דחיית משפט או פתרון אחר...

yoss86

New member
דחיית משפט או פתרון אחר...

שלום לכולם. אני מחזיק ברשיון נהיגה מה 15/10/2003 שנה לאחר שהוצאתי את הרישיון נתפסתי על מהירות של עד 25 מעל המותר. קיבלתי דוח של 250 ש"ח ללא נקודות וחשבתי שבזה נגמר הסיפור. אלא, ששנה לאחר מכן שהגיע הזמן לחדש את הרישיון קיבלתי מכתב ממשרד התחבורה שמאחר ועברתי עברת תנועה חמורה בזמן היותי נהג חדש עליי לעשות שוב מבחן תאוריה ואהיה שנתיים נוספות נהג חדש. ואמרו לי בזמנו שהחוק משתנה, והיום מי שנתפס על דבר כזה בתור נהג חדש צריך לעבור שוב תאוריה וטסט!! איתרע מזלי, ואתמול תפס אותי שוטר בעקיפה על פס לבן (חשוב שתדעו, יש שם שדה ראיה רחב ביותר, מדובר בכביש בדרך לישוב שלי שנסעתי בו מאות פעמים) השוטר נתן לי הזמנה למשפט ל 04/09/2007 - עוד כשלושה חודשים. שאלתי היא: האם באמת בגלל היותי נהג חדש - במידה וכפי המסתבר אורשע, אאלץ לעשות שוב תאוריה וטסט? ולהיות שוב נהג חדש? א"כ - האם יש אפשרות לדחות את המשפט לפחות בחודש וחצי, אני אמור לחדש את הרישיון ב 15/10/2007! (לאחר ביצוע ריענון נהיגה - הגעתי כבר לגיל 21) ואז גם אם אורשע לא אאלץ לעבור את הסרט של תאוריה וטסט. ומה כדאי לומר במשפט? מה העונש המרבי על דבר כזה? יש לכם אולי רעיון אחר בשבילי איך לצאת מהצרה הזאת? תודה רבה לכולם!!

raanansh

New member
תשובה

אני מציע לך להגיד במשפט שיהיה לך את השורה הבאה כפי שכתבת : "חשוב שתדעו, יש שם שדה ראיה רחב ביותר, מדובר בכביש בדרך לישוב שלי שנסעתי בו מאות פעמים." רצוי לגבות זאת באמצעות תמונות של האזור שבו נעצרת ע"י השוטר על מנת להוכיח לשופט את צדקת טענתך.

--------------------->

לכותב אין מושג בדיני תעבורה, אבל בתור נהג חדש אתה צריך לנהוג הרבה יותר זהיר ולציית לחוקים. שינוי קטן במישפט שכתבת ותראה מה זה עושה. "אתמול תפס אותי שוטר בעקיפה על פס לבן!! מדובר בכביש בדרך לישוב שלי, שנסעתי בו מאות פעמים אבל חשוב שתדעו, יש שם שדה ראיה רחב ביותר. (מבחינת השופט יכול ליהות שם גם שדה עגבניות רחב. לא עוקפים פס לבן רצוף!!) אני לא הורה שלך, לא מורה לנהיגה שלך, לא מחנך ואפילו לא מכיר אותך, אבל אתה נהג חדש, וכבר עכשו אתה מותר לעצמך ומתחיל להצדיק עברות תנועה בכל מיני הנחות. אל תבין אותי לא נכון, אני מקווה שתצליח במישפט ולא תקבל עונש קשה. אני רק מראה לך מה הצד השני של מה שכתבת בהודעה שלך. אני מקווה שבהמשך תיהיה נהג זהיר. בהצלחה במישפט

yoss86

New member
אף אחד לא יודע?

לאף אחד אין מושג איך דוחים משפט? אם המשפט יהיה אחרי שאחדש את הרישיון, מה שלא אקבל זה לא יהיה נורא במידה והמשפט יהיה לפני שאז באמת אוכל אותה

עקפת פס לבן?

אני בניגוד לחבריי הפורום פה באמת מקווה שהשופט יחמיר איתך. כי רכב שהיה בא מולך כשאתה עוקף פס לבן והיה הורג אותך - אני באמת הייתי רוצה לראות את הורייך מה אומרים. כל מיני טענות מגוחכות שנותנים פה זה פשוט מצחיק אותי. תקבל את העונש שלך כמו שצריך. פס לבן זה קיר - לא עוברים אותו.

yoss86

New member
צודק - אבל!!

אתה לא מכיר את הכביש הזה - אני כן! בעקרון אתה צודק מיליון אחוז אני בחיים לא עוקף על פס לבן רק שבמקרה הזה אין שום צורך בפס! אם אתה רוצה אני יכול להעלות תמונה שתוכיח את דברי

raanansh

New member
לא הבנת כנראה את המסר שמנסים להעביר לך

אתה חי במדינה שבה קיים גוף ציבורי האחראי על תחזוקת הכבישים ולו יש את הסמכות לקבוע איפה יהיה תמרור או פס לבן. אז למה מישהו כמוך חושב שבגלל שהוא נוסע בכביש הזה וגר באזור אז יש לו זכות להגיד משהו על כך או כמוך - פשוט לצפצף על כך ? אני אגיד לך שבעיר שאני חי בה ב-4 וחצי אין אף אחד שעובר בצומת של היציאה מהרחוב שלי, אז אם אני לא אציית לתמרור עצור שם בגלל זה זה יהיה בסדר? עם חשיבה שלך, אני רק יכול לאחל לקוראי הפורום שתקבל שלילה\פסילה או כל דבר שיוריד אותך מהכביש. ולך אני רק מאחל שתלמד להעריך את החוק ומה שעומד מאחוריו ואולי גם בעתיד תציית לו .

yoss86

New member
אוף

אתם כאלה מעצבנים! כבר כמעט 4 שנים על הכביש ואחרי יותר מ 100,000 ק"מ אני נהג זהיר בהחלט, לא נוסע יותר מ 20 קמ"ש מעל המותר, ושומר על חוקי התנועה יש לי הרבה ניסיון, עשיתי קורס נהיגה מתקדם, מגרש החלקה, מה שרק אפשר אם תראו תמונה של המקום תבינו במה מדובר הרכב שעקפתי היה ג'יפ סופה ממוגן שנסע על 45 במקום שמותר 80 אני מכיר את הכביש, הייתי בטוח בוודאות של מליון אחוז שאין רכב ממול אז במקום לומר לי כמה שבא לכם שיורידו אותי מהכביש, אתם בכלל לא יודעים מה היה שם ולא כל נהג שעבר עברת תנועה הוא צעיר חמום מוח ועבריין מועד

למעלה