדעתי הכי חתיכים בתל אביב. והכי חשוב הבר שייך לשניים מבני קהילתנו וזה בכלל סיבה לפרגן. אבל.. היה שם יבש משהו ואנחנו עוד לא התייאשנו מהריקודים וכך מצאנו את עצמנו חוצים את נחלת בנימין לכיוון הOUT. בדרך הרכנו ראש מול אגודת ההומואים והלסביות ושות´ לזכר ניספי האסון בניו יורק אך לציניים מאיתנו צצה השאלה עד מתי יהיה הדגל בחצי התורן? שבוע הגאווה הוא כולו שבוע ועל פיגוע בניו יורק הדגל מורד כבר שלושה שבועות? (כמובן שהציני לא היה אני). לקצר את העניין הנה אנחנו עומדים בשערי ה OUT. לפחות 70 איש עומדים בחוץ ומפטפטים בניחותא עם כוסות ביד... מממ... בטח טוב בפנים. אז זהו, שנכנסנו פנימה וגילינו שם בעיקר את עצמנו. עכשיו, מה הקטע ב OUT? שהמוזיקה שם חמודה, האנשים שם נחמדים אם כי קצת מבוגרים, אבל אף אחד (חוץ מכמה מטורפים שרוקדים כאילו אין מחר) לא נמצא בפנים אלא בחוץ. ואני אומר - אם כבר לבלות על המדרכה אז שתהיה המדרכה מתחת לבית שלי. טוב... הזמן עובר החבר שלי שולק את המרטיני השני ואני עם המים המינרלים שלי, בערך בשיר הרביעי שלא היכרתי הגיע הזמן לפרוש ובשיא. בדרך החוצה עשינו כמה התוודעויות לכל מיני הומואים חמודים ואיכשהוא החבר שלי נעלם ואני נשארתי מפטפט עם יואבון. החלטנו לפתוח בר ואני אפילו עשיתי לבר שלי ושל היואבון טקס השקה כששברתי כוס על מפתן הבר העתידי. המלצה לבעלי ה OUT: אל תתנו לאנשים להוציא כוסות. חבל על הכסף. טוב, היום נגמר הגעתי לי אל הפורום לראות מה חדש.. והשאר היסטוריה. לסיכום : יום שני... מומלץ לצאת. אמנם היה חג מה שגרם לעודף אנשים אבל בהחלט מהימים המובילים של השבוע, במיוחד אם אתם כמוני ושונאים לצאת ביום ששי. אז ניפגש כבר. MARMELAD

MARMELAD

New member
ועוד משהו קטן...

לקראת הקמת מאמר העל הידוע : כל מקומות הבילוי ! אני קורא לכם להתחיל לשרשר מקומות בילוי לגייז. לדרג, לציין, להעיר, לבאר, לפרש לבאר ולנמק. אאוט, SCENE, TLV, צ´אפס, מינרווה, ספינקס, דיווה, דום, שאדאו..... ולא חייבים לכתוב רק על מה שאוהבים. יאללה. לדרג. אני מחכה לתוצאות ובסוף נכתיר את: הבילוי הכי טוב הבילוי הכי מסריח וכל מה שביניהם... לילה טוב. MARMELAD

MARMELAD

New member
אז אני אתחיל:

INBAR CAFE נמצא בפינת קינג ג´ורג´ הנביאים. קפה אינטרנט מההומואים ביותר שראיתי. צוות ידידותי, קהל לקוחות קבוע ואפילו די מגובש, המון חתיכים בגילאי ה 20+ נכנסים ויוצאים... לא פעם ראיתי שני אנשים יושבים בשני מחשבים נפרדים ומצ´וטטים באותו הצ´ט... IOL GAYS דרך אגב.. מחירים סבירים ביותר, 50 ש"ח לחמש שעות, 12 ש"ח לשעה, קפה לא רע של לוואצה. אפשר לעשן בפנים והמוזיקה טובה! בקיצור, מומלץ. אמרתי גם שיש בו המוני לסביות בנוסף להומואים?

