דיאטה, זו לא מילה גסה.

דיאטה, זו לא מילה גסה.

יום שבת. שממה. שממון. תוך כדי שאני בשיחת עומק עם אישה חביבה במיוחד, על נעליים פייטים פפיונים ומה שבניהם, הדלקתי טלויזיה. נתתי לאצבעות ללכת בשבילי, והגעתי לערוץ 2 . ה-ערוץ. האומכולתום של הטלויזיה. מגדלור אינטלקטואלי וכו. כמו כל ערוץ שמחוייב לקהל צופיו, גם ערוץ 2 לא אכזב. לאחר שבהיתי במשך מס' שניות ברפי גינת, הגיע המלך. סליחה, ה-מלך.(בסטייק הידיעה!) לא אחר. האיש והפרגית. האיש ושומן הכבש . האיש והסלסולים. האיש והטקסטים חוצבי להבות האש. או במילה אחת,(כבדה במיוחד) אבי. ביטר. לאחר שהסדרתי את הנשימה/דופק/לחץ דם , החלטתי להתעמק בליהוגיו של זה. אין ספק. ה-איש, עילוי. "אין דבר כזה מוסיק ים תיכונית. יש רק מוסיקה מזרחית. האשכנזים דווקא סבבה, המזרחיים התאשכנזו." וכו. אמנות עם נשמה. טקסטים מרתקים. טישיו להמונים. ודיאטה אחת בלתי מוצלחת בעליל. מי אמר האחיות פיק?

קפת

New member
האמת?

אם אני צריכה להחליט מה מחריף פחות את האקנה שלי - הביטר או הפיקג'וניור'ס - אז אבי ביטר. הוא לפחות עקבי, אוטנטי והוא משוכנע שהוא עושה אמנות. את ה-אמנות. גם אם למעשה מדובר באומנות. הוא משרת את הקהל שלו, שרק הוא ואלוהים יודעים מי זה. אבל יש לו עדת מעריצים שמחכים בכליון וידאו לכל טלנובלה בתקציב אפס שהוא מנפיק. ומה שעוד עומד לזכותו: שהסכים לצחוק על עצמו אצל לימור ושמעון. נראה את האחיות פיק עושות פרודיה על עצמן. וזה הרגע להיזכר (ולגעות בבכי היסטרי של תוגה וגעגועים) בירידות שהן ספגו בארץ נהדרת. ועוד אחד אפרופו ביטר: יש לו איזה סנצ'ו פנשה בשם בבר יוקו (הדברים שאפשר ללמוד בגיא פינס). חבית עגלגלה עם כובע קברניט. יענו, המפיק של הטלבורקס של אבי ביטר. לראות ולא להאמין. החברה האלה מצלמים חצי סרט ביום צילום אחד, ברצינות תהומית. אין עליהם. את אבי ביטר צריך שבט. הלו דולי, למאותגרים.

גאונות.

יש להם גם סדרות בטלויזיה. וואוו. מילא היית אומרת שהוא קיבל פינה קטנה ב FTV, הייתי מסוגל לקלוט את זה. אבל לרדת כ"כ נמוך? הוא? ה-אבי? פיקיות. ארר.

קפת

New member
לא סדרות. נו. קלטות.

למכירה בתחנות מרכזיות בלבד. יש גם מבצעים והנחות: כל הרוכש עשר קלטות, מקבל פרוות נמר לדש בורד.

בהנחה שאתה מי שאני בטוח שאתה

אז מה לכל הרוחות אתה עושה כאן? אפילו הפסאודו מגלומאנים הכי נחותים כאן לפחות יודעים מה פירוש מלים כמו פסאודו. עכשיו רוץ והבא את נעלי הבית שלי. }{

אוחח, חמוריקו.

מחמל ליבי היקר. אני מבין ששוב הטבעת יגונך בבקבוק ויטמינצ'יק (כן כן , משקה האלים, אני יודע). אני לדוגמא יודע, שאתה פסאודו "אריסטו", י'מגה- יפיוף.

נו, ידעתי על מה דיברתי

וזה כבר חידוש מרענן. פסאודו, מותק, זה לא "לשעבר". אפילו לא קצת. ככה שאני לא פסאודו "אריסטו" כמו שאתה לא פסאודו "ג'וני". מחר נדון במשמעות המושג מגאלומן, ותראה שאתה בכלל לא בפורום הנכון. ד"ש ונשיקות בבית.

Ricca

New member
פסאודו

החלטתי שהגיע הזמן להבהיר לעצמי את משמעות המושג- ובהנחה שלא טעיתי באיות: pseudo: מדומה; כביכול; פסבדו שימו לב- פסאודו בכלל לא קיים שם. אני מתחילה לחשוב שבבילון פשוט לא שווה כלום.

