דחוף!
מחפשת את דניאלה וענת

אורגת

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

ליגל 24

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

שאנל

New member
תודה

היפנו אותי אליו... אמרו לי עליו דברים נפלאים, אני שמחה שקראתי אותכם בכדי ללמוד את הצד השני. חסכתם לי תודה!

חבל ש ...

לא חסכתם לי! המממ.... הייתי מטופלת אצלו ... ובכלל לא היה לי לופוס. הוא היה כמעט בטוח שיש לי לופוס כשבעצם יש לי רק APLAוכל הבדיקות מוכיחות שיש לי רק APLA!! אחרי שהייתי מטופלת תקופה בתוספי מזון האלה ושילמתי הון תועפות ... הרגשתי מאוד חלשה עם כל זה והתזונה החדשה שאני בעצמי אמרתי "יאללה נמאס לי אני מפסיקה" , הפסקתי עם התזונה ועם התוספי מזון ואני מרגישה נפלא!! אולי הוא כן עוזר אולי לא ... לי בכל אופן זה לא ממש עזר ... לדעתי. מאחלת לכולם הרבה בריאות ולא לאבד תקווה אם זה לא הוא אז מישהו אחר ... הרבה בריאות ....
קארין

ritosh

New member
זאבית יש ענת בפורום נכי צהל

אולי זו היא. השם שלה בפורום הוא ענת של מאי1 נסי.
ריטה.

gaia20

New member
../images/Emo18.gifשימו לב../images/Emo18.gif

בקישורי הפורום ישנו חלק חדש ובו את הכתבה של אודי שמוצי מתוך מעריב וכמו כן, גם את השירשור הזה. היה נראה לי חשוב, לא לאבד בין דפי הפורום את הניסיון המר הזה, כדי שגם מי שרק מעיין בפורום ולא כותב, ידע בפני מה הוא עומד, אם הוא חושב לקבוע פגישה עם הדביל הזה. אם מישהו רוצה להוסיף על הכתוב שם, יש מקום בסוף הדף לתגובות נוספות- כולם מוזמנים להגיב.

תגובתם של 4 רופאים על הכתבה

מצורפת תגובתם של 4 מומחים ללופוס, על הכתבה שפורסמה במעריב. התגובה פורסמה גם היא במעריב, בסגנון של ה27.02.02, בעמוד 9. והנה תגובתם, על נייר רשמי של בית החולים תל השומר: "03/02/2002 זאב לזאבת במאמרה של אירית רותם-צפרוני "כמו צמח בר", מעריב, 13.01.02 היה קל להשלות את חולי זאבת כי קיים טיפול פשוט למחלתם והוא שינוי בתזונה ונטילת צמחי בר. זאבת אדמנתית מערכתית (לופוס) היא מחלה אוטואימונית הפוגעת באברים חיוניים שונים ורבים. המחלה מורכבת, ממושכת, ואף יכולה להיות קטלנית אם אינה מאובחנת ומטופלת בשלב מוקדם ובדרך הנכונה ע"י רופאים מומחים בתחום מחלות אוטואימוניות. חוקרים רבים מסביב לעולם עובדים יום וליל על הבהרת המנגנון והטיפול במחלת הלופוס. יתר על כן מוקדשים מיליוני דולרים ממשלתיים בארצות שונות ומתורמים פרטיים לסוגיה זו. התיאור הראשון של חולה זאבת נמצא בביוגרפיה על סט´ מרטין שחי בצרפת ומתואר במאה הרביעית- הייתכן וד"ר בר הוא גם בר-נס ומצא ריפוי למחלה שהיום אין לה ריפוי מזה מאות שנים? עד עידן הטיפול בסטרואידים ובתרופות המדכאות את מערכת החיסון , תחולת החיים של חולי זאבת היתה קצרה, ושיעור המוות תוך 5 שנים מאיבחון המחלה היה כ50%- היום, חולי זאבת מגיעים ל90%- הישרדות בחיים לאחר 5 שנים, ואף 70% לאחר 10 שנים. סוג הטיפול, המינונים, ומשך הטיפול מבוססים על מחקרים קליניים מבוקרים שדווחו בספרות רפואית. השיפור באיכות החיים נבע ממעקב ומטיפול נכונים ע"י מומחים במחלות פנימיות ו/או מומחים ברימטולוגיה או אימונולוגיה קלינית וכן מומחים בדיסציפלינות נוספות (מחלות עור, מחלות כליות ומחלות עצבים). קיימות מירפאות ייחודיות לטיפול בחולי לופוס בלבד. קיימת עמותה העוזרת בהפצת מידע ותמיכה בחולים הלוקים במחלה הכרונית. ד"ר בר מזל הצליח "לרפא" את עצמו. האם מדובר בהפוגה עצמונית (ספונטנית), כפי שרואים במחלה זאת, או בהשפעה מאוחרת של הטיפול הממושך בסטרואידים, או שזהו שוב נס? בעולם הרפואי המודרני, ההחלטה על טיפול מסוים כמעט תמיד אינה מבוססת על מקרה בודד, אלה על מספר רב של חולים, עד כמה שאפשר (מחלת הלופוס בארץ אינה שכיחה: קיימים כ2000- חולים). אפשר להסכים עם משפט אחד במאמר שנכתב והוא שניתן ליטול תוספות מזון לטיפול המקובל. לכך, קיימים מומחים כתזונאים, הומיאופתים, טבעונים, וכו´. תזונה עשירת ירקות ודלה בבשר יכולה לסייע בטיפול בזאבת. בדעתנו, ד"ר בר סמכה אינו יכול לקיים את הבטחתו. הוא אינו מומחה לזאבת. ההיענות לטיפולו תוך הפסקת הטיפול שהומלץ ע"י רופאים מומחים, יכולה להיות כרוכה בסכנת חיים. השבוע אושפזה חולה באחת המחלקות הפנימיות בארץ לאחר שהפסיקה את הטיפול המקובל בזאבת (סטרואידים)ועברה לטיפול אלטרנטיבי בלבד. באישפוזה, נמצא נזק חד לאברים רבים ונזקקה לטיפול תוקפני על מנת להציל את חייה. מקרים של הפסקת טיפול חיוני במחלה הזאבת וסיכון חיי אדם הם מרובים בסיפרות. בכבוד רב, ד"ר ג´יזל גודארד ד"ר יאיר לוי ד"ר פנינה לנגביץ פרופ´ יהודה שינפלד" ולי אין יותר מה להוסיף......

ל3

New member
כוכי היקרה

תודה על האינפורמציה החשובה שספקת לנו. אני אישית כלל לא מאמינה ברפואה האלטרנטיבית אבל אני חושבת שזה חשוב לבנות ששוקלות את זה לחשוב טוב טוב והרי ההוכחות!

זאבית

New member
לכל המקסימים כאן מליון תודות../images/Emo39.gif

ממש הרגעתם אותי. בזכותכם השתכנעתי סופסוף שעשיתי את הצעד הנכון, ואין לי ייסורי מצפון עם הרגשה של "פיספוס". עכשיו קראתי גם את מה שכוכי צרפה וזה היה חשוב מאד עבורי. הנה, קטפתי לכם פרחים -
והנה גם נשיקות -
ואיך אפשר בלי לחבק?! - אז הנה לכוווולם
. זהו, ירדה לי אבן מה-

למעלה