כפרה איזה חמוד!!!!
ס סוכריה16 New member 22/7/05 #20 כן כן! רק השיער שלו! חח אבל לא משנה.. יאא אני מכינה לו קליפ עכשיו! ואני לא מצליחה להוריד באיכות טובה אוףףףףףףףף
כן כן! רק השיער שלו! חח אבל לא משנה.. יאא אני מכינה לו קליפ עכשיו! ואני לא מצליחה להוריד באיכות טובה אוףףףףףףףף
ס סוכריה16 New member 22/7/05 #16 חח איזה גבר הוא נהיה... הוא עומד כזה .. חחח מצחיק.. תודה הילה! הכרתי את שתיהן! וגם יש להן כאלו עם מעריצים! רציתי לשים אבל פחדתי שבימים שלא הייתי פה כבר שמתן!!
חח איזה גבר הוא נהיה... הוא עומד כזה .. חחח מצחיק.. תודה הילה! הכרתי את שתיהן! וגם יש להן כאלו עם מעריצים! רציתי לשים אבל פחדתי שבימים שלא הייתי פה כבר שמתן!!
H Hila The Sweet Girl New member 22/7/05 #19 חחח נכון ממש מאצ'ו.... ולא זה חדש לי לפחות רקה היום ראיתי בפורום של אנהי!!
H Hila The Sweet Girl New member 22/7/05 #21 תגידו שנייה למישהו יש את התמונה הזו של אנהי בצד שמאל?? בדיוק כזו?!
ס סוכריה16 New member 22/7/05 #30 חח דווקא התמונות של לו ופל יצאו ממש יפות.. אבל אני יודעת שזה לא כמו שזה נראה.. חח לקחו ת'הכי טובות..
ס סוכריה16 New member 22/7/05 #43 אוביו.. חח וכן! קצת מצחיק לראות עד כמה זה דומה אבל פונצ'ו ואנהי באמת יותר טובים.. חותץ מתמונות יפות דרוש משחק טוב אבל ממש טוב.. לפליפה היה.. ללואיסנה לא.. אצל א"א שניהם טובין
אוביו.. חח וכן! קצת מצחיק לראות עד כמה זה דומה אבל פונצ'ו ואנהי באמת יותר טובים.. חותץ מתמונות יפות דרוש משחק טוב אבל ממש טוב.. לפליפה היה.. ללואיסנה לא.. אצל א"א שניהם טובין
S shucina New member 22/7/05 #54 זה כל כך מצחיק ... ומאאאגניב כמה שתמונות דומות .. זה פשוט יפה ! אין מה לעשות...
ס סוכריה16 New member 22/7/05 #28 קליפ שעשיתי../images/Emo8.gif חח קליפם שני שלי! לפעמים אני עושה והכל נמחק.. קיצר תראשון אהבתי יותר אבל חפיף.. זה טוב למי שלא הוריד הרבה זמן סרטונים וכאלה.. ולקחתי שם כמה שניות מהקליפ הקודם לא רציני חח..
קליפ שעשיתי../images/Emo8.gif חח קליפם שני שלי! לפעמים אני עושה והכל נמחק.. קיצר תראשון אהבתי יותר אבל חפיף.. זה טוב למי שלא הוריד הרבה זמן סרטונים וכאלה.. ולקחתי שם כמה שניות מהקליפ הקודם לא רציני חח..
ס סוכריה16 New member 22/7/05 #29 אהה ולמדתי שכל סרטון של פונצ'ו חובה לשמור! ופעם הבאה אני כבר אכין לאנהי ופונצ'ו יחד.. חח.. חבל שאין לי ממש סרטונים של שניהם...
אהה ולמדתי שכל סרטון של פונצ'ו חובה לשמור! ופעם הבאה אני כבר אכין לאנהי ופונצ'ו יחד.. חח.. חבל שאין לי ממש סרטונים של שניהם...