דחוף ביותר: צריך עצה!!!

דוVשה

New member
ההגנה הכי טובה היא התקפה

שירי לי, תראי לי, לא. יותר טוב - תצטטי אותי - איפה כתבתי שאני יודעת מה יש לך או מה אין לך במערכת היחסים עם בעלך, איפה אמרתי שאני שופטת אותך, איפה אמרתי שאני חושבת שדעתי יותר טובה משלך. ובתשובה לשאלותייך 1. אני לא נשואה 2. הייתי במערכת יחסים ארוכה 3. טעמתי טעם של שגרה אני אמרתי [ואחזור ואומר] שאינני רוצה שמערכת יחסים בה אני משתתפת תנוהל בחוסר אמון, לא משנה לי שגרה או לא , לא משנים לי נישואין או לא, אני מדברת על מערכת יחסים ומבחינתי צריכים להיות כלולים בה מרכיבים מסויימים. אם את לא מאושרת מחיי הנישואין שלך אל תשליכי את זה עליי ותרוצי להתחבא מאחורי סיסמאות. פעלי, עשי משהו לשנות. ואם את מרוצה? אז כמו שאמרתי [ואחזור ואומר] שיבושם לך.

דובשנית יקרה,

אין בינינו ויכוח כלל. מהסיבה הפשוטה שאני הייתי היכן שאת נמצאת ואת לא.גם אני כשהייתי רווקה וגם כשהיו לי מערכות יחסים ארוכות לא חלמתי בסיוט הכי גרוע שלי שיהיה לי "רומן" וירטואלי או אמיתי מהצד. הייתי מאוד קיצונית, אמרתי "אם בעלי יבגוד בי- מיד גט" וכן ידה ידה ידה... היום כשאני נשואה מעל 10 שנים אני יודעת שלא כל מה שנראה לעין הוא מה שקורה באמת וסלחי לי אם אני מדברת בקלישאות. אבל לחיות יום יום עם בן אדם, להיות איתו בכל מצב (והאמיני לי אני הייתי עם בעלי בטיול תרמילים כשנה לפני הנישואים ,הייינו 24 שעות ביממה ביחד אולי מכיוון שעדיין לא היינו נשואים אז הקסם נשאר אין לי תשובות.)זה דיי שוחק. אינני מרגישה נפלא עם מה שאני עושה, אבל מאחר וזה אכן תורם לשימור חיי המשפחה שלי, וזה שומר עליי שלא אפזול למגעים הגשמיים אז מבחינתי-אני בסדר.ובכלל, אני לא מתיימרת להיות מושלמת. כבר מזמן הבנתי שהמילה הזו לא קיימת בשום תחום, וגם את דובשנית מתוקה תגלי שאין דבר כזה"אמון מושלם"!

דוVשה

New member
רק בגלל שאצלך אין כזה דבר

אמון מושלם, לא אומר שאני אגלה שאין את זה גם. וכמו שאמרתי, אני חושבת שתמיד אפשר לעשות משהו לשנות. את בחרת ברומנים וירטואליים [להגיד שוב שיבושם לך?]. וחלילה לי מלחשוב שיש משהו מושלם [מלבד זה שמושלם זה משעמם, זה גם מסוכן מאוד] אבל דווקא אם עובדים על הבעיות, דווקא אם מתמודדים עם התלאות באיזו דרך שצריך זה נעשה יותר מעניין, יותר מושך ויותר טוב. כל אחד ודרך חייו שלו.

niva99

New member
סליחה שאני נכנסת לויכוח לא לי.

אני מאד מבינה את המקום שאליו את מכוונת את דבריך דוVשה. בעולם האידילי באמת כך יש לנהוג ולכך יש לשאוף. אך למציאות יש חוקים משלה והיא מלמדת אותנו דברים שבשום אוניברסיטה לא נלמד. בין שאר הדברים שלומדים מהמורה המשופשפת הזו זה :שבכביש לא מספיק להיות צודק-חשוב יותר להיות חכם. מה זה אומר לגבינו?שיש את האידאלים הנפלאים שלאורם התחנכנו לחיות ולהאמין שכך ראוי. ויש את חוקי החיים הבילתי כתובים (ומי ששולט בהם הם בדכ' אנשים בעלי אינטליגנציה ריגשית גבוהה ביותר). אם את יודעת שבמקום מסויים ישנו בור פעור-ואת אמורה לחצות שם ברור מאליו שתדלגי מעליו. גם כאן אותה הסיטואציה.(גם אני ממש כמוך בעד יושר והגינות).

