דחוף

מה

הגובה?חבר שלחברה שלי פתח לה עם האצבע.היא רוצה לדעת מה הגובה כדי לדעת אם היא בתולה או לא

טל קר

New member
בדיקה האם קרום הבתולים ישנו או

איננו (יכול להיות איננו ממגון סיבות חוץ מקיום יחסי מין או חדירה כלשהי, כולל כאלו שבכלל נולדות בלעדיו) אפשר לבצע אצל רופא/ת נשים. שחזור קרום הבתולים למי שנאלצת מטעמים סביבתיים - גם אפשר לבצע אצל רופא/ת נשים.

פתח לה?????

קוקי, את צריכה להעריך את המין הנשי הרבה יותר. הרבה. דבר שני - כמו שאמר לך טל קר, אם קרום הבתולין קיים או לא אפשר לוודא רק לאחר בדיקה אצל רופא\ת הנשים. בעיקרון, הוא ממוקם כ-8 סמ' בתוך הנרתיק. הנה מידע נוסף.

belli80

New member
זה עומק.

ובכל מקרה - שלושה דברים: א. לא לכל הבנות יש קרום בכלל, ולכן אי אפשר להיסתמך על דברים כמו "היה דם" או "לא היה דם". ב. הוא לא עד כדי כך קרוב שאפשר לקרוע אותו באיבחת אצבע. תחשבי על זה - עם טמפון את בכלל לא מתקרבת אליו. אצבע לא יכולה להכנס יותר עמוק, כי שאר האצבעות מפריעות. ג. רק רופא יכול לומר בוודאות...

אתה מכיר את הבדיחה../images/Emo26.gif

על האישה שהולכת לגניקולוג ואומרת לו: "דר', כואב לי!". הוא מכניס אצבע ושואל: "פה?" "לא, יותר עמוק". הרופא מכניס עמוק יותר, את כל כף היד ושואל: "פה?" "לא, דר', זה יותר עמוק!" הוא מכניס עד המרפק ושואל: "פה?" "לא!", מתעצבנת האישה, "זה יותר עמוק!" הרופא מכניס את כל הזרוע, עד הכתף ושואל: "פה????" "כןןןןןןןןן", עונה האישה. "מותק, את לא צריכה גניקולוג, את צריכה רופא אף-אוזן-גרון"!.

Marion Silver

New member
סעיף ב, פשוט לא נכון.

הסיבה שאתה לא מצליחה לקרוע את הקרום בעזרת טמפון, אינה נובעת מהמרחק שלו מפתח הנרתיק, אלא מהצורה שלו. הקרום אינו אטום, אלא מורכב מפתחים/חורים, ולכן ניתן להחדיר דרכו טמפון, אצבע, והדם של הווסת יכול לצאת.

magenta73

New member
לפעמים הקרום כן אטום, דרך אגב...

מה שנקרא "בתולת הברזל"... אז גם דם מהמחזור לא יכול לצאת... בכל מקרה, זה מאוד שכיח. ועדיין, צריך לשים לב לזה, כי אני כמעט מתתי מזה בגיל 14 ככה... כשלא הבינו מה בדיוק יש לי. מי אמר רופאים גאונים ולא קיבל... כפי שנאמר, כנראה שיש דבר כזה אישה מושלמת :) ובכל מקרה - לגבי האצבע - בנוסף לכך שלקרום הבתולין יש חורים/פתחים הוא גם מאוד אלסטי... והאמת היא שלא ניתן לדעת. כאמור - צריך ללכת לרופאת נשים.

ואני פתאום נזכרתי...

בבני המשפחה הצוענים שמחכים במתח ליד חדר ההתייחדות של החתן והכלה כדי לוודא שהסדין הוכתם בדם ורק אז סוגרים את העיסקה, ואז לוקחים אותו ומציגים אותו לראווה בכל הכפר אגב שירה וריקודים...

belli80

New member
ממש לא

מנהג של "צוענים" (היה צליל זלזול?) לפני שנתיים הייתי בחתונה של חברה, לא משנה מאיזו עדה, שבערב כלולותיה הוכן לה, בסתר כמובן, כלוב עם יונה, שהיא ובעלה היו צריכים לשחוט בבוקר שלאחרי החתונה, כדי להראות לאמהות שיש דם על הסדין. ישראל, 2005.

מצחיקה, יש את זה בכל מיני...

תרבויות, וגם אצל הצוענים כמו בדוגמה שהבאתי מסרט דוקומנטרי שראיתי לא מזמן... ושם לא היתה יונה למקרה חירום ולא רוצה לחשוב מה היה קורה לכלה אם היא לא היתה מדממת... אגב, באיזו עדה מדובר?

למעלה