דיאטה דחוף!!

אור100

New member
גדול../images/Emo6.gif

איזה סתומה המאמנת...אבל האמת שזה הצחיק אותי מה לעשות לא כל אחד מקבל שכל....

משוש30

New member
../images/Emo5.gif אוי ואוי! מלכת הטאקט הפוסטמה!

אני פשוט לא מאמינה! טוב שימי פס וכל הכבוד על חדר הכושר גם אני צריכה לחזור בינתיים אני רק מעלה שומנים ומנצלת את זמן השינה בבוקר אבל עוד שבועיים חוזרים לאוניברסיטה ואז לא תהיה ברירה

עמית@

New member
סתומה בעליל, אני הייתי אומרת לה

משהו (אבל אז היא בטח היתה חושבת שזה הדימוי העצמי הנמוך שלך ששבר אותך) ממש חוסר טאקט משווע..

niritcat

New member
אוי, גדול גדול....../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הצחקת אותי נורא! זה נשמע בדיוק כמו משהו ממערכון... ורק שתי הערות: עשו מחקר, וגילו שמראות בחדר כושר גורם לכך שרוב הנשים יוצאות מהאימון מבואסות יותר מאשר אם אין מראות, בלי שום קשר לאיך שהן נראות. דבר שני, תפסי שיחה עם האחראי שם. יש מספיק מדריכי כושר מוכשרים שמחפשים עבודה. חבל שהוא יעסיק אחת שהיא אהבלית (אצלנו החליפו מנהל חדר כושר כי התלוננו שהוא אנטיפט). סתם מסקרנות - התינוק היה בעגלה לידך? איך עושים את זה? אף אחד שם לא התלונן? ו...כל הכבוד שחזרת להתאמן!

גבינייה

New member
כן, התינוק היה לידי בעגלה בהתחלה

אבל אחרי 15 דקות (כשאני על ההליכון) הוא התחיל לקטר (הוא לא יכול להיות הרבה זמן סתם ככה בלי תנועה). עשיתי הפסקת הנקה ואז עברתי למכשירים ובנתיים המזכירה של המקום החזיקה אותו עד שנרדם. אבל זה היה חד פעמי - לא פיתרון לתמיד. בקשר להתלוננויות, זה באמת לא אני. פעם אחת התלוננתי שהמנקה עובדת בזמן שהמקום פתוח, וזה מטריף. היא שואבת אבק, רעש נוראי ממש בין הרגליים של האנשים. תענוג. אז האחראי אמר שהיא באה בשעות הכי פחות עמוסות, וזה מה יש. הוא לא יביא אותה בשעות הסגירה, זה לא משתלם לו (מישהו צריך להיות איתה שם. ואם כבר לא התלוננתי על מדריך מגעיל שממש מהווה הטרדה מינית (לא רק אליי, כל הזמן הידיים שלו על בנות..וזה לא משהו שהוא עושה בסתר. כולם רואים), אז מה כבר יש לי להגיד על מדריכה טיפשה. 80% מהאנשים הרי טיפשים. אבל באמת כל העניין הוא מבחינתי קטע משעשע ותו לא.

גבינייה

New member
מסכימה עם כל מה שכתבה sipor...

קודם כל, את כותבת שאת כל הזמן טוחנת. אז בתור התחלה, בלי לשלם לדיאטית (שזה הכי מוצלח בעיני), וכדי לא לפגוע בבריאותך ובהנקה, פשוט מאוד תעיפי מהתפריט שלך מתוקים. לגמרי. בלי עוגות, בלי שוקולדים, בלי ממתקים. וגם בלי דברים מלאים שמן כמו: גבינות 30%, צ'יפס, בורקסים וכו'... זו כבר התחלה מעולה. זו בהחלט דיאטה, בלי כותרת מפוצצת וכל זה ואין לי ספק שזה לא יפגום בהנקה ובבריאותך. בא לך מתוק? תאכלי פרי, תנשנשי קצת פירות יבשים או קרקרים. חוץ מזה תאכלי הכל ומגוון.

למעלה