דיאטה דחוף!!

דיאטה דחוף!!

היי, שבעה חודשים אחרי לידה, זה עדיין אחרי לידה?? אז ככה: ילדתי את הנסיכה שלי לפני שבעה חודשים (חלקכן "מכירות" אותי מפורום הנקה) וכן, אני עדיין מניקה. הבעיה היא שאני כל הזמן "טוחנת". עוד שבוע!! אני חוזרת לעבודה ופתאום קלטתי שאני ממש פרה. יש כאן עצות לדיאטה מהירה??

משוש30

New member
south beach תוך שבועיים אפשר

להוריד 4 ק"ג. דיאטה בלי פחמימות מותר רק בשר מוצרי חלב וירקות (לא כולל תפוחי אדמה,גזר, תירס ואפונה) בהצלחה

lulyK

New member
ממה שאני יודעת,

זה ממש ממש לא מומלץ בהנקה. אבל אכן, עושה רושם שזו דיאטה שעובדת.

אלינה12

New member
בעלי עשה אותה כבר כמה פעמים

והוריד 6 קילו, אז היא באמת עובדת. אסור גם אלכוהול וכמובן מתוקים... כמה שאני זוכרת, מותר גם ביצים. ובנוסף, זה ל- 10 ימים בלבד, אחר כך אפשר לחזור שוב בעוד חודשיים. אני אישית יותר אוהבת דיאטת הפרדה: 3 ימים מוצרי חלב עם ירקות בלבד, אחר כך 3 ימים בשר ויקרות, 3 ימים פחמימות ויקרות ועוד 3 ימים דג ויקרות. וחוזרים על כל המחזור שוב. אני הורדתי כך 8 קילו. אבל זה לא ירד בבת אחד, זה היה בהדרגה, תוך כמה חודשים. פשוט זה נראה לי יותר בריא.

orlyfu

New member
מתעלקת, אני לא מסוגלת בלי פחממות

נראה לי שאני צריכה לחפש לעצמי דיאטת לחם. מישהי מכירה?

sipi1

New member
בוודאי, דיאטת הלחם של אולגה רז

(הדיאטה הכי שפויה שאני מכירה) בגדול - 8 פרוסות לחם ביום, עדיף לחם קל, עם כל ממרח שרוצים - אבל בשכבה דקה. ירקות בלי הגבלה, לא זוכרת לגבי פירות ומוצרי חלב / חלבונים. זה ספרון לא יקר, ועוד ספר בכיוון דומה, שאהבתי מאד - הדיאטה השפויה של סמדר פרגר. (נכון שיש פורום מיוחד להרזיה אחרי לידה, וזה לא הנושא של הפורום הזה, אבל לפחות עבורי הכיוון של דיאטת פחמימות היה הכי מתאים, ולכן הכי יעיל).

תודה על התשובות

אני אנסה את השיטה... לגבי ההנקה, אני לא רק מניקה אז אז חושבת שזה לא יפגע בנסיכה שלי.

lulyK

New member
אם חשוב לך לשמר את ההנקה

אולי בכל זאת כדאי להתייעץ עם מישהו שמבין יותר (אולי זה לא יפגע בתינוקת, אבל זה עלול לפגוע בחלב או בייצור שלו)

קרניר

New member
הייתי אצל דיאטנית,

היא המליצה לשמור אבל ממש לא לעשות דיאטה בזמן הנקה! רוני התחילה קצת מוצקים ככה שגם אני לא מניקה מלא.

מעיןבר

New member
אין דיאטה מהירה

ואת זה אני חייבת לומר לך הן מתוקף התפקיד
והן לאור העיסוק שלי... דיאטה מהירה היא דבר גרוע ואח"כ מעלים את המשקל בריבית. זה לא טוב לגוף וגם התוצאות הן לא לטווח ארוך. ממליצה לך: 1. לפנות לפורום השכן (הרזיה לאחר לידה - קישור בראש הפורום שלנו) 2. להיוועץ בדיאטנית ולהתאים דיאטה לאורח החיים שלך - זה אולי יק יותר זמן אבל זה שווה את זה. בסוף אף אחד לא ישאל כמה זמן לקח לך...

sipor

New member
דיאטה מהירה.. מבטיחה השמנה

מהירה.. בתוספת עוד כמה קילוגרמים. אין טעם להתחיל אחת כזאת, כי בסופו של דבר תשברי ותהרסי גם את הקיים. דיאטה זה סגנון חיים, גשי לדיאטיקנית ואל תפגעי בעצמך בריאותית, היא תעשה לה דיאטה מאוזנת שתוכלי לשמור עליה למשך שנים ולא ימים, וחבל שתהרסי לעצמך את המערכות. כל דבר שעושים בחופזה הוא לא טוב. את צריכה לשלב התעמלות עם אכילה נכונה ולאט לאט תגיעי לדרך המלך. בקיצור. ממליצה לא לעשות דיאטות אופנה אלא דיאטות בריאות, במיוחד במיוחד אם את מניקה, זה יותר חשוב מכל דבר בעיני. רק תשמירי על עצמך.

