דו"ח משטרתי ומשמעותו

mrngin

New member
דו"ח משטרתי ומשמעותו

היום, 12.03.08, "הדביקו" לי דוח משטרתי על חציית מעבר חצייה כהולך רגל באור אדום. אני חיפאי, אשכנזי לבן וחנון, ו"הדביקו" לי את הדוח ב-ת"א בפינת מנחם בגין - לינקולן. ברירת קנס 100 ש"ח. על הדוח מופיעה: "יחידת התנועה ת"א צפון" בפרטי הרכב רשום: ------- הולך רגל -------- שאלותיי בבקשה: 1. האם מדובר בעבירת תנועה שתשוייך על פי מס' ה-ת.ז. שלי לגליון ההרשעות (הריק !!) שלי כבעל רשיון נהיגה בישראל ? 2. אם אני לא משלם את הדו"ח, האם ישללו לי את רשיון הנהיגה ? או את רשיון הולך הרגל ?
, ואם לא היה לי רשיון נהיגה ? 3. מה הקריטריונים לבקשת ביטול באזהרה ??? אנקדוטה קטנה וגילוי נאות: אחרי שהוויכוח (בטונים נמוכים וחנוניים) לא עזר, ישבה השוטרת ורשמה את הדוח. באותו הזמן עמדתי בחוסר מעש, ממתין לכתיבת הדוח, וספרתי מעל 35 מכוניות שעברו בצומת בפניה שמאלה !!! ללא מתן איתות, אחת מהן ניידת משטרה , הערתי על כך לשוטר הנוסף בצוות והוא ענה: "אנחנו כבר 10 שנים לא נותנים דוחות על איתות" לי לא ידוע על ביטול תקנת התעבורה בנושא מתן איתות שמאלה וימינה...... כשראיתי שזו התשובה, שאלתי כמה הקנס והסבירו לי שמדובר ב- 100 שח. ואז , בשיקול קר ומחושב, בידיעה מראש שאני לא הולך למשפט, אלא משלם את הקנס, אמרתי לשוטרת: " אם היו קוראים לי אסי אבוטבול האם גם הייתם נותנים לי דוח ? " לחץ הדם של השוטרת עלה ל- 140 על 200, אני הייתי מבסוט ל-2 שניות, היא חטפה קריזה ואמרה שגם את המשפט הזה היא מוסיפה לי לקטע של 'דברי הנהג' בתחתית הדוח. ואכן המשפט הנ"ל מופיע על הדוח שלי. האם עכשיו אני מופיע במחשב המודיעין המשטרתי כסניף של ארגון פשיעה או משפחת פשע ??????????

guya72

New member
משמעות

1) כן. 2) אם לא תשלם - לא יחדשו לך את הרשיון בבוא הזמן. (בנוסף לשלילת רשיון הולך רגל - ע"י כריתה). 3) מינימום 5 שנים רשיון נהיגה + שנתיים ללא עבירות. אתה כעת מופיע במחשב המשטרתי בתור אדיוט מדופלם (או אולי בתור טרוריסט מועמד להסגרה ל"גינטו").

mrngin

New member
איך מבצעים את תשובתך ל-2

תודה מה הנוסח שנדרש לכתוב במכתב הבקשה של המרת דוח באזהרה ?

למעלה