דחוף!
מחפשת את דניאלה וענת

זאבית

New member
דחוף! ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifמחפשת את דניאלה וענת

לכל באי הפורום המקסים הזה, לילה טוב! האם יש כאן 2 בנות העונות לשם דניאלה וענת ????????? אם כן, אנא מכן צרו עמי קשר (תשלחו מסר) בבקשה! מאד מאד רוצה לדבר איתכן. תודה, עדית.

זאבית

New member
ועוד עניין חשוב ורגיש לשתף אתכם

אז ככה..... אני מרגישה צורך עז לשתף את כולכם במה שקרה לי אתמול, אשמח לשמוע את דעתכם. מה אני עושה בשביל הלופוס שלי? מה כל אחד מאיתנו עושה/עשה כדי להקל/למנוע/להרגיע/לרפא את הכאבים? נכון שכבר ניסיתם הכל? נכון שהלכתם כבר לכל המעלים באוב/מנחשים/הומאופטים/תזונאים/נטורופטים/והרשימה עוד ארוכה...... אז אני, כמו רובכם, גם ניסיתי כבר את כולם ולכולם הבטחות (וחלק אכן התגשמו) אך רובם ככולם עוברים מבחינתי על "לפני עיוור לא תיתן מכשול" ; בין 300-600 ש"ח לפגישת היכרות.......ועד שמוצאים את הטיפול שבו הכי מאמינים ואליו הכי מתחברים ושאיתו הכי מצליחים.....בקיצור - אין לזה סוף..... בהתלקחות האחרונה (והקשה) של הלופוס אצלי, לפני 4 שנים, החלטתי לשים לזה סוף והפסקתי עם כל הצמחים והתזונה החונקת ועשיתי הכל בדרך שלי (על "דמיון מודרך" - שזה סוג של טיפול נפשי שמציל אותי - לא ויתרתי). הפסקתי להקשיב לכל הדודות (עם כל הרצון הטוב שלהן לעזור לי) ששמעו על מרפאים למניהם....פשוט אין לזה סוף! והנה -(וכאן מתחיל הסיפור) - קראתי בעיתון על דר´ אודי בר שהיה חולה לופוס בעצמו ועזר לעצמו להירפא (כך הוא אומר) דרך תזונה נכונה ולקיחת תוספי מזון מסויימים. הוא רופא שמשלב טיפול קונבנציונאלי (שזה - הקורטיזון חביבינו), עם תזונה ותוספי מזון מתאימים. הכתבה (צריך לקרא אותה) מאד הרשימה אותי. יש כאן רופא אמיתי שעזר לעצמו ומרגיש בריא. הוא מדבר על הקשר החשוב שבין גוף ונפש, על לחצים שמביאים להתלקחות הלופוס. ולכל חולה, הוא מתאים טיפול אישי וצמוד. בדר"כ כתבות מסוג זה גורמות לי לעקם את הפרצוף ולהגד "שמענו אותך".......אבל כאן היה משהו שתפס אותי. משהו אמין.(שווה לקרא). התקשרתי לקליניקה שלו. פגישת הכרות - 165 ש"ח. סופסוף - הגינות. אתמול נסעתי עם בעלי לראות ולשמוע מה יש לו להגיד (כאשר בליבי מקננות תקוות וחשש מאכזבה - האם זה עוד אחד מהאנשים "המסוכנים" הללו....?!). הוא רהוט, הוא מבריק, הוא חכם, הוא צעיר מאד, אמביציוזי, הוא מרשים, הוא - לא -רמאי. כל מה שהיה לו להציע לי נשמע כ"כ הגון, בר ביצוע, והכי חשוב- נראה לי טיפול אשר מתאים לסגנון שלי, זה בדיוק מה שרציתי וחיפשתי כל חיי (מאז הלופוס). נשמע מבטיח???!!! אז לא. לא נרשמנו. לא ממשיכים איתו. תשאלו למה? מאז שחליתי בלופוס למדתי שיש אנשים שאסור לי להתקרב אליהם, שמכניסים אותי לסטרס, ולמדתי לשמור על עצמי להיות רק בקרבת אנשים שאני מרגישה איתם בנוח ולא במתח. והוא מההם- מהאנשים שמשדרים אנרגיות שליליות כלפי. הוא היה שחצן, פוגע (בלי משים ובלי שום כוונה רעה כמובן), לא רגיש, מרוכז אך ורק בעצמו ולא יודע להקשיב. הייתי בהלם. להכל ציפיתי היו לי מליון תסריטים בראש איך הפגישה הזאת תראה, והנה על פני השטח הכל נשמע נפלא! בדיוק מה שרציתי וחיפשתי תמיד.......אבל הוא........הדמות שלו יצרה בי כזה אנטי שהיה לי מאד קשה להתאושש אח"כ. תדעו שהבן-אדם באמת לא עשה זאת באופן מודע, הוה היה - הוא ! וניסה להיות נחמד ומסביר פנים (בדרך שלו) אבל עם כזה בן-אדם אני לא מוכנה, בעצם לא מסוגלת, להיות בקשר רציף וטיפולי. אני חייבת לספר לכם מה הוא אמר לי, אני ממש חייבת להוציא את זה. אני לא חושבת שזאת רכילות, אני מאד מקפידה בעניין הזה, וזה גם לא הוצאת שם רע, אני רק רוצה שתגידו לי אם אני שפויה - אמרתי לו שאני מנסה להרות והסברתי לו שזאת ההזדמנות שלי, עכשיו כשהמחלה שקטה ואני מקדישה לזה את מירב המאמצים, והוא אמר ש..."אני לא מבין את האובססיה הזאת של בנות להריון" ומיד בדק בגליון בת כמה אני (כאילו שזה שגעון של נשים צעירות). הוא הודיע לי שאם לא יילך לי עם ההריון - הוא לא מוכן (כך הוא אמר במילים אלו) שאני יאבד את השפיות שלי (כי זה יכול להביא לסטרס והתלקחות) בגלל זה והוא לא ייהיה מוכן לטפל בי אם לא אלמד לוותר בעניין. מי הוא בכלל????? מה הוא יודע על ההגיון והשפיות שלי? באיזו זכות? תבינו, הוא לא יודע עלי כלום כמעט, והוא כבר החליט שאני בחורה חסרת אחריות שתסכן את חייה בגלל הריון. הוא דיבר בצורה כ"כ לא רגישה, (בשלב רגיש זה של חיי), בטון מתנשא ושוביניסטי. עד עכשיו לא התאוששתי. אני כ"כ (עדיין!)רוצה את מה שיש לו להציע ואני לא מסוגלת לקבל את זה מבן-אדם שאני לא מעריכה ואפילו נילחצת ממנו. קראתי הרבה מאמרים שהוא כתב (ב"טבעלייף") והוא נשמע מלאך. הוא מדבר בדיוק אל המקומות הנכונים, על הדברים הנכונים (אפילו על - להזהר מאנשים שמעבירים אלינו אנרגיות שליליות - ולברוח מהם - כי זה יכול להכניס אותנו לסטרס....) זאת הייתה אכזבה. אנא, כל מי שמכיר, ניסה, ובכלל רק לשמוע שאני נורמלית ולא ברחתי משם סתם כי אני מאוכזבת כל-כך. בבקשה- תענו לי.