דוVשה

New member
כן...

את זה אני מבינה, שלמציאות חוקים משלה. לא אמרתי שדברים כאלו לא קיימים או לא יכולים להתקיים. אמרתי שאני לא רוצה שהם יתקיימו במערכות יחסים שאני מנהלת.

אני לא חושבת שיש מישהו מאיתנו

שרוצה חוסר אמון במערכת היחסים שלו (בעצם יש כאלו אבל גם אני לא תומכת בזה). מה שאני הבנתי מדברייך הקודמים (ואולי הבנתי לא נכון) הוא שאת בטוחה שזה לעולם לא יקרה אצלך. ואני אישית מאמינה שאף אי אפשר לדעת מה יביא לנו העתיד וכמעט לכל עיקרון שאנו מקיימים יש את הסיטואציה המסויימת שתגרום לנו לשבור אותו.

דוVשה

New member
זה לא הדבר אליו התכוונתי

ולא את ולא שירי לי שידעה להגיד שזה מה שכן התכוונתי אליו, ידעתן לצטט לי, ממילותיי שלי, שכן אמרתי כך. הבעתי את דעתי האישית, תו לא.

ברוך בואך ../images/Emo142.gif

לא כל כך מסכימה עם ניבה99 [אבל מצד שני, אני גם לא ממש הייתי פה בערך שלושה חודשים ולא ידעתי אפילו שצירפו אותה לצוות. אז בהזדמנות חגיגית זו - ברוכה הבאה
]. המצפון לא התחיל לייסר אותך עכשיו. לא ככה עובד מצפון. לפחות לא שלי. הוא מייסר אותך מהרגע שקרה המקרה. עכשיו הוא מייסר אותך יותר כי חתונה זה מלחיץ, חתונה זה מחייב, חתונה זו מעין הבטחה [ועוד כל מיני דברים גדולים ומפחידים שאין לי מושג למה משייכים אותם למוסד הנישואין, אבל שיהיה..
]. המצפון לא יפסיק לייסר אותך. או שיש מצפון או שאין. הוא לא ייעלם פתאום. בסופו של דבר, הכל משדר מאיתנו החוצה, כמו גם הבגידה/ מעידה החד פעמית שלך. היא תצוץ מתי שהוא. אני חושבת שזו חובתך לספר לבת זוגתך עכשיו, לפני הנישואין. כי בלי שום קשר לזה שזו בגידה, זכותה לדעת לאיזה סוג של קשר היא נכנסת. אתה לא יכול לבחור בשבילה. אתה צריך לעשות את מה שאתה צריך לעשות ולהתמודד עם התוצאות. מה גם שכמו שתומר אמר, אם נועדתם - נועדתם, אם לא, אז דבר אחר יפריד ביניכם ולא הבגידה [וזה דיי מניסיון]. בכל אופן, שיהיה
ואני מקווה גם שב
.

תודה על התגובות. נטיית הלב שלי היא

באמת לספר לה את האמת. אבל כל פעם שאני מנסה - אני לא מצליח למצוא את המילים. היא שאלה אותי לא פעם, בעבר, על הטיול הזה, כי היא יודעת שמדובר במקום "מועד לפורענות" ואני שוב ושוב שיקרתי לה במצח נחושה, אמרתי שאני אוהב אותה והיא יודעת שאני לא מאלה שבוגדים. איך אני יכול עכשיו לעמוד מולה ולהודות שכל הזמן שיקרתי לה? זה הורס אותי. אני אוהב אותה ולא רוצה להפסיד אותה, אבל יודע שזה בדיוק מה שיקרה אם אני אספר לה.

o0ono0o

New member
אתה מכיר אותה ויודע בדיוק איך היא

תגיב.... אם היא תבין את זה שלא סיפרת לה כי לא רצית לאבד אותה זה רק יחזק לכם את הקשר אבל אם היא לא מקבלת בגידות אז יכול מאוד להיות שזה יהיה הפיצוץ בינכם השאלה היא אם אתה מסוגל להתחתן עם מישהי שאתה מסתיר ממנה משהו.... תזכור שהכל מתגלה מסופו של דבר השאלה ממני זה בא.... שיהיה בהצלחה!

