ועוד עניין חשוב ורגיש לשתף אתכם
אז ככה..... אני מרגישה צורך עז לשתף את כולכם במה שקרה לי אתמול, אשמח לשמוע את דעתכם. מה אני עושה בשביל הלופוס שלי? מה כל אחד מאיתנו עושה/עשה כדי להקל/למנוע/להרגיע/לרפא את הכאבים? נכון שכבר ניסיתם הכל? נכון שהלכתם כבר לכל המעלים באוב/מנחשים/הומאופטים/תזונאים/נטורופטים/והרשימה עוד ארוכה...... אז אני, כמו רובכם, גם ניסיתי כבר את כולם ולכולם הבטחות (וחלק אכן התגשמו) אך רובם ככולם עוברים מבחינתי על "לפני עיוור לא תיתן מכשול" ; בין 300-600 ש"ח לפגישת היכרות.......ועד שמוצאים את הטיפול שבו הכי מאמינים ואליו הכי מתחברים ושאיתו הכי מצליחים.....בקיצור - אין לזה סוף..... בהתלקחות האחרונה (והקשה) של הלופוס אצלי, לפני 4 שנים, החלטתי לשים לזה סוף והפסקתי עם כל הצמחים והתזונה החונקת ועשיתי הכל בדרך שלי (על "דמיון מודרך" - שזה סוג של טיפול נפשי שמציל אותי - לא ויתרתי). הפסקתי להקשיב לכל הדודות (עם כל הרצון הטוב שלהן לעזור לי) ששמעו על מרפאים למניהם....פשוט אין לזה סוף! והנה -(וכאן מתחיל הסיפור) - קראתי בעיתון על דר´ אודי בר שהיה חולה לופוס בעצמו ועזר לעצמו להירפא (כך הוא אומר) דרך תזונה נכונה ולקיחת תוספי מזון מסויימים. הוא רופא שמשלב טיפול קונבנציונאלי (שזה - הקורטיזון חביבינו), עם תזונה ותוספי מזון מתאימים. הכתבה (צריך לקרא אותה) מאד הרשימה אותי. יש כאן רופא אמיתי שעזר לעצמו ומרגיש בריא. הוא מדבר על הקשר החשוב שבין גוף ונפש, על לחצים שמביאים להתלקחות הלופוס. ולכל חולה, הוא מתאים טיפול אישי וצמוד. בדר"כ כתבות מסוג זה גורמות לי לעקם את הפרצוף ולהגד "שמענו אותך".......אבל כאן היה משהו שתפס אותי. משהו אמין.(שווה לקרא). התקשרתי לקליניקה שלו. פגישת הכרות - 165 ש"ח. סופסוף - הגינות. אתמול נסעתי עם בעלי לראות ולשמוע מה יש לו להגיד (כאשר בליבי מקננות תקוות וחשש מאכזבה - האם זה עוד אחד מהאנשים "המסוכנים" הללו....?!). הוא רהוט, הוא מבריק, הוא חכם, הוא צעיר מאד, אמביציוזי, הוא מרשים, הוא - לא -רמאי. כל מה שהיה לו להציע לי נשמע כ"כ הגון, בר ביצוע, והכי חשוב- נראה לי טיפול אשר מתאים לסגנון שלי, זה בדיוק מה שרציתי וחיפשתי כל חיי (מאז הלופוס). נשמע מבטיח???!!! אז לא. לא נרשמנו. לא ממשיכים איתו. תשאלו למה? מאז שחליתי בלופוס למדתי שיש אנשים שאסור לי להתקרב אליהם, שמכניסים אותי לסטרס, ולמדתי לשמור על עצמי להיות רק בקרבת אנשים שאני מרגישה איתם בנוח ולא במתח. והוא מההם- מהאנשים שמשדרים אנרגיות שליליות כלפי. הוא היה שחצן, פוגע (בלי משים ובלי שום כוונה רעה כמובן), לא רגיש, מרוכז אך ורק בעצמו ולא יודע להקשיב. הייתי בהלם. להכל ציפיתי היו לי מליון תסריטים בראש איך הפגישה הזאת תראה, והנה על פני השטח הכל נשמע נפלא! בדיוק מה שרציתי וחיפשתי תמיד.......אבל הוא........הדמות שלו יצרה בי כזה אנטי שהיה לי מאד קשה להתאושש אח"כ. תדעו שהבן-אדם באמת לא עשה זאת באופן מודע, הוה היה - הוא ! וניסה להיות נחמד ומסביר פנים (בדרך שלו) אבל עם כזה בן-אדם אני לא מוכנה, בעצם לא מסוגלת, להיות בקשר רציף וטיפולי. אני חייבת לספר לכם מה הוא אמר לי, אני ממש חייבת להוציא את זה. אני לא חושבת שזאת רכילות, אני מאד מקפידה בעניין הזה, וזה גם לא הוצאת שם רע, אני רק רוצה שתגידו לי אם אני שפויה - אמרתי לו שאני מנסה להרות והסברתי לו שזאת ההזדמנות שלי, עכשיו כשהמחלה שקטה ואני מקדישה לזה את מירב המאמצים, והוא אמר ש..."אני לא מבין את האובססיה הזאת של בנות להריון" ומיד בדק בגליון בת כמה אני (כאילו שזה שגעון של נשים צעירות). הוא הודיע לי שאם לא יילך לי עם ההריון - הוא לא מוכן (כך הוא אמר במילים אלו) שאני יאבד את השפיות שלי (כי זה יכול להביא לסטרס והתלקחות) בגלל זה והוא לא ייהיה מוכן לטפל בי אם לא אלמד לוותר בעניין. מי הוא בכלל????? מה הוא יודע על ההגיון והשפיות שלי? באיזו זכות? תבינו, הוא לא יודע עלי כלום כמעט, והוא כבר החליט שאני בחורה חסרת אחריות שתסכן את חייה בגלל הריון. הוא דיבר בצורה כ"כ לא רגישה, (בשלב רגיש זה של חיי), בטון מתנשא ושוביניסטי. עד עכשיו לא התאוששתי. אני כ"כ (עדיין!)רוצה את מה שיש לו להציע ואני לא מסוגלת לקבל את זה מבן-אדם שאני לא מעריכה ואפילו נילחצת ממנו. קראתי הרבה מאמרים שהוא כתב (ב"טבעלייף") והוא נשמע מלאך. הוא מדבר בדיוק אל המקומות הנכונים, על הדברים הנכונים (אפילו על - להזהר מאנשים שמעבירים אלינו אנרגיות שליליות - ולברוח מהם - כי זה יכול להכניס אותנו לסטרס....) זאת הייתה אכזבה. אנא, כל מי שמכיר, ניסה, ובכלל רק לשמוע שאני נורמלית ולא ברחתי משם סתם כי אני מאוכזבת כל-כך. בבקשה- תענו לי.