דו קיום במשבר בלוד

גידעון1

New member
דו קיום במשבר בלוד

הערבים מכים וזורקים אבנים על כל מי שמגיע להתפלל בבית הכנסת. למרות שהמתפללים הם בעיקר אנשים קשישים זה לא מפריע לערבים להכות אותם ביציאה מבית הכנסת, להסיר מהם את הכיפות ולהשליכן על המדרכה ולקלל אותם בקריאות כגון "יהודים מסריחים לכו מפה". בעקבות מקרי האלימות הרבים והחשש מפגיעה גופנית, נטשו מרבית התושבים היהודים את בית הכנסת ובמקום נותרו מתפללים ספורים בלבד. לכתבה המלאה

אנטישמיות לשמה..

מה שהכי עצוב בסיפור הזה, זה איזה מקום כתבה כמו זו מקבלת.. אפילו לא כותרת אני לא רוצה לחשוב אם המצב היה הפוך והיו תוקפים מוסלמים וזורקים אבנים על מסגד איזה רעש היה פה.. עצוב

מדובר במאבק נגד הכיבוש הציוני בלוד

שהיא כידוע עיר ערבית מלפני אלפי שנים. אופס, התבלבלתי. זאת גזענות ערבית אנטישמית. זה המשחק המקדים לאד'בח אל-יהוד הצפוי לנו ב'מדינת כל אזרחיה', אללה יסתור.

mike00

New member
פנק את היאהוד.....

בדרך כלל מופיע כמשפט אחד ארוך....איטבח אליאהוד,יאללה איטבח...אללה וואכבר... הפירוש של המשפט הוא:פנק את היאהוד,יאללה פנק אותם....שמע ישראל....

גידעון1

New member
פשש מאיפה שלפת את זה

כל הכבוד על הידע. תאמין לי אם היה רק דבר אחד שהיה מותר לשנות במערכת החינוך הייתי בוחר שיקדישו את אותו הזמן לערבית כמו שמקדישים לאנגלית ואולי אפילו יותר.

../images/Emo31.gif מקומם ומביש- גזענות לכל דבר

רק לשם הפרוטוקול יא גדעון, מעולם לא היה דו קיום בלוד. אי אפשר לעשות דו קיום כשאתה מתחיל אותו בטרנספר.

mike00

New member
טוב,אז אם כך אין בשביל מה להתאמץ..

יש שתי ברירות: 1.לטרנספר את הערבים. 2.לטרנספר את היהודים. יאללה,תבחר את זאת שנראית לך יותר טוב..

בוא נראה מתי זה יקרה איתך גדעון...

בינתיים תבדוק מה הגבתי בשרשור של הנאנסת שלך. קשה לרצות אותך, קשה...

גידעון1

New member
הנאנסת שלי?

זאת נאנסת במדינה אחרת שבה ממש אין כל טיפת קשר למדינת ישראל. אפילו הסורים לא יצליחו להאשים את ישראל בזה אז בטח שלא אתה תצליח איכשהו לקשר את זה לישראל
בכל הנוגע אלי כשצריך אני מגנה וכשצריך אני מגן. אצלך זה אף פעם לא קורה אלא אם אני "מעקם לך את היד שתגנה"(זה רק ביטוי אל תתחיל עכשיו ל...) תראה לי פעם אחת שממש יצאת כנגד מעשה של ערביי ישראל או של הפלשתינים או אפילו כנגד דעה שלילית כאן בפורום כנגד ישראל

פקיעין מזכיר לך משהו?

זוכר את זוג המבוגרים שהותקפו? בוא תגיד לי מתי אתה גינית באמת גינוי מלא?