gaia20

New member
זאבית יקרה-

אני קוראת את מה שאת כותבת וכולי מתמלאת צער בשבילך, אני פשוט המומה לאור חוסר הרגישות והגועליות שהבן אדם משדר.... אני קראתי את הכתבה בעיתון "סגנון" וגם יש קישור להסברים על הלופוס מהאתר "טבעלייף" בקישורי הפורום וכל מה שהוא כותב אכן נשמע מבטיח ומקיים אבל רופא טוב צריך לפני הכל להיות בן אדם טוב דואג ומתחשב במטופליו, בין רופא למטופל חייבת להיות כימיה, חייב להיות אמון, את הרי מפקידה את בריאותך בידיו. זה ממש חוצפה להגיד לך ..."אני לא מבין את האובססיה הזאת של בנות להריון", באמת מי הוא חושב שהוא?? אני כמוך מאוד רותחת על המשפט הזה, גם ככה לחולות לופוס יש בעיה בשמירת ההריון, אז במקום לדרבן אותך ולתת לך עוד תקווה ועידוד שתוכלי להחזיק בידייך תינוק, הוא ממש מנפץ לך את זה בפרצוף!! אני לא יודעת אם הוא היה אומר לי את זה והיתי יכולה להשאר מאופקת בלי להראות לו מאיפה משתין הדג... מעצבן אותי שבכזאת קלות הוא מדבר על גופך כאל גוף סוג ב´... זאבית, אני יודעת שזו היתה אכזבה גדולה, אבל אני רוצה להגיד לך שבהחלט עשית את הדבר הנכון, והיתי עושה בדיוק את אותו הדבר אם אני היתי במקומך ואני אפילו היתי דורשת התנצלות מידית על התנהגות כזאת!! אני מאוד שמחה ששיתפת אותנו במקרה הזה ובהרגשות שלך אליו, זה מאוד חשוב לבנות אחרות ללמוד מנסיון ואני בטוחה שאחרי ששיתפת אותנו אולי את מרגישה קצת יותר טוב שהוצאת את הדברים החוצה(קצת יותר טוב?...). זאבית יקרה, אני מאחוריך, בכל החלטה שתקחי, בכל צעד שתעשי, אני כאן איתך לשמוע ולהקשיב ולתמוך בך במצבים הקשים האלו. כל כך מאכזב... אוהבת אותך, שלך

3ויוי

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

ל3

New member
אני פשוט בהלם

ממה שנכתבפה. לעיתים אני שואלת כיצד אנשים, ובעיקר רופאים שעובדים עם אוכלוסיה פגיעה שזקוקה לתמיכה יכולים להיות אטומים וקרי לב כאלה. חבל שאותם אלו קיבלו רשיון

שאנל

New member
שמעתי עליו

שמעתי המון דברים טובים. ממש מופתעת מהדברים שאמר לך. יש למישהוא לינק לכתבה עליו?

