דחוף להיכניס איזה פרק

סוכריה16

New member
כן גם אני ראיתי עכשיו!

והיה מדהים! חח איזה קורעת מיה עם הסוכריה שעקצה! חח או שהיא עשתה "יפה!! אתן מדברות כמונייייייי"חחחחחחחח

חחחח גם אני ראיתי עכשיו!

וגם נקרעתי.. אין אני מתה על מיה!!!!!!!! ואני שונאת את סלינה מעצבנת אותי עם הביג ברודר הזה!

אלוהים ישמור אותכם!!!!!!!!!!!!!!!!!

כמה אפשר?!?!!? דיי עכשיו אני ממש כועסת!!! ו"תמיד מיוחד" זה לא רק עליך זה לא להאמין כמה שאתם חוצפנים!!!!! גבי כתב בתקנון שצריך לשרשר נכון?!!?! 100000000000000000 פעם הסברנו כבר מזה לשרשר אז מה הבעיות שלכם?!!?!?!? תקראו ת'חוקים שגם עליהם גבי ישב הרבה תלמדו להקשיב לךחוקים!!! אחרת לא נוכל להנות!!!! זה ברור סוף סוף ?!!?!??!!

מה הקשר דיקלה?!?

פשוט אני מתחילת הפורום פה מהשעה הראשונה וכל פעם צץ מישהו והורס ת'חוקים מדברים איתו הוא מפסיק ואז מישהו אחר!! וזה לא קשור זה כל הקטע בפורום שלא רק המנהל צריך להעיר כל מי שרואה בעיה צריך לעזור ולהעיר את לא חושבת?!!? מה להשאיר הכל לגבי?! אפשר גם לעזור לו לא?! אבל לעזור לו בכך ולשמור על החוקים לפני רבע שעה הוא כתב משו אז למה פיתאום פותחים?!

סוכריה16

New member
בסדר אבל זה לא שיש עומס ממש בפורום

ורובנו פה מהדקה הראשונה- בכל אופן, אני. ולא צריך תמיד להעיר.. היא ראתה עכשיו תפרק ושרשרה עכשיו- ולא רק האיף גם אני ראיתי רק היום!

אוקיי אבל אי אפשר..

ללכת דף אחרוה לשרשר לפרק היומי והפורום כן מפוצץ יש ארכיון מלא כבר מה את אומרת על זה?!?! חודש לא עברנו וזה מפוצץ...

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifאבל סוניה תראי..זה שפתח ת'הודעה

נראה לי שהוא חדש, לא? ויש כאלה שלא יודעים לשרשר! או שלא יודעים שכל פרק פותחים שרשור... כי הם לא הרבה בפורום... אז תסבירי להם.. סבבה... אבל אל תתעצבני!!!
טוב?

מאמי לפני רבע שעה גבי פתח הודעה ובה

++הוא מלמד איך לשרשר אז אל תחפשו תירוצים!! והוא לא חדש הוא פשוט לא רושם הרבה לפני שטסתי הוא רשם איזה משו לא זוכרת כבר מה..אם אני לא טועה..וחוץ מזה חדשים חייבים לקרוא את התקנון!!

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifטוב.. צודקת... לא שמתי לב בכלל

שגבי פתח הודעה על זה.. כדאי לנעוץ אותה לדעתי...
ובכל אופן.. לא צריך להתעצבן!!

תבינו זה לא הראשון

שמפר את התקנון ואני אומרת ואומרת ואומרת כמה אפשר לומר?!~?!!? ואני לא חושבת שאמרתי שטויות!!! עזבו פשוט להבא לשרשר@!!!!!

סוכריה16

New member
טוב להבא נדע

אבל רק שתדעי שהכוונה של לא לשרשר- זה כשיש עומס כמו ביום רגיל וכל אחד פותח לסרטונים וכאלה, היום כבר סיימנו ואים פה הרבה ואם היא ראתה תפרק עכשיו והגיבה וגם אני הגבתי זה כמו שהיא תשים תמונה... סבבה אפםשר לדבר גם פה..

למעלה