ס22ית

New member
בסוף הכל מתגלה

וגם זה יתגלה אז עדיף עכשיו, לפני החתונה, ולא אחרי שיהיה מסובך יותר. יותר סיכוי שהיא תסלח עכשיו ותצליחו לסדר עניינים מאשר אח"כ שהיא תחשוב ותרגיש מרומה.

cottoneyejoe

New member
אמממ עצה?

1. תפסיק לחשוב מהזין או במילים טעימות יותר: "מהמרכז המיני" 2. תשתדל לא לחשוב מהאיגו. 3. תחשוב בפעם הראשונה בחיים שלך, מה אתה באמת רוצה ולמה, מתוך נסיון להבין את מה שקורה לך בחיים עכשיו. במצב שבו אתה נטון כרגע אתה לא נועדת לחתונה, לא בהתגלמות הנוכחית שלך, אתה עושה רושם של אחד שנועד לחיי בליינות הוללים פרועים וסוערים, שנימאסים עם הזמן, ועם השחיקה, יש לך עוד מה לעבוד על עצמך. אל תשקר את עצמך, הרבה יותר חשוב לדעתי מלשקר אחרים. אין דבר כזה נקלענו, ניראה לי שאתה משקר את עצמך... כרגיל הא? עוד מעט תגיד לי שבמקרה ניכנס לך האלכוהול לדם..., תאכלס זה מה שרצית לעשות וזה מה שעשית, ובאותו רגע לא חשבת על אנשים אחרים, חשבת רק על ההנאה הרגעית שלך, זה כל עניינך, כניראה בדרך כלל, מרגיש רע עם עצמך הא? המצפון חונק? זה מה שיש... יש אנשים שצרכים שתצפין אליהם גם שלא הכי נוח, אחרי הכל, הם בחרי לבך, וכך הם היו רוצים שתרגיש. תעזור לעצמך, בשביל זה אתה צריך להיות עצמך.. כדי שיהיה לך עצמך לעזור לו. תשתדל לעשות את הטוב בעני הכלל, כשיש כלל להתחשב בו, ואם הטוב בעניך מנוגד, תהיה מנומס, אין ברירה, סרס את עצמך בעת הצורך, אחרת תסבול הרבה יותר מסירוס קל, רוב הסיכויים שאתה טועה, כמו כל מי שצריך להתחשב בו, כולנו כאלה, יצורים מוזרים, תמיד חושבים שאנחנו יודעים הכי טוב, גם כשאנחנו בטוחים שאנחנו לא. אל תקח קשה מדי, תפוס את המציאות כמו שהיא מופיעה על המסך, אל תחסוך בפרטים שאתה לא היית רוצה לראות, אלה אם כן אתה ממש לא מרגיש בנוח, ועדיין זה לא דבר טוב, אם לא תבין הכל אל תדחוף את זה, תזרום עם זה, תבין שאתה לא מבין, תן לעצמך מקום למחשבות אחרות, יש מצב שתבין הרבה יותר, אל תתמקד בנקודה אחת מעבר לצורך הנידרש לדעתך, אחרי הכל לא תוכל לראות את התמונה כולה, דרך נקודה יחידה בתמונה של החיים, ובכלל. תנשום נשימות קלות, ספר לך מה שיש לספר, ספר לה את עצמך, תודה בעצמך, מה שיקרה, אמור היה לקרות, אם לא עכשיו, אז יכול להיות שאחר כך, בשלב מאוחר יותר, אל תמתח חבל, סופו להקרע, אחרי זה לא פשוט ונעים ללמוד איך מקשרים אותו בחזרה, לפעמים הקשר יחזור להיות נורא לא מספק ורופף. כולנו עושים טעויות, הטעות הכי גדולה שלנו היא שאנחנו לא מודים בכך, פחד הוא המניע הכי חזק שקיים באדם, ולנו יש המון, תלמד את הפחדים שלך, אולי אחרי זה תוכל להבין אותם יותר טוב, ולא לפחד מהם, ולהתחיל להיות בנאדם אמיתי, ולא שקרן. העצות הנ"ל לא יעזרו לך כלל עם לא תעזור לעצמך, לפי דעתי העצות הן רק תמרורים בדרך, שיכול להיות שלא נימצאים בדרך שלך, קח בחשבון. אמרתי די והותר, אני חושב שעכשיו תורך, שיהיה בטוב, ההקלה בהתרגשות תחול מאוחר יותר, כשתרגיש שאתה מבין את מה שאתה עושה, הפעם באמת, אולי לתמיד.