בנות - כל הכבוד על הרגישות והביקורת

יש אצלנו מכתב תגובה שנכתב על ידי מספר רופאים מומחים ללופוס, ושנשלח למעריב בעקבות הפרסום שלו שם. מעריב אומנם פרסמנו את המכתב, אבל די מאוחר ודי בצנעה. כל מה שאתן מרגישות, נכון - כי כך אתן מרגישות. רוב הדברים, בעצם, משתקפים בראיון איתו, ואם קוראים שם בין השורות, ניתן לזהות את הדברים. כל אחת מכן, שרוצה לקרוא את מכתב התגובה של הרופאים, מוזמנת לפנות אלי עם כתובת הדואר האלקטרוני שלה, ואשלח אליה את התגובה שלהם. היזהרו משחצנים! היזהרו ממרפאים - שעל סמך ניסיון אישי אחד (ועוד שלהם עצמם) מציעים לכם פתרונות! היזהרו ממרפאים שלא מאששים את הדברים שלהם במחקרים אמיתיים!!! היו חזקות היו ביקרותיות ושימרו על הכסף שלכן, כן - שימרו עליו לצרכים יותר משמעותיים. אנ ממש ממש גאה בכן. נשיקות

gaia20

New member
לינקים

אודי שמודי חמודי מספר על עצמו כתבה מתוך "סגנון"

ל3

New member
לעידית היקרה

קודם כל אני שמחה שהרגשת בנוח לשתף אותנו בחוויה הלא כל כך נעימה שעברת ומקווה שלהוציא את זה החוצה קצת עזר לך. לאותו בנאדם, ולא משנה אם הוא היה גם פרופסור מהווארד אין שום זכות לשפוט את אופייך ובטח לא מבלי להכיר אותך היטב. וכמו שאת כבר אמרת, גם אם הוא הוא מציע דרכים קורצות וטובות, אם אין לך את הכימיה איתו הרי שזה יחזור אלייך כמו בומרנג כי את תהיי לחוצה ולא תפיקי מזה שום תועלת. אני חייבת לספר לך ולכולם על תוכנית מדהימה שראיתי בערוץ שמונה לפני יומיים אולי גם אתם ראיתם. בתוכנית דיברו על מה שאת הזכרת- חשיבה מודרכת כאשר התרכזו בהיפנוזה. הראו שם מקרה של אישה שעברה ניתוח ללא שום הרדמה כאשר היא הצליחה לא לחוש בכאב על ידי זה שהיא חשבה על דברים חיוביים ודימיינה את גופה כאבן נוקשה, מקרה אחר שהראו זה על אדם שגילו לו בילדות גידול סרטני במוח במקום שאי אפשר להסירו בהתערבות כירוגית והרופאים נתנו לו פחות משנה לחיות. אותו ילד אז פנה עם הוריו לפסיכולוגית שעוסקת בעניין והיא דרך משחק מחשב גרמה לילד לחשוב כי גידולו הוא אויב ממאדים שצריך לנצח אותו. אחרי זמן מה הגידול כולו נעלם. המקרים האלה פשוט מדהימים והיו עוד כמה שאני לא אציין כאן אבל זה רק מוכיח עד כמהגדולה עוצמתו של המוח ועד כמה הוא הווסת הראשי והישיר על כל התהליכים שמתרחשים בגופנו. אולי שווה לבדוק את העניין הזה. אל תתרגשי מאותו רופא יקירה, כנראה שזה לא היה צריך לקרות. והאמת שאני בכלל לא חסידה של רפואה אלטרנטיבית. לגבי ההריון אל תתיאשי. אני מאמינה שאם כוח רצון, תמיכה ועזרת הרופאים את תצליחי בסוף. אני פה איתך וקחי
גדולים גדולים

gaia20

New member
אכן, גדולותו של כוח המחשבה

היא קצת מעל להבנתינו, היא עצומה....

