דחוף ביותר!!

תנאי-עבודה

שלום אני מועסקת בחברת..אבטחה..שלצורך החיסיון..כרגע לא אזכיר את שמה..עליי לציין..שאין תנאים בסיסיים-ואלמנטרים..כמו..שימשיה..אני עומדת בשמש יוקדת..3 שעות עגולות..בשעות עבודתי..ועל אף פניותיי..החוזרות ונישנות..אין לי מענה הולם..וכמובן שאין מגן שמש כמו שימשיה או פיסת גגון להגנה מפני השמש היוקדת..אני מרגישה חסרת אונים מול מפעל חיים כזה גדול..ובהחלט..מרגישה שאני..לא מוגנת מבחינת המעביד בנוסף..אנו יודעים שיצא חוק..הכיסא..אין כיסא עד הרגע הזה..המנהלת,, בטענה שהיא מתדיינת עם הגורמים...מה איכפת לי המאבטחת מההתדיינויות של המנהלת...לי איכפת שבסוף שורה יהייה לי כיסא...ןתהייה לי שימשייה וכל הגנה אחרת..מפני השמש..אני הייתי מציעה למנהלת שלי..שהיא תנסה לעמוד רק 10 דקות בשמש..ותבדוק מכוניות...(הרמת-בגאז'ים..) יש לי עוד כמה הערות..כמו עבודה בשעות הערב -אין תוספת..משכורת מקבלים ב..15 לכל חודש...כלומר צ'ק..שההפקדה..והמשיכה ,,נמשכת 3 ימים ,,הווה אומר שיש לי משכורת..רק ב...18 לחודש...אני מרגישה יתומה..בכל החלל הענק הזה..אין פשוט עם מי לדבר...ולא שאני מטומטמת..אני פשוט מתפרנסת..ולא רוצה להכנס לעימותים..למרות שאני אכן כן צודקת...לא מבינה מה ניתן לעשות בנידון..אולי עכשיו..למאבטחים תהייה הגנה הולמת...ויהייה למי לפנות..עליי לציין שאני רושמת לי את שעות העבודה..וכמעט בכל חודש חסר לי שעות.. וכשאני כבר פונה...ואומרת שחסרות לי שעות..ומגישה למנהלת את שעות עבודתי..היא טוענת שזה נבדק והכל בסדר...למרות שאני יודעת שהעניין לא נבדק כלל.. וככה..אנו...שבויים בידי..אותה התנהלות..אשר מפלילה את העובד מבחינת תנאים...לו הכי קטנים..ונורמטיבים .. אבקש מכל אדם מוסמך הנוגע בדבר..להגיע למקום עבודתי ולראות את תנאי העבודה...כאשר הם המנהלים יושבים בחדרים ממוזגים עם כל התנאים..ואילו אנו..נופלים בין הכיסאות..ללא שום יכולות....לצייץ..מחשש שיבולע לנו...אני לא רוצה לחיות בחסד-אני רוצה לחיות בזכות..ולכן אני נאלצת לעבוד..בתנאים לא תנאים..רק כדי שלא אצטרך להגיע..חלילה...לאבטחת-הכנסה...של הביטוח-הלאומי.. . .

למעלה