כמה אפשר?!?!!? דיי עכשיו אני ממש כועסת!!! ו"תמיד מיוחד" זה לא רק עליך זה לא להאמין כמה שאתם חוצפנים!!!!! גבי כתב בתקנון שצריך לשרשר נכון?!!?! 100000000000000000 פעם הסברנו כבר מזה לשרשר אז מה הבעיות שלכם?!!?!?!? תקראו ת'חוקים שגם עליהם גבי ישב הרבה תלמדו להקשיב לךחוקים!!! אחרת לא נוכל להנות!!!! זה ברור סוף סוף ?!!?!??!!
פשוט אני מתחילת הפורום פה מהשעה הראשונה וכל פעם צץ מישהו והורס ת'חוקים מדברים איתו הוא מפסיק ואז מישהו אחר!! וזה לא קשור זה כל הקטע בפורום שלא רק המנהל צריך להעיר כל מי שרואה בעיה צריך לעזור ולהעיר את לא חושבת?!!? מה להשאיר הכל לגבי?! אפשר גם לעזור לו לא?! אבל לעזור לו בכך ולשמור על החוקים לפני רבע שעה הוא כתב משו אז למה פיתאום פותחים?!
נראה לי שהוא חדש, לא? ויש כאלה שלא יודעים לשרשר! או שלא יודעים שכל פרק פותחים שרשור... כי הם לא הרבה בפורום... אז תסבירי להם.. סבבה... אבל אל תתעצבני!!!
++הוא מלמד איך לשרשר אז אל תחפשו תירוצים!! והוא לא חדש הוא פשוט לא רושם הרבה לפני שטסתי הוא רשם איזה משו לא זוכרת כבר מה..אם אני לא טועה..וחוץ מזה חדשים חייבים לקרוא את התקנון!!
אבל רק שתדעי שהכוונה של לא לשרשר- זה כשיש עומס כמו ביום רגיל וכל אחד פותח לסרטונים וכאלה, היום כבר סיימנו ואים פה הרבה ואם היא ראתה תפרק עכשיו והגיבה וגם אני הגבתי זה כמו שהיא תשים תמונה... סבבה אפםשר לדבר גם פה..