קבריולט שחורה
New member
דו"ח על חניית נכה
שלום לכל מכובדי הפורום.
שמי עוז, במשך שנים נוהג להיכנס לפורום זה בשביל ללמוד על חוקים ולשמוע סיפורים. לצערי קיבלתי אתמול דו"ח חניה.
אבקש להתייעץ האם הדו"ח מוצדק ותקין או לא .
אני חונה יום יום ברחוב הזה ולעיתים (כשהחניה פנויה אז גם)
צרפתי תמונה - הרכב שלי זה היונדאי האפורה מימין.
על התמרור משמאל כתוב "5 מ' | מקומות חניה | רכב אחר ייגרר"
ההגיון הבריא שלי חודשים רבים קרא את זה 5 מטרים (של) מקומות חניה.
בנוסף - על הכביש צבועות 4 חניות בצבע כחול ברור שנצבע רק לפני מספר חודשים, והמקום חניה שלי הוא בצבע אפור לחלוטין כמו כל ההמשך של החניות הרגילות. בתמונה הצבעים אולי פחות ברורים בגלל הגשמים ומזג האוויר שלכלכו את הכביש.
אתמול חזרתי לרכב וחיכה לי דו"ח - בנוסח כתוב:
"העמדת את הרכב הנל ליד תמרור 437 המסמן מקום חניה של נכה בניגוד לתקנה"
חניתי באפור מימין. יש 4 חניות שבהחלט בסיכום יותר מ 5 מטרים של רוחב של מכוניות.
מבקש לשאול בבקשה האם הדו"ח מוצדק ?
לא מצויין שהרכב צולם ודווקא הייתי שמח אם הרכב כן היה מצולם כדי להראות את הפרשי הצבעים ושחניתי באפור.
האם מדובר ב 5 מקומות חניה ? או 5 מטרים ? (בכל התמרורים ההתייחסות ל-מ' היא במטרים כמו תמרור אין עצירה 12 מ' וכדומה - שלט באותו הרחוב.
אני מאוד משתדל לשמור על כל החוקים ואין לי דוחות בעבר.
כעת מאוד צורם לי שאני מרגיש שמדובר פה בדו"ח לא מוצדק, בעיקר בגלל שהחניה בה חניתי היא אפורה והחניות הכחולות עם סימון נכים מסתיימות...
האם הדו"ח מוצדק ?
מה עליי לעשות במידה ולא ? לשלוח מכתב עם צילום או לבקש להישפט ?
אני לא רואה בדו"ח תיעוד בו הרכב חונה באפור או אחרי 5 מטרים. האם התמונה תספיק כדי להבהיר היכן חניתי ?
אשמח לדעת מה הסיכויים שלי לבטל את הגזירה
זה סכום מאוד גבוהה עבורי שהתקבל בתום לב.
בתודה מראש
שלום לכל מכובדי הפורום.
שמי עוז, במשך שנים נוהג להיכנס לפורום זה בשביל ללמוד על חוקים ולשמוע סיפורים. לצערי קיבלתי אתמול דו"ח חניה.
אבקש להתייעץ האם הדו"ח מוצדק ותקין או לא .
אני חונה יום יום ברחוב הזה ולעיתים (כשהחניה פנויה אז גם)
צרפתי תמונה - הרכב שלי זה היונדאי האפורה מימין.
על התמרור משמאל כתוב "5 מ' | מקומות חניה | רכב אחר ייגרר"
ההגיון הבריא שלי חודשים רבים קרא את זה 5 מטרים (של) מקומות חניה.
בנוסף - על הכביש צבועות 4 חניות בצבע כחול ברור שנצבע רק לפני מספר חודשים, והמקום חניה שלי הוא בצבע אפור לחלוטין כמו כל ההמשך של החניות הרגילות. בתמונה הצבעים אולי פחות ברורים בגלל הגשמים ומזג האוויר שלכלכו את הכביש.
אתמול חזרתי לרכב וחיכה לי דו"ח - בנוסח כתוב:
"העמדת את הרכב הנל ליד תמרור 437 המסמן מקום חניה של נכה בניגוד לתקנה"
חניתי באפור מימין. יש 4 חניות שבהחלט בסיכום יותר מ 5 מטרים של רוחב של מכוניות.
מבקש לשאול בבקשה האם הדו"ח מוצדק ?
לא מצויין שהרכב צולם ודווקא הייתי שמח אם הרכב כן היה מצולם כדי להראות את הפרשי הצבעים ושחניתי באפור.
האם מדובר ב 5 מקומות חניה ? או 5 מטרים ? (בכל התמרורים ההתייחסות ל-מ' היא במטרים כמו תמרור אין עצירה 12 מ' וכדומה - שלט באותו הרחוב.
אני מאוד משתדל לשמור על כל החוקים ואין לי דוחות בעבר.
כעת מאוד צורם לי שאני מרגיש שמדובר פה בדו"ח לא מוצדק, בעיקר בגלל שהחניה בה חניתי היא אפורה והחניות הכחולות עם סימון נכים מסתיימות...
האם הדו"ח מוצדק ?
מה עליי לעשות במידה ולא ? לשלוח מכתב עם צילום או לבקש להישפט ?
אני לא רואה בדו"ח תיעוד בו הרכב חונה באפור או אחרי 5 מטרים. האם התמונה תספיק כדי להבהיר היכן חניתי ?
אשמח לדעת מה הסיכויים שלי לבטל את הגזירה
בתודה מראש