דו"ח יציאות ליום ב´ שהיה

MARMELAD

New member
מה? תחזור על זה?

"אחרי שעיני התרגלו למראה הניבט מהרחבה, לא נותר עוד הרבה מה לעשות, אלא פשוט לרקוד אל תוך הלילה"..... SE7EN, מישהו פרץ לך לכינוי או שהתחלת... להשתחרר קצת? סחתיק, אחי, זאת הגישה. וגם אצלנו בארץ לא חסר, קרי, אתה לא חייב להרחיק עד וושינגטון כדי להנות מההומואיות שלך.

Yaniv-DC

New member
אל תדאג...

את הידיים שלו הוא שמר לעצמו

MARMELAD

New member
יניב, יא קרציה

אתה כותב ואני כותב... ומפספסים אחד את השני. אני בחדר ישראלים בחו"ל בצ´ט. תגיע.

se7en

New member
מצטער לאכזב אבל....

לא יודע מה עבר עלי כשכתבתי את מה שכתבתי.... אל תדאגו, לא תזכו לעוד הרבה סיפורים כאלה ממני... א. כי אין... ב. כי כמו שכבר כתבת מרמלד היקר, זה לא אני....

MARMELAD

New member
דו"ח OUT

מיקום: נחלת בנימין פינת מונטיפיורי כניסה: ללא תשלום מוזיקה: צבעונית והומואית, לא המקום שתשמע בו האוס. יותר לכיוון שירי פסטיגלים ואירווזיונים שעות: ערב... תשע עשר והלאה לישיבה, אחת עשרה והלאה להצטופפות. צורה: שתי קומות קטנטנות, אין יותר מדי מקום לזוז, לא הרבה מקומות לשבת. שירותים חמודים. רב הקהל מחכה בחוץ למשיח שיבוא קהל: בנים בעיקר, גילאי 22+ לבוש: מה שבא ליד. לא צריך להתלבש במיוחד אבל כולם לובשים ג´ינס וטריקו צמודה/גופייה. אטרקציה:1.לראות הומואים רוקדים ושרים את כל המילים של שירים שלא ידעת אפילו שיש. 2.להישען על מכוניות של חתיכים ולחכות שהם יצטרכו ללכת כדי לקחת איתם טרמפ. ברמנים: לא מהחתיכים ביותר תפאורה: אין ממש, תמונות מכל מיני אירועים לסיכום: מתאים לבילוי "סולידי".. קצת צפוף בימי ראשון, חוץ מזה חמוד מאוד.

MARMELAD

New member
אתה מוזמן לכתוב !

אני מתחנן לכותבים בשביל הפרוייקט וכרגע כתבו רק על ארה"ב מה שקצת רחוק. אז שב, תכתוב כל מה שאתה יודע, וכולנו נחכים

Yaniv-DC

New member
אוי....

הייתי פעם אחת. הוא ביקש נורא יפה שנראה מה זה שם... כבר מבחוץ ידעתי שסיפור אהבה גדול זה לא יהייה. אחרי 10 דקות בפנים, שמחתי שבאנו בשתי מכוניות נפרדות. מזועזע בכל אחד ואחד מרמ"ח אברי ברחתי משם נשבע שיותר לא אצא למקומות של גייז. כמובן שבהבטחה הזו לא עמדתי, אך לשם לעולם לא אחזור... (מדובר כמובן, על הצ´אפס.)

DJNYC

New member
דו"ח יציאות EARTH

אוקי, השעה 03:16AM ואני עוד שעה יוצא למועדון חדש שנפתח היום בשם EARTH ב EXIT. זה אמור להיות ענק ועצום, (הייתי במקום פעם אחת לפני ששיפצו והפכו לEARTH) אז אני אדווח מחרתיים ;) אחרי שאני אתאושש מ...המסיבה..

MARMELAD

New member
DJ, אני מקווה שנהנית

ושכשתתאושש באמת תספר לנו מי ומה ואיך..............

DJNYC

New member
טוב.. עכשיו חזרתי...

עוד לא התאוששתי זה היה בלתי יאומן! 24 שעות מטורפות!!!!!!! חבל על הזמן מה שעבר עלי.. אבל ההודעה הזו נורא למטה.. אז גם ככה אף אחד לא יקרא...

MARMELAD

New member
אז הסיפור של דניאל

מתחיל בזה שהוא הלך למועדון חדש, 4 קומות... הוא לא הצליח להירדם אז הוא הלך בארבע וחצי בבוקר במקום בשש...זה מועדון אפטר אוורס כזה... ואז הוא נכנס ו..... דניאל, תמשיך !

למעלה