דחוף!!!! האם זאת הטרדה מינית???

גל02

New member
דחוף!!!! האם זאת הטרדה מינית???

אז ככה: אני עם שפעת. הלכתי אתמול לרופא ואמרתי לו שיש לי חום, הצטננות וכאב גרון. הוא קם. הוריד לי את המעיל הרים את החולצה ופתח את החזייה!!! מה הקשר בין החזיה שלי לכאב הגרון? האם זה חוקי??? האם אני יכולה לתבוע אותו על דבר כזה??? אני רוצה לציין שלא היה אדם נוסף בחדר מלבדינו. דיברתי עם נציבת תלונות הציבור של קופת החולים והיא אמרה שעל פניו זה נשמע חמור ושאני אכתוב מכתב ואפקסס אותו. מה עושים??? איך אדע שזה יטופל??? האם לפעול בדרך אחרת???

צריך לבדוק את הנסיבות...

על מנת להחליט מהי הדרך הנכונה לנקוט בה, צריך לדעת יותר פרטים על הנסיבות ואני מניחה שהאינטרנט איננו פורום נוח לספר את כל הפרטים . אתן לך הנחיה כללית: אם את סבורה שהמעשה של הרופא הוא חמור מאד ואם את חשה שהיתה בו כוונה , תוכלי להגיש תלונה במשטרה. במקרה הצורך תוכלי לפנות לארגון נשים המסייעת לנפגעות תקיפה מינית. במידה ואת חשה שהאירוע הוא פחות חמור מזה- תוכלי לפנות במכתב לממונה על פניות הציבור במשרד הבריאות, במכתב והנושא יבדק בתוך משרד הבריאות.

תלוי

מה הוא עשה אחרי שפתח את החזיה. יש רופאים (גם גברים וגם נשים) שמשום מה מסרבים להקשיב לנשימה וללב דרך בגדים או דרך חזיה. יש להם רעיון שככה שומעים יותר טוב. אבל - בכל מקרה - גם אם הרופא רוצה שתהיי בלי חזיה מסיבות רפואיות לחלוטין, לדעתי עליו לבקש ממך להוריד ולהסביר למה, ולא לפתוח אותה בעצמו.

למעלה