ואם ביציאה קבועה עסקינן...

... אני אנסה להמשיך עם יומן יום ה´ משלי, שיכסה את הטיול שעושים חברי ואני למועדון ה"לילה" הירושלמי, ורכילות מהקהילה הירושלמית. פרטים ביום חמישי.

Yaniv-DC

New member
שנתחיל?

אז כאן כמובן יש ארועים כל יום אבל... החלטתי לאמץ לי שני ערבים בשבוע, היות והבחור עובד בשתי עבודות, לומד, ומבזבז הרבה זמן על כל מיני פורומים... יום חמישי - כמה טוב שיש קולג´ים באמריקה... תודו ש- college night נשמע הרבה יותר טוב מערב סטודנטים... BADLANDS זה המקום פה ביום חמישי כשכל החברה הצעירים יוצאים להם מהארון (אלק... ממש אין פה דבר כזה...) ומגיחים אל המועדון שבקומת הגג יש קריוקי, בקומה התחתונה בחלק הגדול יש את רחבת הריקודים, ובחלק הקטן רחבה קטנה יותר מוקפת במסכי וידאו, ודי ג´יי שמפתיע לפעמים עם... יורופופ!!! מצרך מאוד נדיר באמריקה... הכניסה כמובן, ח-י-נ-ם. בלי הגבלות, לא עד חצות, כל הזמן. יום שבת - היום המרכזי כאן כי יום ראשון זה הסופ"ש... בוושינגטון החבר´ה יומאים מוקדם ופוקדים את ה- VELVET NATION כבר באיזור ה-22:30 ומייד רצים אל הבר כדי להספיק לפחות 2 סיבובים של משקאות וודקה בחינם (כל סיבוב כולל שתי כוסות), יש רק עד 23:00. אנחנו אימצנו את ויקי בתור הברמנית האישית. בהתחלה רק האולם הקטן פתוח (קטן... פעמיים הסצין), ובאזור 23:30 כשכבר ממש מלא פותחים את האולם הע-נ-ק. באולם הזה יש רחבה ענקית, ולמעלה 2 קומות עמוסות בכיסאות וספות, שם תוכלו לראות אנשים שצריכים דחוווף חדר. גם על הרחבה באיזור שתיים ככה, תוכלו לראות אנשים מקבלים מציצה בלייב. בחודשים מאי-אוקטובר יש עוד רחבה פתוחה בחוץ. המחיר, $8 עד 23:00, $12 אחרי. לפעמים יש מסיבות נושא מיוחדות, ואז המחיר עולה ב...שימו לב - $2. כמובן שהמקום שם את השירזיון בכיס הקטנטן הזה שאין בו מקום לכלום. הבעייה - היניב מלמד בימי ראשון ב-8:15 בבוקר בוירג´יניה, חצי שעה נסיעה ממרילנד, וצריך לקום ב-7 בבוקר. וזה אחרי שאינו מסוגל לעזוב את הניישן לפני 4:00. מה שהופך את חווית הלמידה של הילדים לנעימה במיוחד
אז כשתבואו לבקר, ניקח אתכם לשם...(לניישן, לא לביצפר...)

Yaniv-DC

New member
לא שאלתי

מה אתה חושב. עזוב אותך ממחשבות... תכתוב ותשתוק (סוג מסויים של סתירה פנימית אבל לא מצאתי משהו אחר). חוצמזה... שבוע הבא!!! מלישסלי!!! אנתוני שלנו אולי ישכנע את הבנות להעיף קיבינימט את היהודי המעצבן הזה, לא זוכר אפילו את השם... ועוד חודש... TEMPTATION ISLAND 2... והפעם הבטיחו שהזוגות ממש יתענו... יאממממממי!!!