noosi

New member
you need to tell her and take the

risk that she might not wanna see you again in her life. not just because you stupid behavior under a louzy excuse of alcohol, but more because for over a year now you lied to her time after time. so there is a $ %50 chance that she will be so hurt and upset and will kick you out of her honest life, or it can be that she will be hurt and upset but willing to hear you up, and maybe even forgive you at some point, but i think you will have to work very hard to find your way to her heart, and re-build the trust that you lost somewhere overseas. and by the way, when you sey that you were drunk and dont know what you were doing that night with this two girls, were you drunk enough to think about condoms, or future kids, or anything else that can come out of this un safe sex ? why do we still use alcohol as a couse to shit that heppend in our life ? so be a man, and if you love her, you better tell her, and be a man enough if she will give you a one way ticket.

תודה על התגובות. יש עידכון קל...

לפני כמה ימים שיתפתי את חברה שלי במשהו שעבר עליי, משהו שהוא נושא די רגיש במערכת היחסים בינינו (אין שום קשר לבגידה שלי) והיא ממש, אבל ממש התרגזה כשהעליתי את הנושא וסיפרתי לה מה קרה (אחרי שבוע שהסתרתי את זה ממנה, כי ידעתי איך היא תגיב). התרגזתי מהתגובה הזאת שלה ואמרתי לה שאם ככה היא מגיבה לפתיחות ולכנות שלי, אולי עדיף שאני באמת אתחיל לשמור דברים בבטן, והיא ישר אמרה "מה פתאום, הקשר שלנו עובד על הכנות ואני רוצה לדעת הכל". לא אמרתי לה כמובן מה קרה באותה נסיעה לחו"ל, אבל במהלך הסופשבוע נפגשנו עם חברים ועלתה האפשרות שאסע, שוב, לכמה ימים למקום בו "מעדתי". חברתי הגיבה באופן ציני לנושא בסגנון "שוב פעם שם, אה? מעניין מה תעשה שם" והיה ברור לי שאיכשהו בתת מודע שלה היא יודעת שבפעם הקודמת היה לי איזה סטוץ שם. אני כמובן שתקתי, לא אמרתי מילה. העניין הוא שאם היא יודעת, אז אני לא צריך להגיד שום דבר, אחרת היא היתה לוחצת עליי שאני אתוודה, לא? מצד שני אולי היא מתכחשת לזה כי היא לא בטוחה במאה אחוז שזה קרה ומעדיפה לא להתמודד עם העניין? מה אתם אומרים? כי כרגע אני נוטה שלא לספר, בייחוד אחרי ההתפרצות שלה סביב הנושא האחר שסיפרתי לה עליו.

noosi

New member
so now they way she react, you are

using it as an excuse to keep being not honest with her. ofcourse she will be upset with you, and you knew she would, that why it took you time to tell her. so if that how you want your realation ship to be established, , that's fine , but if you aim for realationship established on trust and honesty, than her place is not with you. you keep hide the truth from her, keep being afraid of her reaction when she will found out... not kind of boyfriend i would like.

niva99

New member
../images/Emo101.gif../images/Emo92.gif

כעת לא ברור לי כ'כ מה הפקת מההמלצות של חברי/ות הפורום. הנסיון להוציא אותך מהבוץ הרגעי שאליו נקלעת בעוונותיך-התפרש אצלך בטעות כגושפנקה לחטוא ובלבד שתשמור את הדברים בבטן. ובכן,זו לא הייתה כוונת המשורר... התכנית בגדול היא שאתה כן אמור להיות נאמן לחברתך ואמיתי איתה. לתומי חשבתי שהבחור מעד בצורה חד-פעמית,ולמי לא מגיעה הזדמנות שניה ? אבל כאן מתקבל הרושם שלא הפקת שום לקחים -ואתה מתכוון להתנהל כך כדרך חיים... הפעם נותרתי SPEACHLESS.

jackiz

New member
אל תספר לה!!!!!!

אסור אתה תצטער על זה כל החיים! תמחק את זה מהמערכת ואם במקרה כשתהיה בן 50 ממורמר (חס וחלילה, לא מאחל) ותרצה לדעת שעשית משהו קינקי סודי רק שלך יש לך במה להאחז ואם תספר חבל לך על הזמן היא תשתמש בזה בך בכל מריבה ותקפל אותך!!!! -נסיון עבר מר שלי.... לא צריך לקחת דוגמא-----

למעלה