דחוף המלצה על מכונת כביסה!

דחוף המלצה על מכונת כביסה!

בחנויות משגעים אותי, בפורום אחר חושבים שאני עושה פרסומת למכונת כביסה
מכונה עם פתח עליון, רוחב 40ס"מ בערך, שלא יתקלקל , תוכניות גם כביסה/סחיטה עדינה, אפשרות ללא חום,
אפשרות לתוכנית הרתחה קצרה כמו שעה(כרגע בחנויות ל90מעלות חייבים מינימום שעה וחצי=אין לי סבלנות, חבל על החשמל)

יש: אלקטרולוקס, ווירפול, קריסטל, הובר(הומלץ על ידי המוכר בחנות כי זה במבצע לטענתו), יש בטח עוד...
אמרו שאם יש צג דיגיטאלי זה מתקלקל ועדיף כמה שפחות קישקושים
שיהיה קל להבנה(בלי יותר מידי כפתורים כי אז צריך תואר אקדמי כדי להתעסק איתה)

מה אתם ממליצות מניסיונכם?
(כרגע יש לי קריסטל ישנה לא דיגיטאלית עם 2 תוכניות וכפתור עגול של פעם שמסובבים שומעים רעש: כחחחחררררככחר)
דחוף!תודה

niya

New member
אתה יודע מה?
תזיז את הידיים באייקון

ב- 45 מעלות כלפי מעלה. (=הרמתי ידיים)

niya

New member
המכונה החדשה???

אולי לא סגרתם את הגלגלים שלה?

מחר יגיע המוביל

הוא בטח יבקש טיפ
אני אומר לו: אין לי!
ואם הוא יעמוד במקום כדי לקבל טיפ, אתן לו כזה "טיפ" כזה שלא ישכח .
אצלי אין טיפים. מה זה טיפ? סחיטה באיומים? אני מסוגל להרוג מי שמבקש ממני טיפ
היום דפק בדלת מתרים לאיזו עמותה(סתם אלה שמרוויחים אחוזים, לא תורם לכאלה, מבוגר) הוא רק התחיל לדבר
אמרתי:אין לי! וסגרתי את הדלת. חוצפה!
למה את מציעה לי לקנות "תמנון"? הכל שם על הפנים. אני מאלה שחורשים קודם את כל הקניון מצלם עם הסלולארי
ובסוף חוזר לפי הווידאו שצילמתי לחנות עם הבגדים השווים ביותר בלי לחסוך אני קונה יקר וטוב
את מירושלים אז קר שם ואין את כל החנויות במקום אחד
היית פעם ב"קריון"? צריך יום חופש בשבילו. כל עונה אני סורק שם בגדים . לובש ולא סתם קונה. אני אומן שופינג. אבל קצת בררן
אני עונה לפאן פייר: אני כותה כאן בסטלבט כי זה מוסיף חיים וצחוק. לא בקטע של להעליב.
למעשה עכשיו אני בקניון קל"ב בחנות מחשבים

לא

אבל למזלי הקלטתי בטייפ מנהלים אנלוגי(ראייה קבילה משפטית) את ביקור הטכנאי שעשה לי תרגיל עוקץ:

אני משלם 199₪ על הרחבת אחריות מלאה כולל ביקורי טכנאי ל 4שנים(1+3) ומקבל קבלה: "חשמל 3 שנים אחריות"(אמורים לשלוח מהיבואן תעודת אחריות מורחבת)
אני מתקשר לגבי תעודת האחריות ומקבל את התשובה: האחריות 3 שנים ששילמת זה על השקע(מגן ברקים) שקיבלת(ואני חשבתי שזה חינם אז הם אמרו שזה 200₪)

יש ל את ההקלטה שסגרתי עם הטכנאי הרחבת אחריות ל4 שנים אז הם עדיין לא יודעים שיש לי הקלטה
דרשתי שיחזור אליי מנהל צוות לאחר בירור עם הטכנאי(אקליט גם את שיחת הטלפון הזו עם הטייפ מנהלים האנלוגי שיש לי בבזק)
שבוע הבא אם מנהל הצוות עושה לי בעיות...
ארים את שניהם על טיל עם ההקלטות שלי(אקבל את מה שמגיע לי++++....)

יש לי הרבה ניסיון עם הקלטת רכישות(עד היום לא הצליחו לעקוץ אותי)

אז אם יגיע אליכם טכנאי בעתיד אל תשכחו את תרגיל העוקץ שעשו לי...

קניתי חבילת קרמבואים
בטעם מוקה ושמתי במקפיא
כי הווניל עשה לי רע אחרי 4רצופים.
איך המוקה, טעים?

niya

New member
צודקים לגבי הצג הדיגיטלי

הם מתקלקלים מהר ועולים מכעט כמו מכונה חדשה

לנו יש בבית אינדסיט והיא לא משהו - מכבסת בסדר, כבר הספיקה להתקלקל, למזלנו בתקופת האחריות...

ממליצה לך לוודא שהמכונה מיוצרת באירופה ולא בסין - בד"כ ערובה יחסית לאיכות

מעבר לזה צריך לזכור שהרבה מותגים מיותרים בדיוק באותו מפעל עם אותם רכיבים בדיוק ורק המדבקה עם השם שונה...

שיגעו אותי בחנויות:

אני שואל מה כדאי יותר:
מכונת כביסה אלקטרולוקס פתח עליון 6קילו 1000סל"ד או 1300סל"ד?
עם הפאנל הגדול או הצג הקטן?
מה היתרון/חיסרון בכלל של 1300סל"ד?
(תוצרת צרפת)

Fun Fair

New member
סל"ד- סיבובים לדקה בזמן הסחיטה

אישית, למעט ג'ינסים- אני לא מפעילה מכונה על יותר מ 800 סל"ד, כי זה פשוט מקמט ומקווצץ' את הבגדים.

אלא אם אין לך מגבלת מקום, לא הייתי קונה פתח עליון, כי אז אי אפשר להניח מייבש כביסה מעל (גם אם היום אין לך מייבש, ייתכן ובעתיד תרצה. להציג מכונה+מייבש אחד לצד השני תופס המון מקום. כל הנ"ל לא רלוונטי אם אתה יודע מראש שאתה קונה מכונה שתשמש אותך לשנתיים - שלוש, ואז ההמלצה היא: תקנה מה שזול).
א-ב-ל אני רואה שאתה מחפש מכונה צרה, אז במחשבה שניה- נראה לי שפתח עליון זו אופציה יחידה..

הבעיה בצגים דיגיטליים היא פחות תדירות הקלקול (כי הם לא אמורים להתקלקל כ"כ מהר), אלא מורכבות התיקון- ארוך ויקר.

ולסיום- למה, לעזאזל, רלוונטית לך אופציית הרתחה??
עם הבדים והרכבי חומרי הניקוי כיום, הרתחה היא פעולה שאינה נחוצה, זוללת חשמל ומקצרת את חיי הבגד.
אין לה שום ערך מוסף על כביסה בטמפ' 60 מעלות, למשל (אם כי גם זה גבוה מדי. הרוב המוחלט של הבדים כיום דורשים 40 מעלות מקסימום).

למעלה