גידעון1

New member
האמת לא ממש זוכר

בכל אופן התכוונתי יותר לסכסוך הישראלי פלסטיני. אף פעם לא ראיתי אותך באמת מתנגד למעשי הערבים באמת ובצורה מלאה. לא למעשי הפלסטינים מבחוץ ולא למעשי הפלסטינים מבפנים. בכל אופן אני גיניתי את אירוע פיטורי המתדלק הערבי בתחנת דלק שפוטר על רקע גזעני(נאסר עליו לדבר בערבית). הנוסף לגינוי ציינתי שהמנהל גם אידיוט מבחינה עסקית כי ככל שיש יותר דוברי שפות ככה השירות לקוחות משתפר אני גיניתי המון אנשים בפורום שאמרו שכל העם הפלסטיני טרוריסטים כי הם בחרו חמאס ולא גיניתי זאת בהודעה חד פעמית אלא כל פעם כשצץ הנושא הזה גיניתי את הדברים והגנתי על הצד הפלסטיני ללא כל ריכוך של המעשה.

מה שהיה שם זה שצעירים מפקיעין

תקפו זוג יהודים הולנדים שהתגוררו בבית בפקיעין. טוב לא משנה, בכל אופן מה שרציתי להבהיר שאין לי שום הסתייגות לגינוי שלי למעשי הילדים הערבים בלוד. התוספת שלי היתה רק כתיקון למה שכתבת על "דו קיום".

גידעון1

New member
עדין לא ענית לי

באיזה מקרה על רקע הסכסוך ערבי-ישראלי גינית מישהו או מקרה שכזה מבלי לעשות "ריכוך" למעשה כלומר גינוי מלא.

ומה זה נראה לך? לא כחלק מהסכסוך?

שים לב גדעון שאצלך הגינוי בא רק כשיש איזה מקרה של גזענות פרטית של מישהו. מה עם איזה ביקורת עסיסית על הפעולות של המדינה שלך? משהו על הכיבוש, ההתנחלויות, ההפצצות? תמיד יש לך הסבר למה זה מוצדק לדעתך.

גידעון1

New member
קודם כל תרשה לי לתקן אותך

זאת המדינה שלי ושלך בדיוק כמו שאמרתי שאתה יהודי בדיוק כמוני. היה חשוב לי להבהיר את הנקודה הזאת. מה עם איזה ביקורת עסיסית על הפעולות של ארגוני הטרור(אף פעם לא גינית אלא אם הערתי לך)? משהו על הימצאותו של צה"ל בגדה שמקטינה עוד יותר את יכולת הטרוריסטים להשתלט עליה(אפילו דרגי השטח הפלשתינים הודו שהם עדיין לא ערוכים לקבל אחריות בטחונית), ההתנחלויות שסביר להניח שיפונו או ישארו במסגרת חילופי אוכלוסין, ההפצצות של הקאסמים על שדרות תוך רצון עז להעתיק את אותה לוחמה גם לגדה או שאתה מדבר על הפצצות צה"ל על טרוריסטים החוסים בצל מגני האנוש שלהם? תמיד יש לך הסבר איך לרכך את הכל לטובת הערבים לדעתך. לי לפחות משהו כן מזיז בלב אם קורה משהו לצד השני אבל אתה לעומת זאת פשוט לא רואה ממטר את הצרות שהצד שלנו סופג.

גדעון?

איך אתה מתיימר לדעת מה קורה אצלי בלב? אתה פשוט הגזמת. הלוואי שאתה היית מגנה את הדברים האלה שתיארתי בהודעה הקודמת, אתה יודע מה? אפילו אם היית חוזר מאוחר מהעבודה ואני הייתי "מזכיר לך" קודם.

גידעון1

New member
את מה אני אגנה?

את הפצצת רכבו של מפקד הג'יאהד האיסלאמי? אני שמח שהוא מת ובטח שאני שמח שכל חומרי הנפץ שהיו ברכב הושמדו. את הפצצת שדרות? בטח שאני מגנה את הכיבוש? אני שמח שצה"ל בגדה ושומר עלינו מפני הטרור. רק כשלא יהיה טרור אז מצידי שצה"ל יסתלק משם במהרה ואינשללה שתצמח שם מדינה פלשתינית שוחרת שלום ומשגשגת.

למעלה