דחוף!!!

דחוף!!!

סליחה על ההודעה... אז אני עדן! (פעם ראשונה שאני מגיבה פה...) חשבתי אולי תוכלו לשרשר לי תמונות של הלהקה??? בבקשה!

קריסטה

New member
די.

הוא חתיך, הוא מקסים, הוא מוכשר. חצי מהבנות פה (ובטח אפילו יותר) היו מתות לעשות אותו אם היה צעיר יותר, נורמלי יותר ונגיש יותר. פשוט יש דרך להביע את זה. וזה בכלל לא קשור ללהקה. אי אפשר להתעלם מזה. אפשר גם לאהוב את הלהקה וגם לחשוב שג'ארד נראה מעולה.

FFTL

New member
למה צעיר יותר?

מה הבעיה עם הגיל שלו?
וכן, צודקת.

קריסטה

New member
תראי...

לא יודעת מה עם אחרות, הפרש גילאים של יותר מ 15-20 שנה דיי מרתיע אותי. בגילי (19) ומעלה זה נעשה פחות ופחות קריטי, אבל יש פה בנות פחות מ-16. תנסי לחשוב ברצינות, איך הייתי מגיבה עם מישהי בת 30+ הייתה מתחילה איתך. אני אגיד לך בכנות, לאדם צריכות להיות מס' תכונות מסויימות מאוד (חוץ ממראה שמבחינתי הכרחי) כדי שאני לא אברח מיידית. (במקרה של ג'ארד? עד לפני מס' חודשים, הגיל היה הדבר האחרון שמעניין אותי).

קריסטה

New member
תיקון קל

ב"מראה" התכוונתי למשיכה מינית. אני חושבת שניסיון העבר דיי הוכיח שבן אדם יכול להיות מכוער למדי ואף על פי כן יתחשק לי להגיד לו "אני. אתה. לשירותים. עכשיו.
)

אני מסכימה איתך ../images/Emo45.gif

אני יודעת שזיבלתי את השכל הרבה על ג'ארד. אבל אני לא יכולה להתכחש לעובדה ש..כשראיתי שר מלחמה לראשונה אמרתי לעצמי "פאק, מי זה ההורס הזההה?!?!?" וכן, אחרי שהכרתי את 30 אני חשבתי ואני עדיין חושבת שהוא פסיכי לגמרי.. אבל אני זוכרת שאחרי ההופעה הראשונה בלונדון פשוט נפל לי על האסימון, הסתכלתי עליו, ואז הסתכלתי לו על התחת ואמרתי לעצמי "פאק. הבן אדם פשוט נראה טוב" אבל כמובן, שיש הודאה בזה שהוא נראה טוב, ויש פאנגירלז. שלא באות בשביל המוזיקה, שמטרידות, ובופו של דבר מקבלות מיקרופון בראש

אוקיי אזזז-

ג`ארד אכן חתיך ואין פה כל ויכוח. אבל בואו לא נשכח את הכשרון! להקה מדהימה עם שירים מדהימים שאפילו אם הם לא היו הכי חתיכים בעולם(למרות שזה אפעם לא מזיק) גם אז הייתי מאד נהנת מהשירים!! נ.ב. הפוני שהוא עשה זוועתי!

adiiiXD

New member
אין צורך ליפול עליי ולהוציא את כל הדעות שלכן,

לא אמרתי את זה כדי להעליב לא צריך לבוא אליי עם האידיאולוגיה הזאת ולהתחיל להוציא דברים מהקשרם.... פשוט לא רציתי שהפורום ייתפס כפורום סגידה לג'אדר , זה הכל . ומתי בדיוק אמרתי שג'ארד מכוער? [;

