דו"ח שאבד

GunsBunny

New member
דו"ח שאבד

לפני מספר חודשים השאירו לי דו"ח חנייה בחניון של קניון איילון על חנייה בכחול לבן ללא תו. זה היה שינוי חדש באותו הזמן ולא שמתי לב בכלל שזה כבר לא אפור. הבחנתי בדו"ח תוך כדי נסיעה והוא עף מהשמשה. השאלה היא, האם אמורים לשלוח לי הודעה בדואר? האם יש מצב שישלחו לי רק הודעת קנס מוגדל? (אחרי חצי שנה?)

אני די בטוח שזה הדו"ח הראשון שלי באיזור הזה (בהנחה שזה שייך לרמת גן), אפשרי לבקש לבטל אם כך?

גבע אבי

New member
שתי אפשרויות

האחת:
אם זה דוח עיריה, אנא המתן זמן מה (עד שנה) לקבלת מכתב רשום לכתובתך במרשם האוכלוסין.
האחרת:
אם זה דוח משטרה, המתן לקבלת הודעת תשלום על ערך הדוח +50%

לנסות לבטל תמיד כדאי.
אם זה דוח משטרה, ניתן להמירו באזהרה

shlang

New member
אי דיוק בתשובה - למשטרה אין סמכות לרשום

דוחות והיא גם לא רושמת, על חניה בתחום כחול לבן.
דוח חלון לא נחשב למסירה - חכה לקבל את הדוח שישלח אליך בדואר רשום לפי הכתובת שלך הרשומה במשרד הפנים

גבע אבי

New member
עינים להם ולא יראו....
צריך לקרוא בתשומת לב

guya72

New member
דוח שאבד

במידה והדוח הונח על החלון - זאת איננה נחשבת כדוח שנמסר לפי דרישות החוק, לכן אם לא תשלם את הדוח, אחרי כ-4-5 חודשים הגורם שנתן את הדוח אמור לשלוח לבעל הרכב עותק בדואר רשום (בהנחה שאתה בעל הרכב).
&nbsp
עליך לוודא כי כתובת המגורים שלך מעודכנת במשרד הפנים.
עקב הבעיות התפעוליות של הדואר, זה עלול לקחת כשבועיים עד חודש עד שהדוח יגיע אליך (לפעמים גם פחות).
&nbsp
מאחר ולא היתה מסירה כדין, אזי הדוח שישלח אליך הוא על הסכום המקורי (ללא תוספת קנס). דוח זה ישלח בדואר רשום ומהווה מסירה כחוק (כך שאם תחליט לא להוציא אותו מהדואר - זה לא עוזר לך)
&nbsp

למעלה