דו"ח שקבלתי לפני כ-3 שבועות...,

אלון 58

New member
אני בעד עדיפות לתחבורה צבורית...,

רק שבפועל בנושאי האכיפה שקשורה בזה,כמעט ולא נעשה דבר,וכל ממזר מלך!!!

be_roo

New member
אז אם אין אכיפה צריך לשנות את התכנון

ומראש לוותר על העדיפות?

אלון 58

New member
ממש ../images/Emo31.gif לזה התכוונתי...,

מה שקשור שם לתחבורה הצבורית,לדעתי טוב שישאר כמו שהוא,רק צריך שם אכיפה.מה שטענתי שהיה עדיף לשנות זה רק בענין הרציף המיוחד ל"הבא וסע",הצבור לא משתמש בזה,ואם זה מוגבל בצורה טפשית כזו,שיהיה רק חניון רגיל(אני יודע שזה לא ישתנה,זו רק משאלת-לב.

be_roo

New member
עדיין לא הבנתי מה טיפשי

מקום המיועד להורדת והעלאת נוסעים הוא הגיוני ודרוש בתחנת רכבת. למה להכשיר חניון בשביל עצירה של 20 שניות?

אלון 58

New member
אני חוזר מעט להתחלה...:

בסך-הכל זה דבר מצוין,והכוונה טובה ואפילו התכנון שם מצוין,אבל מאחר והצבור כלל לא משתמש במקום למטרה שנועד,עקב חוסר משמעת+חוסר אכיפה,וכל "עצירה ל-20 שניות",מתבצעת ברציף האוטובוסים,כי הוא "הקרוב ביותר" אל שער הכניסה/היציאה של מבנה התחנה. כל פעם שאני מזדמן למקום,לצורך נסיעה צפונה,אני עוקב אחר הנעשה בזמן ההמתנה לרכבת,ותמיד אני גם מגיע למקום באוטובוס ישיר מערד,במקרה בודד הוא הצליח להביאני לרציף המיועד לו,בכל השאר הוא הוריד אותי במעגל-התנועה הסמוך,מאחר ומכוניות ומוניות סתמו לו את רציף התחנות,ואין פוצה פה ומצפצף,כתבתי על-כך בזמנו למשרד-התחבורה,אבל שום מענה לא הגיע.

בר

New member
אני לא יודע על מה הדיון פה בתכל'ס ?

התמרור מורה על איסור חנייה במקום ולא על איסור עצירה. [ישנו התמרור הנ"ל בתוספת קו לבן באמצע האלכסון האדום האוסר גם עצירת הרכב במקום !] ברגע שכיבית את הרכב ועזבת את הרכב,את למעשה החנית את הרכב וגם אם זה לחצי דקה. יכולת היית לעצור את רכבך לנוסע שכבר נמצא על הרציף ואז לצאת מן הרכב לשם מתן עזרה בהכנסת הציוד לרכב והעלאת הנוסע. אך בהחלט אין לך יכולת לעצור את רכבך,לכבות מנועך ולעזוב את הרכב במקום הזה ולהתרחק מרכבך ואחר כך לטעון שזה לקח מקסימום 10 דקות. לכן יש במדחנים,פתקי חניה שעולים שקלים בודדים עבור דקות בודדות של חנייה ולכל היותר,עשרה שקלים לשעת חנייה מלאה ברוב חלקי הארץ. אין לך מה לטעון כנגד הפקח,הוא עשה עבודתו. חבל שלא ניגשת למגרש החנייה והעמדת את רכבך שם. אני בספק אם הערעור יעבור לך.

אלון 58

New member
מצדי שהדיון יסתיים,הדעות נאמרו...,

אם כי לא הבנתי את הקשר למדחנים ולמקום המדובר.

בר

New member
../images/Emo13.gif

המדחנים קשורים לתרבות נהיגה בארץ. נהג אשר שוקל לעצור במקום המיועד להעלאת והורדת נוסעים במפרץ כזה או אחר,כאשר אותו אדם יודע שהוא עלול לעזוב את הרכב לכמה דקות אף אם הן בודדות,יכול לגשת למגרש החנייה,לקנות בכמה שקלים בודדים כרטיס חנייה ובכך לחנות כדין ובלי לעבור על חוק תעבורתי כזה או אחר. בנאדם שמרשה לעצמו להחליט איפה הוא כן יכול להחנות את רכבו בניגוד לתמרורים המוצבים,הוא עבריין ואף נהג אשר אינו תורם לתרבות הנהיגה בארץ,אם כי המחשבה שלו טובה יותר מאשר אלה אשר עוצרים במפרצי הת"צ וגורמים לשיבושי תנועה. זה הכל

למעלה