קריסטה

New member
הבעיה היא לא שהפורום יתפס כפורום סגידה לג'ארד

אלא שנבנתה בו מגמה של לסווג כל ילדה שנכנסת לפה ואומרת שג'ארד חתיך כפאנגירל מטומטמת. וכל מעריצה מסכנה שהעזה להגיד שהסולן חתיך הורס מגורשת מפה עם לפידים בוערים. זה מגיע לרמה שאנשים פשוט פוחדים להגיד משהו כזה. וכשאת אומרת "קודם כל - מה דעתך על ג'ארד", זה אולי לא מה שאת מתכוונת אליו, אבל הדבר הראשון שקופץ לראש הוא שזה מבחן קבלה שמי שלא יצהיר מייד בפה מלא ש"מי בכלל מסתכל על ג'ארד הוא סתם אחד" לא יתקבל בפורום. זכותו של כל אחד להגיד את דעתו כל עוד זה נעשה בטעם ובנימוס! אז בסדר, יש ילדות מטומטמות, אבל עדיין צריך לתת להן סיכוי. (אין בכך להגיד שפותחת השרשור מטומטמת, את דווקא נשמעת לי חמודה
זאת אמירה כללית בלבד)

adiiiXD

New member
אז זה פשוט לא נתפס כמו שהתכוונתי,

לא סיווגתי אותה כגרופית , אל תכניסו לי מילים . וגם לא אמרתי שהיא מטומטמת.... את נוחתת עליי יותר ממה שנחתתי עליה X: יש כמה דרכים לקרוא משפט , ואת לא קראת את זה בדרך שהתכוונתי אליה - זה לא אומר שאני גרופיפובית וואטאבר, ושוב פעם- אין צורך להכניס לי מילים או כוונות לפה - "הדבר הראשון שקופץ לראש הוא שזה מבחן קבלה שמי שלא יצהיר מייד בפה מלא ש"מי בכלל מסתכל על ג'ארד הוא סתם אחד" לא יתקבל בפורום." - מתי בדיוק רמזתי אפילו דבר כזה? אין צורך להוציא עליי את התסכולים שלך מבנות שמתנהגות מגעיל לגרופיות , לפחות לא עכשיו .

קריסטה

New member
העיקר שאני מכניסה מילים לפה ../images/Emo4.gif

לא אמרתי שסיווגת אותה כגרופית, או כמטומטמת או מה שזה לא יהיה. אני לא מוציאה עלייך שום תסכולים, אני אומרת את דעתי. דיברתי מאוד בכלליות על האווירה שהתחילה להתפתח כאן בפורום, ועל מה שלדעתי השתמע מהתגובה שלך. הבהרתי לחלוטין שזה אולי לא מה שהתכוונת, אלא מה שקפץ לי לראש. פרשנות אישית שלי. אולי את צריכה לשאול את עצמך למה את נכנסת לעמדת התגוננות חזקה כל כך.

adiiiXD

New member
לא הפכתי את זה לריב ולא נכנסתי לשום עמדת

התגוננות- את שוב פעם מפרשת דברים בצורה שונה מכוונתם . אם כבר, אז הבהרתי שאני לא אנטי- גרופית או מה שלא חשבת עליי. אני לא רוצה לריב איתך , אז אל תהפכי את זה לדבר כזה . "וכשאת אומרת "קודם כל - מה דעתך על ג'ארד", זה אולי לא מה שאת מתכוונת אליו, אבל הדבר הראשון שקופץ לראש הוא שזה מבחן קבלה שמי שלא יצהיר מייד בפה מלא ש"מי בכלל מסתכל על ג'ארד הוא סתם אחד" לא יתקבל בפורום. זכותו של כל אחד להגיד את דעתו כל עוד זה נעשה בטעם ובנימוס!"- זה לא היה מכוון אליי? רשמתי שם חצי משפט , אין צורך להוציא ממנו משמעויות שנראות לך קשורות , כשהן בתכלס ללא כל בסיס ....

TheMarsArmy

New member
יכולת לשרשר. :\

כי כמה דחוף זה יכול להיות שלא יכלת לכתוב 30 seconds to mars בגוגל......

למעלה