דחוווווווף!!

LightbuIb sun

New member
:p

אתמול לא הסתכלתי על הטלוויזיה, והייתי בחדר אחר בבית, ושמעתי את בועז מעודה הזה שר....וצעקתי לאבא שלי "למה היא מדברת על עצמה בלשון זכר בשיר?" ואז באתי והסתכלתי וראיתי שזה הוא. יש לו קול נורא יפה, אבל נכון...אם עוצמים את העיניים- זה ממש בחורה.

טIcטי

New member
את אל תתערבי!!!11

אם הזכר שלי לא לכבוד שלך. אל תסתכלי עליו!

eliavtu

New member
היי היי, עד אליסה!

היא הכי תותחית שם מספיק העיפו לי את אדיר אתמול, אז שלא יעיפו לי גם אותה שששש.. אבל באמת חבל לי על אדיר רציתי שיהיה בגמר יחד עם אליסה ובעז! הוא באמת אדיר! נקווה שיחזירו אותו בגלגל הצלה הזה..

invAsion

New member
תכלס! היא הכי טובה שם

חוץ מזה העונה הזאת מעצבנת... טוב שלא העיפו את עדי אולמנסקי ומיקה הרי בשביל להשאיר שם את מרים טוקאן שהקשר בין "מעולה" לבין השירים שהיא מבצעת בתוכנית בעברית הוא מקרי בהחלט... אני בעד אליסה, קיצר

HiPpiE Boy

New member
כן...מה שאליאב אמר...

אליסה תותחית בת זונה תכלס מכור..איך אפשר להעיף את חן אהרוני!!!... ואת נדב ואת אדיר(דומה לערפד) ולגבי מריים-הייתה טובה וטוב שהייתה אני אומר מריים תעוף ראשונה בגלגל הצלה ואז אדיר אני בכלל בעד להעיף כבר את דניאל דורון ובועז!!!!!(מלא בועז,אבל דניאל ודורון מעצבנים ודניאל משעמם) אני היחיד שאוהב את מרינה?...
ספיקינג אוף מרינה....איך העיפו את מיקה איייייייייייייך!!!!!! אני אומר מי שיגיע לגמר יהיה חן אליסה ומרינה. בקיצור.מה שאליאב אמר

ב י ז י

New member
אתה לא היחיד שאוהב את מרינה :)

מהממת היא. אגב, ראיתי אותה בנתב"ג.

../images/Emo207.gif "והיה אם יופיע שם ילד אחד

שפניו צוחקות ושיער לו זהב.."
"אתמול, 3.8, אנחנו סוגרים שנה לפרח שלנו שנפל במלחמה האחרונה מפגיעת נ"ט... סמל אנדריי ברודנר. חבר טוב, פיט, הקליט שיר על שלושת החטופים. הבית השלישי הוא על אהוד גולדווסר, אמו שמעה את השיר והתרגשה מאד, היא מקווה שהשיר יופץ ויגיע לכמה שיותר אזניים. תפנו כמה דקות מהזמן שלכם ותקשיבו לזה: www.speedyshare.com/944626334.html באותה הזדמנות, קישור לשיר "נועד בשבילך" שהוקלט ע"י חברים לזכר סמל אנדריי ברודנר. http://www.sendspace.com/file/4d1qv9 חיילים שלנו - תשמרו על עצמכם."

singlestroke

New member
../images/Emo16.gif

אם אני לא טועה הכירו פה את אנדריי... הלוואי שכל החיילים שלנו היו אמיצים לשרת בקווי האש. הסטטיסטיקה לא מחייכת לעתיד, הא..? יאללה, קרבי.

למעלה