דחוף עזרה

שרוסי

New member
דחוף עזרה

בני בן 16 לומד בכתה י"א. חשוב לי לציין כי מדובר בנער חיובי, ילד טוב עם חברים טובים שלא עושה שטויות. הוא לומד בתיכון מאוד טוב באזור המרכז. בתחילת השנה בית הספר שינה את כל הכיתות ולכן השנה הוא לומד גם עם ילדים שלא למדו איתו שנה שעברה. אחד מהילדים "החדשים" ניסה במהלך הימים הראשונים של שנה"ל להתקרב לבני, והוא בטוב לבו ניסה לעזור לו להשתלב בכתה וניסה להכניס אותו לחבורה שלו (למרות שחבריו של בני לא רצו שום קשר עם הילד החדש). הילד החדש החל לשלוח לבני מסרים של התגרויות במסנג'ר, כל מיני עקיצות ועלבונות כדי שחבריו של בני יראו. בני התרגז ובקש ממנו לחדול ממעשיו אך הוא המשיך עד שבני התפרץ עליו בבית ספר, היו דחיפות ובני נתן לו מכה (כל הסיפור נמשך 2 שניות) היתה מורה בכתה שאפילו לא הבחינה בכך כי מיד הפרידו ביניהם. אני לא ידעתי כלום מכך, בערב אביו של הילד התקשר אלי ומיד כשעניתי הוא החל לקלל אותי, את בני ולאיים עלינו כי יכפיש את שמו של בני "ויהרוס אותו". הוא הוסיף כי יגיש תלונה במשטרה נגד בני. בית הספר עורך ברור מיד לאחר החופש, מדיניות בית הספר כי על אלימות אין סובלנות ומי שאלים לא נשאר בבית ספר. חשוב לי לציין כי אין לבני אפילו הרשמה 1 על אלימות או הפרעה מכתה א' ועד עכשיו. מה לעשות? בני חושש מאוד ומפחד ללכת לבית הספר. הוא מפחד מהברור ומפחד שיסלקו אותו מבית הספר. האם יש עצה משפטית כלשהיא שיכולה לעזור כדי לשמור על מקומו בבית הספר??????

מדוע אתה לא קובע עם המחנכת ומראה

עדויות שהילד השני התגרה בבן שלך ואילו הבן רק התגונן? פשוט ויעיל ביותר אמת צרופה.

למעלה