דחוף

מה קורה לך, לבשת חליפה אדומה לכבודי?

או שאתה סתם מסמיק?!
הכל טוב
בערך...

Barvazoom

New member
אטרקציה ועוד איך ואפילו אחת חביבה ביותר!../images/Emo140.gif

ברוכה השבה! זכורים לי ימים יפים של שרשורים מעניינים כשאת בסביבה, אז באמת ברוכה החוזרת.

magenta73

New member
אמממ...

הי' עשה את שלו הוא יכול ללכת. למרות שעכשיו הוא כולו בקטע שלי... (ברור, לא?)... ולגבי השני, לאט לאט...

Old Girl

New member
הי חולמת

בחזרתך לפורום, את עושה גם לי חשק לכתוב יותר (למרות שאני רוב הזמן כאן ממילא).

כאילו שלא ראית אותי כל יום בפורום השכן ../images/Emo3.gif

מה קורה לכן, מה אתן מתגעגעות, כולה חציתי את הרחוב והצצתי לבית ממול! וזה לא כאילו שאת ומג'נטה דיירות קבועות בו- גם אתן חוצות את הרחוב ועוברות לבית ממול לא אחת, לא?! בואו נגיד שלא התגעגעתי אליכן
פחחח... התגעגעתי (או יותר נכון, נזכרתי בקיומם
) לבראיין כפרה עליו, לברווזה (שעל קרובי משפחתה אני מפנטזת
) לבייבילישס ולכל האחרים שהיו פה מן אל זמן. לא נורא, נראה לי שיהיה יותר נחמד פה, קצת פחות שאלות קשות, קצת פחות ויכוחים עקרוניים... או שאני טועה?

אישון36

New member
עשו את היונה על האש ?

היה שוחט מוסמך ? מה האימא חושבת שם שיורד דלי או לפחות כוס של דם ? אישון. לא מבין.

belli80

New member
הפוך גוטה

הדם עובר בחורים ורווחים שיש בקרום, ונספג לאחריו ע"י הטמפון. הטמפון לא עובר את הקרום.

Marion Silver

New member
דווקא לא, ולא יזיק לקרא.

"בנות מתבגרות רבות סובלות מחוסר ידע לגבי קרום הבתולין ומיקומו. ד"ר משה רויבורט, מומחה ביילוד, גינקולוגיה וטיפולי פריון, מסביר כי קיימים מספר סוגים של קרומי בתולין: 1. קרום היקפי שמבנהו כמו דיסקית עם פתח מרכזי, למי שאינו איש מקצוע יהיה קשה לזהותו. קרום זה מאפשר כניסת טמפון ויש סיכוי גבוה יחסית שלא ידמם, או יכאיב באופן מיוחד במשגל ראשון. זהו הקרום השכיח ביותר. 2. קרום בתולין שיש בו מחיצה מרכזית - גם קרום זה מאפשר כניסה של טמפון, אולם משגל ראשון יגרום לקריעה של המחיצה המרכזית, עשויים כמובן להופיע דימום וכאב. 3. קרום בתולין הנראה כמו מסננת - קרום זה לא יאפשר החדרת טמפון ומשגל ראשון יגרום לדימום וכן גם לכאב . 4. הסוג הרביעי הוא קרום אשר סגור לגמרי ויש צורך בהתערבות כירורגית עם הכניסה לגיל ההתבגרות. 5. קיים מצב, בו קרום הבתולין לא קיים, או שקיימים רק שרידי רקמה, ובו מראה פתח הנרתיק דומה למצב לאחר לידה."

Marion Silver

New member
וקרום הבתולין נמצא 2-3 ס"מ בתוך הנרתיק,

כך שמאוד קל להגיע אליו עם האצבעות.

belli80

New member
אוקיי..

מודה, ההשכלה שלי בעיניין מבוססת על.. איך לומר את זה במילים יפות, אורגניזם אחר מנערות מיננו, ויותר ברמה המולקולרית. אבל ממה שאמר לי הרופא שלי, בזמנו, כשהייתי בת 13, לא קיבלתי ווסת, והיו לי כאבים איומים וכמעט שלחו אותי לניתוח- הקרום רחוק מכדי להיפגם ב"אמצעים ביתיים".. בסוף נשארתי בחיים. יום צלוי.

למעלה