דחוף המלצה על מכונת כביסה!

Fun Fair

New member
לא נחוץ :)

פעם, כשהאמהות שלנו היו מכבסות, 90 מעלות למגבות היה מאסט.
היום- פשוט לא נחוץ...

מבחינת צג- מבחינתי האחריות לא משנה, אלא ההתעסקות
(לא שזה משנה, היו לי שתי מכונות, אחת עם צג דיגיטלי והנוכחית וזו עם הצג הדיגיטלי היתה תקינה לחלוטין במשך 3 שנים, עד שהוחלפה מטעמי גודל..)

niya

New member
איזה מוזר

לראות את הניק שלך בשחור ולא בכחול

היום בחנות אמרו לי

תיקון צג עולה יותר. עדיף שתקנה מכני. כך גם הסל"ד יקבע מראש לפי חוגת הסל"ד(עיגול מסתובב) הבעייה שרק הסל"ד שם מכני
באותה מכונה והסל"ד עד 800 בלבד.
עדיף בלי התעסקות עם צג, עדיף שהתוכניות מראש יתאימו לי פיקס ומראש
אני לא קונה כי אני השתגעתי
כשאחזור לשפיות אקנה.

niya

New member
היתרון ביותר סל"ד הוא

מן הסתם שהכביסה יוצאת יותר יבשה (מהירות הסיבוב גורמת ליותר מים לצאת מהבגדים) - וכך לחסוך בזמן הייבוש ובעיקר בחשמל של מייבש הכביסה (אם אתה משתמש בו)

לטעמי זה לא כזה חשוב כי 1,000 סל"ד זה די הרבה. לי יש בבית מכונה עם 800 סל"ד מקסימום והכביסה יוצאת כמעט יבשה לחלוטין.

החסרון הגדול ב- 1,300 סל"ד הוא העובדה שזה גורם לבגדים להיות מרופטים יותר - זה פשוט הורס את הבגדים. לכביסה עדינה, למשל, אני לא מפעילה בכלל סחיטה, או סחיטה מינימלית של 400 סל"ד בדיוק בגלל זה

טוב אני לוקח 1000סלד

אצלכם בירושליים גשום אז אתם על סל"ד גבוה (לשטיחונים של כלבלבים כמו של פייר-פאן שמיכות אקרילן...)
העניין הוא שאני רוצה לדעת מראש את נתוני התוכניות בלי להתערב עם לחצני ה"טיים מנג'ר".
אני מעדיף לעבוד רק עם העיגול בלי האפשרות לשחק עם הלחצנים לשינויים(כי בסוף זה יתקלקל,לא?!)

חדש! הוספתי סירטון יו-טיוב לחתימה שלי(העליון) צפייה נעימה(יש גם את הפרק האחרון (במקום אחר) אם תרצי...)

niya

New member
אז תקח את המכונה הכי פשוטה שיש

בלי יותר מדי התעסקות...

למעלה