דו קרב סקעת מול גבסו, הבחירות, מותח

tkuihehr

New member
איזה יופי, סופסוף שרשור הראש בראש

אז גבסו לקח את סקעת? טוב, זה מעצבן אותי, מי כל הזמן מצביע לו? 3 פעמים שמעתי אותו מתמודד בבחירות ובשלושתם הוא ניצח [באחד מהם אפילו את עברי
], זה לא הגיוני, משהו פה מזייף... אבל סבבה, תפתחו כל יום, אפילו הודעה שאומרת מי התמודד ומי ניצח וזהו,אהבתי את השרשורים האלו

maymayush

New member
כן... אני זוכרת שהוא ניצח את עברי.

דווקא חיכיתי לעברי, אבל אז היה גבסו. ושוב, גבסו
, אבל עברי...
. וזה לא מספיק.

tkuihehr

New member
כתבת את ההודעה ב7:47, אז גבסו!

ליאורה מה עשית לי? למה אני שם לב לזה? למה אחרים לא? למה את לא? מה קורה לייייייייייי יאללה, מתי סינגלס

limors2

Active member
עוד 8 דקות, עם הדר!!

הדס כבר ספיילרה. חבל. זה היה הרבה יותר שווה אם היו עושים סינגלס עם האות המוקצר והיינו חושבים ששוב אסף, ופתאום היה הדר
נקווה שהיא תהיה שווה מבחינה שרשורית כמוהו

limors2

Active member
אהה, ו

זה בגלל שאי אפשר להתחמק מרמבלי, הוא בכל העולם!!!
<0>

limors2

Active member
אופס, רמבלדי

האיש שאחראי לאובססית ה47! דמות בסדרה שכל האובססיות הן כתוצאה מנבואות שלו.

tkuihehr

New member
יופי הדס, אז שרשור חזק היום?

אם נניח יהיה שרשור חלש, שייגמר ב147, שווה לשבור ולעשות את ה148 [כדי להגיע למטרה אחרת, 1000 הודעות שבועיות בשרשורי סינגלס?], אז לשבור? הדר תהיה, אז שווה לשמוע, היא לא תהיה חזקה כמוהו מבחינה שרשורית [היו לו איזה 10 הודעות כל פעם, הדר לא היתה עושה את זה בשבוע שלם], אבל היא תיכנס ותכתוב את השטויות הרגילות שלה של "מה נשמע חמודייייייייים - חזרתי!" וזהו, 2 הודעות גג... דקה אחרונה, ויאללה סינגלס

limors2

Active member
הדס או הדר?

ואני אוותר על החמודים, לא אוהבת שקוראים לי ככה
אבל נראה! אולי היא תפתיע! ותתעלה על אסף! ואני אעשה כמיטב יכולתי להרחיב את השרשור כמה שאפשר

tkuihehr

New member
כמה עוד אפשר?

אנחנו מאמינים שאת חפרנית!! אגב, התוכנית התחילה ואנחנו שנינו חופרים פה אחד לשני ,שיחה שצריכה להיות בשרשור שעוד לא פתחת!!!!

limors2

Active member
אני מחכה לך!

אפפעם אין יל מה לכתוב בפתיחה, אתה הרבה יותר טוב ממני בזה. יאללה!

tkuihehr

New member
תפתחי את!!!!

הדר עשתה פתיחה נורא שווה והדרית מבחינתה...

limors2

Active member
פתחתי!!!!

או שאפשר להמשיך לדבר על סינגלס פה!! אבל חבל לשבור מסורת

למעלה