MARMELAD

New member
הסקר נועד לכל מי שמעוניין

ומתייחס למקומות בילוי בת"א, ירושלים, אילת, ניו יורק, אוזבקיסטן.... הקיצר בנים להתחיל להזיע על המקלדת.. ומהסיבה הנכונה הפעם!

se7en

New member
VELVET NATION

בתור אחד שלפני שבוע היה במסיבת גייז ראשונה אני חייב להגיד שהתרשמתי לטובה. סיפור שהיה כך היה: יניב המתוק החליט שזהו הגיע הזמן וצריל להכניס אותי למים העמוקים... אז ביום שבת, אחרי ארוחה של החיים במסעדה מונגולית, חזרנו הביתה התקלחנו, התלבשנו והיינו מוכנים לצאת לדרך...אז נכון שלקח קצת זמן להגיע כי שכחנו לקחת את ההוראות, אבל לבסוף זה היה מולנו... ה- VELVET NATION בכל הדרו....אצנו רצנו לבר ומיד חטפנו כל אחד 2 כוסות של וודקה תפוזים לחימום האווירה (כמובן שזה בחינם...). אז האמת, שבהתחלה הייתי בשוק, בהיסטריה ולא היה חסר הרבה שאני אומר ליניב זהו, הולכים הביתה, אבל אחרי שעיני התרגלו למראה הניבט מהרחבה, לא נותר עוד הרבה מה לעשות, אלא פשוט לרקוד אל תוך הלילה ולשטוף את העיניים בגופות החשופות של חתיכי וושינגטון. על המועדון עצמו, כבר ראיתי שקיבלתם דיווח. ואכן, אם מישהו נקלע מסיבה כלשהי לוושינגטון- לא להחמיץ!!! שווה בטירוף...ואם זה בא ממני (הבחור הכי לחוץ בעולם) אז על אחת כמה וכמה...

Yaniv-DC

New member
וואו... סבן...

אפילו אותי הדהמת בהודעה הזו... ורק למען הסר ספק, התקלחנו בנפרד

se7en

New member
זאת בדיוק היתה המטרה..... ../images/Emo8.gif

וחוץ מזה,את מה שעבר עלי (חוץ מהכיף...) ומה שעבר לי בראש, אתה הרי יודע....

Yaniv-DC

New member
אני יודע... יודע...

היום סבן שלח לי אי מייל וכתב שהוא הראה תמונות שלי למישהו סטרייט שאמר לו "לא נראה לי שהוא (יניב) גיי... הוא נראה סטרייט... שובה נשים כזה..." חמוד, לא?

se7en

New member
נשאלת השאלה....

מי חמוד? אני או החבר הסטרייט שלי???? ודרך אגב יניב, אתה לא חייב לפרסם את כל התכתובות שלנו במייל פה בפורום...

se7en

New member
לקח קצת זמן...

יניב- בקשר ל"אני יודע....יודע..." - לא התכוונתי...רק עכשיו קלטתי מה כתבתי... כתבתי את מה שכתבתי בלי לחשוב הרבה, כרגיל.....כבר אמרתי לך שאני מדבר יותר מהר ממה שאני חושב.. שוב, מצטער....

MARMELAD

New member
יניב, אם תמשיך לשחק איתנו משחקים

אני אתפוצץ! או שאתה מראה לי תמונה ועכשיו או שאתה מפסיק לדבר על כל מיני תמונות שלך ותגובות של אנשים אליהם. די, חאליק, חוס עלינו. כבר יש לי פנטזיה של בראד+טום+קיאנו עליך!

Yaniv-DC

New member
הו, לא...

פנטזיה שגוייה... אני למשל לא הייתי יוצא עם עצמי בחיים. אני גם מכיר את האופי וגם רואה את עצמי כל יום במראה. ובתמונות אני באמת נראה גרוע... ויא חתיכת מרמלדה, בטח שלא פה! אתה רוצה תשלח אי-מייל ונחשוב עליך

תור בן אדם שראה תמונות

אני אישית, בתור אחד עם סטנדרטים לא נמוכים, יכול להעיד שבראד פיט אתה לא, אבל גם נראה רע אתה בהחלט לא. הייתי נותן לך איזה מספר טלפון. מי יודע, הוא אולי אפילו היה אמיתי
מר מומין

למעלה