קפת

New member
לריסה, אי אפשר יותר לדחות את הניתוח

להשתלת האונה הטמפורלית השמאלית (זו שמטפלת בזיהוי מלים, אם לא הבנת. חומד, את רואה כמה אני טובה אליך? חסכתי לך גיגול רציני). כדאי שתחתמי על טופס הסכמה מדעת, ונעשה את זה... בבילון הוא לא תחליף לתפקודי מוח. הו לא!

Ricca

New member
ועכשיו ברצינות

מפקד היחידה שלי בצבא היה נוהג לומר שסכום המשחק הוא אפס. המפקד שלי היה אפס בעצמו, אבל מה שהוא התכוון לומר היה שכל יכולת שיש לך באה על חשבון יכולת אחרת. מכיוון שאני רוסייה ברוכת יכולות (החל מהיכולת לעשות הצלבות בקפיצה בחבל, ועד היכולת לדחוף אגרוף שלם לתוך הפה) יכולות אחרות כמו אוצר מילים לועזי לא קיימות אצלי, למזלי אני יצירתית ובעלת חשיבה מקורית ולכן מצאתי דרך להתמודד עם הנכות הוורבלית שלי ע"י שימוש במילון אלקטרוני. אין מצב שב-ח-י-י-ם אני אעשה ניתוח להשתלת אונה. אם כבר אז 300 סי סי לכל שד.

קפת

New member
../images/Emo140.gif עכשיו כשאני מודעת ליכולות

המפליגות שלך - וואו, אגרוף שלם לתוך הפה? אני מעריצה אותך - אני מבינה שעשיתי לך עוול, לריסה. התסלחי לי? לכבוד הוא לי לפגוש בך. עזבי מלים. זה רק מלים, מלים, מלים. אני מתחייבת מהיום להזביר לך כל מה שלא תביני, אפילו בציורים. אבל תניחי את הבילון. תתרכזי בגוגל. יותר עדיף.

Ricca

New member
שמעי..

כשגוגל יצמצמו את עצמם לחלון קטן שקופץ על המסך בכל פעם שאני לוחצת עם הכפתור האמצעי של העכבר על מילה מסויימת, אני אעבור לגוגל. לעשות קופי פייסט וללחוץ על חפש, ואז להיכנס לאתרים זה כל כך מסורבל.

צודקת.

קפת עושה עבודה הרבה יותר יעילה. וגם עם איורים. ועוד בשמחה. אפילו.

תמיד אהיה ג'וני.

בדיוק כמו שאתה תמיד תהיה פסאודו פילוסוף. (לא, לא לשעבר ולא בעתיד. או במילים אחרות, פשוט לא). קוק בצהריים, חרא של הרגל.

קפת

New member
סכיזומותק

החמור כלזמן מנשקותך. אתה מוכן להזביר את פשר ההתנהגות הזו? זה בהשפעת זריקות הסירוס שהוא קיבל לאחרונה, במסגרת שיקומו בחברה לאחר שגמר לרצות את עונשו כעבריין מין וירטואלי? מאוד קשה לי להיחשף להתנהגות מלאת רוך וחביבות מצידו. אני עוד אאלץ לחשוב שהוא אנושי ושיש לו חיים. וזה באמת מעבר ליכולת המערכת המזולימבית שלי.

בדיוק כמו דיאטה,

גם אופטימיות, היא לא מילה גסה. את משווה אותו לבן אנוש?! זה בדיוק כמו לומר על מרגול שהיא אישה. בדיוק כמו לומר על מאיה בוסקילה שהיא מגדלור אינטלקטואלי. אממה, גם למוטציות מסוגו, יש תשוקות. ואני, מעצם היותי קונצנזוס, בלית ברירה ובצער עמוק וביגון קודר, מקבל את נשיקותיו. מחביא אותן היטב ומקווה ששאפחד אל שם לב שאלו נשיקות אמיתיות. (זו הסיבה שאני לא מרשה לו להשתמש באייקונים.) אבל אצלי רק ככה, הדיבור מתגלגל.

סכיז, מדוע ולמה הטח הטחת האשמות

כה חמורות ובלתי מרוסנות ב-איש והנפנוף, הלא הוא אבי ביטר? הלוא ברי ונהיר לכולנו כי מדובר באושייה חברתית, אמנותית ויצירתית של החברה הישראלית. איפה באנו אנו ללא אותו אינטלקטואל מבריק, איש השעה השוטח עקרונותיו קבל עם ועדה בפריים-טיים הלעוס והמתקתק של ערוץ, שהוא מקור בלתי אכזב לשעשועים מוחיים בלתי פוסקים וממריצים שכלית? ובכלל, למה ציפית כשצפית בערוץ ההוא? לשעשועון סר טעם בהנחיית דוגמנית בת 13? לטוק שואו שמרכז "שחקן", "דוגמנית" (בת 13, שמנחה שעשועון) ואיש צבא רם דרג וחמור סבר? אולי לאיזו תוכנית דיאטה מרעננת? אני גורסת, הלאה לתכניות הבישול. הבו לנו תכניות דיאטה. אנחנו שמנים ומתולעים. גאלו אותנו!

למעלה