דחוף!!!

יש לך את האלבומים בפורום.

יש שם את כל התמונות. תיקחי משמה. ופעם הבאה, תשרשרי.

קריסטה

New member
זה בסדר ../images/Emo8.gif

תדעי להבא. ברוכה הבאה

../images/Emo207.gif סתם ככה לידע כללי

ככה שתדעו.. לטים יש חברה. לתומו יש חברה (כבר הרבה.מאוד.זמן) ומסתבר שגם לשאנון יש חברה.. כבר כמעט שנה, אם לא יותר.. ברונטית גבוהה וכוסית. ומה שמצחיק זה ש.. ג'ארד, הבחור הכי נחשק בערך.. לבד. אע!
אוח. ליבי נשבר. אהבתי לחיות תחת הפנטזיה שכולם שם חסרי חיים וואט סו אבר

adiiiXD

New member
הגיוני-

שלושתם בחורים שאת רק רואה אותם ובא לך לעשות אותם [ אהמ אהמ XD], אבל ג'ארד חתיך והכל- אבל לא באותה צורה כמו שלושתם =]

A Broken Myth

New member
../images/Emo207.gif

בלאכס. חילקו את האוטובוסים לפולין. כולם רוצים לעבור מהאוטובוס שאני וכל החברות שלי נמצאות בו, כי זה אוטובוס של "פריקים". שונאת את החרא הזה. ילד מהשכבה שלי, שאיתנו בגוש, פתח קבוצה בפייסבוק שזה גוש חרא. ואוף. זה כזה גועל נפש. שונאת את השכבה הזאת לפעמים. כלכך. אוף.

TheMarsArmy

New member
אוייש אני שונאת כאלה שטויות.

אני לא מחשיבה את עצמי לפריקית או לשום דבר אחר. אני פשוט אני. אני לא מבינה למה כל אחד חייב להיות שייך לקבוצה מסויימת. כל הסטיגמות האלה ג'יזס זה מעצבן. גמלי זה קרה היום. פשוט תתעלמי, אז מה! אז לא רוצים להיות אתכם באוטובוס לא צריך! fuck them! כל עוד את עם חברייך, מה אכפת לך!? כן זה מטריד ומציק וכל מה שאת רוצה אבל אין מה לעשות. עדיף שתהיו בוגרים מהם ותתעלמו.

אני מסכימה עם חן.

במשך השנתיים הקודמות דיברתי עם 5 אנשים מהשכבה שלי רק בגלל שאני סאו פריקית קשוחה ואפלה. Oם" אז פאק ד'ם, למי אכפת בכלל. אני מעדיפה להיות לבד מאשר להיות עם אנשים כאלה מסביבי. גם ככה אין דבר כזה חברים אמיתיים ובמוקדם או במאוחר אתה נשאר רק עם עצמך. ואת האמת? זה לא תמיד כזה נורא כמו שזה נשמע.

TheMarsArmy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני מסכימה איתך מסכימה איתי. חח סתם. בכל מקרה, הרבה פעמים אני מוצאת את עצמי לבד רק בגלל שאנשים מוכיחים לי כל פעם מחדש כמה שהם אטומים. אז שיהיה...who cares?! חוצמזה שעכשיו אני מקבלת המון אהבה ממישל המדהימה שיושבת עליי ומלקקת לי את המשקפיים :\

למעלה