דחוף!!!

TaaaaaaaaaaL

New member
ברוכהה הבאהה :]]

אז אם לא אימו, מה את אוהבת? ערסים?! או פריקים? משו?!

Just Anna

New member
איכס לא פריקים . ../images/Emo221.gif

פריקים ואימואים זה אותם הפוזות . אני לא אוהבת כלום . רגע , אני כן אוהבת . את .. טום קאוליץ

אגנסקעXD

New member
וואי שכחתי תמילה הזאת

איך אומרים לאנשים ששואלים ת'צמם ועונים לעצמם בו זמנית.. ברחה לי המילה. כשאני יזכר אני יגיד לך

TaaaaaaaaaaL

New member
חחחח אוקי לא נתווכח.=]

את חופשיה לחשוב מה שבאלך. אבךל דוגרי פריקים זה לא פוזה .. רק הוונאבי זה בשביל הפוזה !

PerfectSP

New member
'פריקים' זו הכללה,אם אתם כבר מדברים פה ../images/Emo190.gif

על פוזות, בתוך הכללת הפריקים יש,למשל: אימואים הידועים לשמצה
מטאליסטים פאנקיסטים[באמא'שלכם אל תסתבכו איתם-לטובתכם] גותים וכדומה

אגנסקעXD

New member
השתלבות מהירה../images/Emo24.gif

אל תגידי דברים כאלה על אימויים פשוט הן בני אדם עים פוני לצד וזהו..

Just Anna

New member
הם פוזאיסטים . ../images/Emo221.gif

והם שונאים את בני האדם שהם לא כמוהם . הם צומיסטים - ולא יכולים לדרוש צומי כמו בן אדם .

Just Anna

New member
אימו ופריקים . כל מי שהחיים שלו שחורים../images/Emo221.gif

בקיצור . חחח ראיתם את הפרצוף הקורע של גוסטב בשרייי
XDDDD

TaaaaaaaaaaL

New member
חבל שאת חושבת ככה ..

כי כל פריק או אימו הוא שונה .. חלק עושים את זה בשביל פוזה וחלק באמת אוהבים שחור.. וחבל לשפוט ככה. אבל תחשבי מה שבאלך :]

PerfectSP

New member
תלוי,יש את אלה שהם פוזה ויש אלה שלאD: ../images/Emo190.gif

הכל בערך זה פוזהD: ואני לא מדברת רק על סצינת האימו...

אגנסקעXD

New member
וואי איזה וויכוח נימאסתם..

כול אחד יהיה מי שהוא רוצה.. שיהנה.. טוב זזתי .. למיקלחת.. ניתפסו לי הרגליים.. כי הצלחתי להרים תרגל מש גבוה.. יאה .. ואז השרירים נתפסו.. יאללה זזתי.. לילה דבש...

SpongBobit

New member
שום דבר לא כדיף על פאקצות/פרחות/ערסים.

ולא הבנתי כ"כ מה הקטע של האימואים..

TaaaaaaaaaaL

New member
צודקת:]

ורק להבהיר משו .. לאגנסה אני לא מתווכת :]] סתם אומרת.. כל אחד שיחשוב מה שבאלו ..

אגנסקעXD

New member
טל זה לא לך...

זה מי שפתחה את הנושא הזה לדיון פשוט צריך להבין.. שכול אחד יכול להתלבש לעשות תיספורת איזה שבה לו.. ולהיות פריק פקאצה אימו פרחה.. אני לדוגמא.. לא מתייחסת למה שאומרים לי.. לי יש תקופות מסויימות בחיים.. פעם התלבשתי רק צבע אחד.. ניסיתי להיות פריק לא יצא.. האיתי משלבת טעמים בבגדים כמו תות בננה.. וכאלה.. ועכשיו אני מתלבשת איך שבה לי ולא שמה על אף אחד.. תגידו מה שבה לכם על תקשיבו לאחרים.. לכול אחד יש ת'סטייל שלו או איך שאומרים את זה.. מה לא ככה.? סליחה על החפירה

0oSharoNo0

New member
צודקת..:)

ולא צריך לשפוט כל הזמן ת'אנשים איך הם מתלבשים.... את מי זה מעניין בכלל איך אנשים אחרים נראים או מתלבשים..? שיעשו מה שבא להם!

hallcat10

New member
נכון=]

ומישהו מוכן להסביר לי..(יאו זאת שאל מטומתמת ><) קודם..אני מצתערת שפתחתי תויקוח הזה XD[ מה ההבדל בין פריקים לגוטים??? לא יודעת מי השטלת..אבל אני באמת מעדיפה שערסים לא יהיו פריקים..כי זה יצא שילוב של ערס ופריק...וז לא יכול לצאת טוב.. וחשבתי שאולי נעשה מחדש...את זה שכל אחד ירשום: אימיל: איסי: מסנגר: ...מישהי נמוכנה לשרשר..כי זה לא קשור לפה..ואני לא רוצה להיות מציקה שמשרשרת כל הזמן><
ו..איך שלא קוראים לילדה שחשבה שאימתי עליה...סליחה.. הייתי שמחה לפתוח דף חדש=]]] ו..יש פה הרבה בנות שלא מכירות אותי טוב..אז ככה.. אני פה כבר ממזמן...אני מכפר יונה..אני בכיתה ו'...-=] אולי אני בסוף כן ישרשר..ניראה =]

אגנסקעXD

New member
סולחת...

אולי ניפתח שירשור חדש בשביל לרשום פרטים איסי וכאלה.. ואימל.. אולי אני יפתח..? לפתוח?

למעלה