נצל"ש : מה דעתכן ..../images/Emo80.gif

אני בחופשת לידה עכשיו והבטחתי למספר עמיתות מהעבודה שאגיע לבקרן , העניין הוא שאני נראית ממש רע או ליתר דיוק : שמנה.(
) זה לא היה מפריע לי אלמלא במשרד לא היו אנשים שלא היו מעירים על מראה אבל במשך כל שנות עבודתי סבלתי המון מההערות של אנשים ונשים בעיקר , וההערות מעליבות ופוגעות , גם בתקופת ההריון . ממש לא מתחשק לי לקבל הערות בנוסח : איך השמנת או למה לא רזית אחרי הלידה וכהנה וכהנה בלשון המעטה . מה דעתכן ? להתמודד עם הנושא הכאוב הזה ול"ספוג" הערות או שמא פשוט להתחמק ולא להגיע ולמנוע מעצמי את ה
הרוע הזה ? מה דעתכן ?

sipor

New member
אם המשרד שאת עובדת בו עד כדי

כך מגעיל שאת חושבת שימצא לנכון לפגוע בך כאשר את לאחר לידה, אז לדעתי בכלל לא שווה שתבקרי שם. וחוץ מזה .. את אחרי לידה, מי שרוצה לבקר שתבוא אליך הבייתה. חברות שאיכפת להם ממך תבואנה.. אבל בלי שום קשר לזה.. לדעתי לא צריך לדפוק חשבון לאף אחד ולא להסתגר בבית בגלל שיש אנשים כאלה מגעילים, הכי הרבה להגיד להם אני ילדתי ומה התירוץ שלך ?!!!.. סתם.. תזמיני הבייתה וכך נראה לי שתרגישי הכי טוב.

פשושולה

New member
למה לספוג, פשוט לענות חזרה!!

מי שאומר מילה על זה ששמנת, את יכולה למסור לו שעד שהוא לא יהיה בהריון וייצר ילד מופלא כמו שלך אין לו זכות דיבור, ושאם אין לו חיים מלבד לדסקס את המישקל שלך זה מאד עצוב, אבל את יכולה להמליץ לו על כמה תחביבים, ואת שמנה לא תהיי עוד הרבה זמן אבל הוא טיפש כבר לכל החיים, וזהו. תיראי איך לא מעיזים למצמץ לעברך יותר בכלל.

אדר שלי

New member
אני עם פשושולה../images/Emo45.gif תייבשי!

ותעני לכל מי שמנסה להעיר לך משהו על המראה שלך. הייתי הולכת על משהו שנון, או ציני, אבל ברור. בכל אופן, אל תמנעי מעצמך יציאה מהבית בגלל דברים כאלה, מצד אחד. מצד שני, עדיף בשבילך להימצא רק במקומות שנותנים לך אנרגיה חיובית, לא? אם המשרד שלך לא כזה, אולי לוותר על ביקור שם? לא ממש עזרתי, מה?

גבינייה

New member
נצל"ש הערות של אנשים: אתמול התחלתי

שוב ללכת למכון כושר (קודם כל, כל הכבוד לי, נכון?). אז המדריכה ישבה איתי והרכיבה לי תוכנית, ואז ליוותה אותי לאורך האימון. באתי גם עם התינוקי. הבחורה הזו קצת מוזרה, ויש לה איזו בעיה של גבולות וטאקט (ישראליות מצויה מהולה בצעירות שלה). והיא התחילה לשאול כל מיני שאלות על הנקה, ועל היחסים בין הבת הבכורה לתינוק ןעוד כל מיני. ובין לבין היא שיבצה פנינים שאם הייתי בחורה עם ביטחון עצמי נמוך הייתי יוצאת משם שבורה ובוכיה (ולא יודעת אם הייתי חוזרת): כשהיא הושיבה אותי עם משקוליות מול המראה, שאלתי אותה בצחוק למה היא עושה לי את זה, אז היא ענתה: "זה טוב, זה יתן לך מוטיבציה"(אני לא כזאת מכוערת...) אח"כ היא שאלה: "תגידי, מה בעלך אומר עליך?" אז אמרתי לה את האמת: לא אכפת לו, הוא דוקא אוהב אפילו, הוא אמר לי פעם שזה נחמד אפילו, מגוון, כאילו אשה אחרת (למה אני עונה ברצינות ומספרת דברים אינטימיים??!). אז היא בהתה בי כמה שניות קצת המומה ואז קבעה: "הוא כנראה מאוד אוהב אותך". (הללו? אני כל-כך מגעילה??) ולקינוח: " אני מתה על ילדים, נורא הייתי רוצה, אבל אני פוחדת. ההריון ממש דופק את הגוף,אה?"

lulyK

New member
מה אפשר לעשות חוץ מלרחם עליה?

מקווה שהיא לפחות מקצועית במה שהיא עושה (אני בטח הייתי דורשת להחליף אותה)

למעלה