דחוף!!!

hallcat10

New member
דחוף!!!

נושא אחד:מה בקשר לאימיל?מישהי הצליח להשיג אותו?(תאימיל שלהם..) נושא שני: בשביל זה לא הייתי צריכה לפתוח שירשור...אבל..נורא נעלבתי=[[ היו פה כמה בנות שרשמו דברים על זה שילדים בכיתצה ו' היו בהופעה... אז אם לא ידעתם .. אני אולי לא ניראת ככה(מי שראתה אותי)ולא נישמעת ככה.. אבל אני בכיתה ו'!!!! אז....תצחקו על ילדים בכיתה ו'..חוץ ממני כי כל הילדים בכיתה ו' הם ערסים ופאקצות חוץ ממני..לצערי הרב..(מניסיון=[) מה שאמור להדאיג אותכם זה שאני ראיתי קבוצה של 10 ילדים בכיתה ג'!!!!! אז קצת כבוד..תבקשו סליחה..!סתם..XD>< נושא שלישי: הסיוט התחיל או שזה רק אצלי... הערסים והפאקצות השתלטו על העולם.. ולא רק זה..אני שומעת לאחורה..כי כל הבית ספר שלי ערסים ופאקצות...איכס פריקים...!!! הם משמיצים רוק..וטוקיו הוטל!!! ופאקצה אחת אמרה לי ...שמת לב שכל הפריקיות כמעט הם לסביות!!!! אני כזה..:איזה מזל שלא ראית פרקיתי חוץ ממני בחיים כדי לקבוע את זה.. ושלא יעלה לכםם בראש אפילו..אני לא לסבית...אני אוהבת את ביל!!!! תגיבו ל3 הנושאים!!!!

MAY STAR

New member
:)

1. פעם היה לי את האי מייל של ביל וטום אבל אין לי מושג איפה הוא עכשיו! (אני ינסה לברר). 2.אני בכיתה ז' חחח... יש אצלי טונות של פרחות! בעעעע איכסה...! אני ש-ו-נ-א-ת אותןןןן!!! וגם את הערסים לא פחות!! 3. אממממ... תקשיבי הפריקים,הפקאצות והערסים השתלטו על העולם! הם אומרים הרבה שטויות (רובן קשורות לטוקיו הוטל) אל תקשיבי להם... אפילו... תתעלמי! את ממש חמודה ... קחי זה האייסי שלי אם את רוצה .. אם אני ימצא לך את האי מייל של הבנים.. 316421410

0oSharoNo0

New member
גם לי..:)

אייסי- 260100361.... תודה

MAY STAR

New member
../images/Emo201.gifלא מצאתי את האי מייל...

חיפשתי לכן את האי מייל של טוקיו הוטל בכל חור אפשרי! אבל אני ממש מצטערת לא מצאתי את זה.. באמת סוריי

אגנסקעXD

New member
../images/Emo207.gifסליחה שאני מנצלשת לכאן

ח.. צילמתי את אח שלי אחרי מיקלחת .. ניסיתי לעשות לאח שלי הקטן תיספורת של ביל.. לא הצליח

TaaaaaaaaaaL

New member
ייייייייייייייייייייייאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

איזה בונבוןןןןןןןןןןןןןןןןן !!!!!!!!!!! התאהבתתיי !!!!! מסרי לאחיך שבעוד 20 שנה ככה ידבר איתי ונארגן איזה חתונננה :p יאו הוא פשוט חמודייייי !!! ואת חזקהה על התסרוקתת :p

אגנסקעXD

New member
יצא לי עקום..

הוא כול שניה פירק את זה.. הוא רק בן 8 חודשים. בלי לאכול אותו

TaaaaaaaaaaL

New member
גמללי באאא :p

איזה בובי ! מה שמוו ?! ועכשיו אני רואה תתמונה לש אחותך הקטנה.. תגידי מזה?! איזה משפחה של יפיםם !

אגנסקעXD

New member
קוראים לו סטיבן

יש לו שם נוסף.. נועם.. נועם ביקשו שם עיברי בברית מילה סטיבן השם הפרטי שלו הלועזי תודה..

TaaaaaaaaaaL

New member
שם יפפפה :]] גם נועם וגם סטיבן :p

אני אוהבת יותר סטיבן .. אז אל תשכחי אותי עוד 20 שנה ככה :p

TaaaaaaaaaaL

New member
תגובה :]

א.אין לי מושג מה האימייל מצטערת לא יכולה לעזור לך=\ ב.אין לי כ"כ מה לענות לך על זה..חח אבל אין לי בעיה איתך בכל מקרה! ג. דווקא הערסים והפאקצות לא השתלטו .. בכלל לא. תמיד מדברים על זה שהלוק האימואי משתלט! אז אין לך מה לדאוג חח .. וחוצמזה למה לשנוא ערסים ופאקצות ?! גם להם יש לבב ^^ חח סתם .. אבל יש לי דווקא הרבה חברות פאקצות וערסיות והאופי שלהן סבבה לגמרייייי :p

אגנסקעXD

New member
צודקת..

באמת האימויים השתלתו אחותי אהבה ת'סטייל שלהם.. איך שהיא אומרת.. נהפכה להיות מיני אימו.. הוספתע תמונה>>> יוצאות לה אחלה תמונות.. [זאת אחות הקטנה ]

Just Anna

New member
עדיף פאקצות וערסים . ../images/Emo221.gif

על אימואים . אני שונאת אימואים . אם אני אפרט פה מה אני "מאחלת" להם אז זה יגמר שנה הבאה. במילה אחת : שימותו כולם , או שיפסיקו עם הפוזות שלהם כבר. אוי אני בדיכאאאאאאאאאון שחווור = חייייים יו יו שטטטן קחח אווותייי !!!111 דבילי . אגב - אנה , 13 , ראשל"צ. אני מעריצה חדשה של טוקיו :] דווקא ביום של ההופעה התחלתי לאהוב אותם . הייתי בטקס של הMUZ-TV , ובאתי את האמת בגלל כריסטינה אגילרה ולא התלהבתי מהם . הכרתי הרבה שירים שלהם , ספינג ניכט , שריי .. אמרתי שנחמד ולא התלהבתי . אהבתי את דה לסט תג כי הייתה פירסומת בMTV , והיה את שריי ואת דה לסט תג וחשבתי שביל זו בת .. וחברה שלי הייתה מעריצה שלהם והתכווכחתי איתה כל היום " זאת בת , לא זאת לא , זאת בת , לא זה בן" . אבל עכשיו אני יודעת שזה בן , ולא סתם בן - בן חתיך מאאאאאאאד היום אני חורשת על מונסון ועל שריי הם כ"כ מדהימים ! ומחר אני קונה את האלבומים שלהם בעזריאלי :]

למעלה