דחו ת'טיול שוב!!

גם לי"ב הוא נדחה...

אבל ביום אחד, זה דווקא טוב! ככה לא נטבע באיזה שיטפון בנגב הזה....

יופי!

מזל

וואיי זה כזה מעצבן

את לא יכולה לומר כזה , זה כזה נוערעובדניקי להגיד מחר טיול קודם כל לי זה פעם ראשונה קרה בתנועה.. שמודעים ודבריםכ אלה בלחץ כזה של הזמן..אבל זה לא שהם עושים לנו בכוונה זה בשביל שבאמת יצא הטיול למרות מזג האויר והכל.. אז זה מעצבן האימרה הזו : תמיד זה מעכשיו לעכשיו בתנועה.. אין לך על מה כלכך להסתמך. וגם אם כן זה לא בכוונה תביני.. זה רק שבאמת נצא לטיול :) אז די להתנהג כמו ילדים קטנים זה לא בכוונה.. זה גם "דופק" לתנועה את הלוז .. הםא לא תכננו גשם וסורי אם זה היה קצת תקיף:)

oldDOPEY

New member
אני לא יודע איך זה אצלכם?

אבל במחוז חיפה יש בעיות רציניות בקשר להעברת מידע בזמם הוא תמיד מגיע באיחור ואל הרגע האחרון

תומישל

New member
מוכר כל כך ממחוז חיפה

פליירים לטיולים שמחולקים ביום סגירת ההרשמה, מערכים שמגיעים באיחורים מטורפים... מחוז חיפה... אני רוצה מחוז חיפה...

invAsion

New member
אבל זה באמת תמיד מעכשיו לעכשיו.

אי אפשר, בשום צורה, להתקשר בשבת בלילה (ועוד לא אמרנו ש-70 אנשים מהשכבה היו בהשתלמות סופ"ש) ולהגיד שמחר יוצאים לטיול. ומה עם מי שלומד? מה עם מי שיש לו תוכניות שנקבעו מראש? מה הם חשבו שיקרה - שכולם פשוט יגידו "סבבה" והטיול ייצא למחרת? אני לא חושב שזו חשיבה הגיונית, ובגלל זה גם לא ברורה לי ההפתעה הגדולה כשחצי שכבה ביטלה את ההרשמה. ביטלו? אז ביטלו. יש אילוצי מזג אוויר ויוצאים לטיול... אבל בעצם זה כבר לא רלוונטי אם חצי ביטלו ת'הרשמה, אז נחזיר את הטיול לתאריכים המקוריים (מה קרה לאילוצי מזג האוויר?), או שבעצם נדחה אותו שוב ביום נוסף.. ההתנהלות הזו של "הכל בשניה האחרונה" היא מאוד אופיינית לתנועה ואפשר לראות את זה בהמון מקומות. כמה פעמים הזיזו את השעה של ההסעה בבוקר היציאה לטיול לפחות 5 פעמים ושינו גם את נקודת האיסוף על הדרך? כמה פעמים מודיעים על "ישיבה ממש חשובה" / מועצת שביעיות / יום עיון בדקה ה-90 (=ערב לפני)? הדוגמאות פשוט רבות מכדי שאוכל להקליד את כולן...

מסכימה עם הכל..

נכון שישיבות וכו זה "בקטנה" יחסית, אבל זה קורה הרבה.. גם על ההסעה לעצרת החינוך הודיעו לנו ביום שישי אחה"צ.. [שההסעה יצאה ב4 בשבת.. ואז גם לא יכולתי לבוא לפעולה] וזה קורה הרבה יותר מדי פעמים..

אני לא מדברת רק על זה..

אני יודעת שרשמתי "הטיול", אבל אני מתקנת את עצמי. על טיולים בד"כ כן נותנים מספיק זמן.. [אלא אם זה נדחה, ואז זה לא אשמתם..] אני מדברת על דברים בכלליי. יש הרבה דברים שמודיעים לנו ממש כמה ימים לפני.. וזה באמת לא קרה רק פעם אחת..

למעלה