דו קיום במשבר בלוד

כרגיל זיוף: לטרנספר קדמה מלחמת השמד נגד היהוד

שאליה הצטרפו ערביי לוד שהתחברו עם הלגיון הערבי נגד היישות הציונית. מה שנכון נכון: אין דוקי בלוד, וכניראה גם לא יהיה, לפחות לא בדורנו.

אתה מדבר על הטרנספר מלפני 60 שנה??

ובגלל זה לא יכול עד היום להיות שם דו קיום....... טוב, הבנתי.. אז בשביל הפרוטוקול, לפי אותו אי-גיון: אי אפשר לקיים שיחות שלום בשולחן אחד עם מי שריססו והתפוצצו כאן ללא אבחנה ב- 7 השנים האחרונות ועד היום לא טרחו להתנצל.

הם מצביעים חד"ש, בל"ד או רע"מ

את הגזענות האנטישמית ינקו הילדים בבית, קודם כל מההורים.

אולי אפילו מהחמולה שלה.........

ראית איך היא הגיבה בקומונה שהיא מנהלת? "ואללה הצחקתם אותי...ו Rana48 ו 18:08 | 17/12 1) "העיר לוד נחשבת בשנים האחרונות כדוגמה לדו-קיום בין יהודים לערבים" - פחחחחח ממש! בוא נגיד שהיא לא כזו כבר יותר מ-10 שנים. 2) "בלב השכונה המעורבת ניצב בית הכנסת "ישועת השם" : השכונה כבר מזמן לא מעורבת, היא ברובה ערבית, יש כמה יהודים שתקועים שם ואין ביכולתם לצאת, זה כמו להגיד שת"א היא עיר מעורבת כי גרים שם כמה ערבים. 3) "הם סובלים מאלימות אך ורק בגלל שהם יהודים", אומר חזן בית הכנסת, שמואל טרבלסי" : שמואל יא שמואל אתה חי באשליות ובבכיינות הרגילה ל אנטישימיות. הם לא סובלים מאלימות כי הם יהודים הם סובלים מאלימות כי הם בלוד, כל תושבי לוד סובלים מאלימות ולא רק היהודים. לאחרונה התחלתי לעבוד באחד מבתי הספר היסודיים בלוד ואני עדיין מתוסכלת מרמת האלימות הבאמת מוגזמת שם, פשוט בלתי נתפס. 4) "מאידך , מודים המתפללים כי מדובר במקרי אלימות מצדם של נערים ערביים בלבד, וכי המבוגרים מתנגדים למעשים. "אין מי שישלוט על הנערים", הסבירו. " - אז יש שתי אפשרויות : הראשונה היא לטרנספר את כל הערבים מלוד. השנייה היא לטפל בנוער הזה שאין לו מה לעשות חוץ מלהסתובב ברחובות ולהציק לאחרים (ולא רק ליהודים, כולנו סובלים מזה), ואגב, אין אפילו מתנ"ס ערבי אחד בכל העיר(!). בשכונת רמת אשכול יש מתנ"ס אחד, מתנ"ס שיקגו, שבו לא מקבלים ערבים. כן כן, לא מדובר על דרום אפריקה, פה בלוד לא מקבלים ערבים למתנ"ס של יהודים, המתנ"ס נמצא עכשיו בשליטת עמותת אלישיב או משהו כזה.." ואללה, אנטישמית מופתיסטית אמיתית, חג' אמינה אל-רנא.

mike00

New member
אני עדיין בשוק שהיא עובדת בבית ספר יסודי...

איזה ערכים היא מעבירה לתלמידיה??איזה מסר?? אמא שלי ימנית על סף קיצונית,היא מלמדת ילדים ערבים לקויי למידה,נותנת שיעורים פרטיים ועושה איבחונים דידקטיים.. בנוסף היא מעולם לא לימדה בבית ספר באזור יהודי,מעל ל-30 שנה שהיא מתקעשת ללמד בשכונות הכי מסריחות של יפו... כל זה למה?? כי היא מאמינה שדרך החינוך אפשר יהיה להביא לשינוי.... אני מפחד לחשוב מה ראנא מספרת לתלמידים שלה...

עופר ראיתי היום בטלויזיה ראיון עם החזן של

בית הכנסת. הוא לא ידע מי ההורים שלהם, לכן הוא דיבר עם כמה מורים אם הבנתי נכון מבית הספר הערבי, ואחד מהם בא בבוקר לבית הכנסת לארוב לילדים לראות מי זה. בכל מקרה המשטרה אומרת שהם עוד לא הגישו תלונה בכלל. נקווה שעכשיו המשטרה תגלה מי אלה.

למעלה