זאבית

New member
הי שירי ../images/Emo39.gif

חבל שלא יצא לי לראות את הכתבה הזאת בטלויזיה. נשמע מרתק. הטיפול שאני עושה הוא בסגנון, אבל הכל נעשה בהרפיה עם עיניים עצומות, לא בהפנוזה, ובמודעות מלאה - כך שרק בזמן הרפיה נכונה וטובה אני מצליחה להיות יותר קשובה לעצמי, לרצונות שלי ומוצאת לבדי פתרון לכל בעיה שעולה במהלך הפגישות. גם ריפוי והקלה על כאבים בגוף נעשים תוך הרפיה, תוך שיחה ושימוש בדימויים שאותם אני ממציאה שנראים לי מתאימים לאותו הכאב וכך אני מצליחה בהרבה מהמקרים - להפיג אותו. זה טיפול מדהים. אני הופכת לפסיכולוג של עצמי. אני מצליחה לטפל בעצמי - פיזית ונפשית (עם הדרכה כמובן) - ע"י שימוש בחשיבה ודימויים. עלי זה עובד. האם גם את התנסית בדמיון מודרך? אשמח לשמוע אם כן ואם את שמחה עם זה. בי בינתיים ולילה טוב,
, עדית.

ל3

New member
לעידית המקסימה

אחרי שראיתי את התוכנית בערוץ 8 ואחרי הדברים שאת אומרת אני נורא מאמינה שהדרכה עצמית יכולה לעזור הבעיה היא שלי יש בעיה בקשב עצמי ואני אתן לך דוגמה. כמה פעמים ניסיתי לעשות הרפיה מודרכת ובמקום שגופי ירגע הוא רק נהפך לנוקשה יותר ואני כבר לא מדברת על סגירת עניים שממש לא יכולתי לעשות זאת. הלוואי והייתי מוצאת את הדרך שמתאימה לי כדי לעשות זאת אבל לא נראה כי אני מצליחה בעניין שכן אני תמיד משיגה את התוצאות ההפוכות ואני מקנאה במי שכן יכול לעשות זאת. אני יודעת שזה הרבה עניין של כוח רצון ואמונה ואני מקווה שיבוא היום שאני אצליח. כך שלשאלתך אם אני עושה או עשיתי חשיבה מודרכת אז התשובה היא לא. אבל כל הכבוד לך ואני מקווה שתפיקי מזה המון תועלת. אני אסתכל בעיתון אם יש לזה שידור חוזר אני אגיד לך אוהבת, שירי

ritosh

New member
כאן נמחקה הודעה

eliane

New member
אכזבה

היי אנו לא מכירות טוב אבל לפי הסיפור שלך אנו מאוד דומות אני מבינה את ההתרגשות שלך והאכזה עם הרופא הזה כל כך התלהבת מהמאמרים שלו כל כך גדולה הייתה הציפיה שלך ואז חוסר רגישות כזו זה שהוא לא בן אדם זה ברור ואת צודקת בחלט אבל חבל לבזבז עליו עןד מיךים תודה שכתבת כאן כדי שאחרים ידוע את תמשיכי בדרך שלך להלחם במחלה בהצלחה גם אם התוכניות לעתיד אליאן

מוקה2002

New member
תגובה לזאבית

זאבית שלום! שמי תמי,חולת לופוס שגם כן מנסה להרות. אשמח אם תיצרי קשר.

ilush

New member
רק לידיעה...

הי, גם אני הייתי אצל ד"ר בר. הרשמים שלי ממנו היו מעורבים אך בינתיים לא התחלתי בטיפול אצלו. דרך אגב, הידעת שד"ר בר הוא חולה לופוס בעצמו ?!?!? (לא שזה מקנה לו איזושהי זכות לדבר בצורה זו או אחרת, אבל בכל זאת...) המשך יום טוב, אילנית

yonal521

New member
כאן נמחקה הודעה

לין20

New member
יש אור קטן

לזאבית היקרה היום הייתי בבלינסון בכדי לעשות בדיקות האחות התענינה ושלה מה יש לי עניתי לה לופוס היאא אמרה לי שגם היא חולת לופוס ואצלה זה התגלה בהריון לאחר שעברה 5 הפלות !!!!!!11 אני נלחצתי כבר קרובה לבכי במחשבה שמה זהו אין ילדים אבלללללללללל היא הרגיעה אותי ואמרה לי בטיפול בקוטיזון מסוים במהלך ההריון יכול לעזור .היא לבסוף ילדה אומנם יש סיכונים אבל זה תלוי היכן הלופוס התפרץ אצלך. גם לי קבעו איתו פגישה אך סרבתי ללכת משהו בו היה לי חשוד לא יודעת מה אבל לא הלכתי. מכל אלה שהלכתי אליהם רבנים וכל אלה היחיד שהועיל לי היה הרב פירר שהוא המליץ לי על הרופא שלי וינברגר . אני מאוד מקווה שתצליחי ותרגישי טוב לין

למעלה