דיאטה

spaysi8

New member
פאק, היית שותה מלא פעם!

תראה,
הדיאטה שעשית, כלומר- לא ממש דיאטה אלא פשוט לאכול פחות,
נשמעת מהממת, אבל לא עובדת עלי,
לגברים בכללי יותר קל לרדת במשקל (אני מקנאה!)
ניסיתי לאכול פחות, לא עבד :(

אין פתרון קסם אבל יש המון כלים

אם את מעוניינת, את מוזמנת לפנות אליי בפרטי (ההכשרה שלי היא תואר בתזונה וקורס העשרה של טיפול התנהגותי בהשמנה)

Murdock18

New member
את בטוחה שאת צריכה דיאטה?

מה הגובה והמשקל שלך?

ואגב, תנסי לשים טחינה בסלט, זה פשוט אלוהי! אם לסלט יש מספיק מיץ, זה יוצא פשוט נהדר.

spaysi8

New member
ברור

שאני עומדת לכתוב פה את המשקל שלי :p

ואת בטוחה שקראת את ההודעה שלי?
א. רשמתי שעליתי 17 ק"ג
ב. רשמתי שיש לי קרוהן ואסור לי סיבים תזונתיים, אז עד כמה שאני כמהה לסלט- אסור לי :(

אשמח להתחיל דיאטה עם מי שתרצה !! כיתבו מסר. |

מחפשת שותפים לדיאטת הרזייה ובריאות המבוססת על הפסקת אכילת ממתקים, המון מים, ירקות, ביצים, דגים, בשר, מעט פירות, מעט לחם או בכלל לא לא.

ישתנה לפי הצורך, אבל אשמח מאד לשוחח, לדבר על תפריטים לפטפפט במייל ועוד.

תולעת22

New member
היי

אין פה קסם, פשוט תקחי את עצמך בידיים. במקרה אני לומדת את כל הדברים האלו אז העצה שלי אלייך זה לא לעשות בכלל דיאטה, פשוט לשנות את הרגלי האכילה שלך. מה הכוונה?
הכוונה היא שתפרסי את האוכל שאת אוכלת לאורך היום...בעיקרון את צריכה 6 ארוחות ביום. ואת הכמויות תצמצמי. אני לא בעד להפסיק בכלל עם שוקולדים או דברים טעימים ועתירי קלוריות..אני פשוט חושבת שצריך לאכול אותם פעם ב...ובכמויות קטנות יותר ממה שאת רגילה. ד"א הפסקה עם מיצים ויותר מים זה גם דבר שיכול להועיל, בנוסף גם סיבים תזונתיים, יותר ירקות ופירות הם גם גורמים לתחושת שובע.
נ.ב:
ספורט זה גם חשוב, ואם את לא אוהבת אפילו הליכות 3-2 בשבוע זה גם טוב
אם יש לך שאלות וכו' את מוזמנת לשאול =]

בהצלחה.

מרי1231

New member
השיטה שלי מזה 12 שנה שיש לי על המקרר

תמונה שלי בבגד ים מזערי כשאני עם גוף חטוב
ובתמונה השניה אני מצולמת בשיא משקלי
וכך אני כל פעם שפותחת את המקרר או נכנסת למטבח אי אפשר שלא להסתכל על התמונות ומרוב גועל איך שנראתי בשיא שומני בודקת מה מוציאה מהמקרר ומה מכניסה לפה ובנוסף סיגלתי לי אורח חיים מאוד בריא של דיאטה לצד ספורט בחדר כושר
השיטה הזו עבדה אצלי (ברור שיש נפילות למתוקים מידי פעם
)

spaysi8

New member
לא הפסקתי,

ואמרתי פה כבר בשרשור, די להתפס למילה "דיאטה",
הלכתי לדיאטנית/תזונאית בשביל תפריט ממש רחב וגדול שיש בו הרבה מקום לשינוי-
בעצם אכן 6 ארוחות ביום, + מעט שוקולד כל יום + אוכל ממש ממש טעים.

ושוב,
אסור לי פירות וירקות, יש לי קרוהן.

השאלה שלי הייתה איך מתמידים ולא מתפתים לאכול פתאום יותר ממה שאני צריכה (כלומר- לבלוס)?
אני כן שבעה מהתפריט שיש לי אבל אני חולה על אוכל ותמיד חושבת על כמה בא לי עוד אפילו שאני לא באמת צריכה..

אצלי לבשל עוזר!

זה אולי יישמע מוזר, גיליתי שזה עוזר לי לגמרי במקרה -
ההתעסקות הבלתי פוסקת באוכל - בהכנה שלו ובתכנון שלו ובסידור שלו ובכל השאר - ממש עוזרת לי עם החשק להתעסקות באוכל - בליסה שלו.
במילים אחרות - כשממש בא לי עוגה - אני אופה אחת לחבר שלי, אחת לשישי, אחת לחבר'ה מהחוג, ואחת לחבר'ה מהמשרד........
וכשבא לי אוכל טעים ו"מעניין" - אני מחפשת מתכונים יצירתיים ומכינה כל מיני דברים משעשעים שחבר שלי נאלץ לטעום אח"כ...

אולי זאת רק אני, אבל גיליתי שאחרי ההתעסקות באוכל וברכיבים ובמתכונים ובמדידות משקל במשך *שעות*, אני איכשהו ממצה את האובססיה ל"גיוון" ובשביל עצמי אני מסתפקת גם בסלט.

spaysi8

New member
אצלי זה לא ככה

אני חולה על בישול,
אבל כשאני מבשלת אני רק אוכלת עוד יותר,
אין מצב שאבשל וא"כ אוכל משהו אחר :p

zigzagirl

New member
היי!

אני בדיוק באותה בעיה..
אבל הפעם גם התווסף לזה לחץ דם גבוה...
זה אומר שעכשיו זה לא רק בראש, זו גם בעיה בריאותית
ואני ממש לא רוצה להתחיל לקחת כדורים נגד לחץ דם בגיל 25!

בכל מקרה..
התגלגל לידי ספר שנקרא הרזיה שפויה,
שמדבר על לאכול ולאכול הרבה ועדיין לרדת..
בינתיים זה עובד ממש טוב,
מצד אחד אני לא רעבה ומצד שני כבר ירדתי 2.5 ק"ג בשבועיים בערך..

בכל מקרה,
נכון לעכשיו אני ממליצה על הספר,
אבל בכלל- אם בא לך לעשות משהו ביחד..
אני יודעת שתמיד יותר קל וכיף לעשות דברים כאלה ביחד,
אז..
תרגישי חופשי לכתוב לי :)

spaysi8

New member
היי!

אני גם מרוצה מהתזונה החדשה שלי,
השאלה היא ההתמדה,
אני ממש גרועה בלהתמיד אפילו בדברים טובים ככה שאפילו שטוב לי עכשיו אני תמיד אחשוב על איך יהיה לי יותר טוב- ובאוכל יותר טוב אצלי זה כמה שיותר :(

Relaborat

New member
פשוט תסתכלי כל יום על השרשור הזה

ותיזכרי שגם היום את צריכה לשמור על זה. כמה שבועות ככה וזה כבר יבוא לך טבעי

zigzagirl

New member
אז ככה,

אני משתמשת בספר שנקרא הרזיה שפויה\ סמדר פרגר..
מה שמגניב בשיטה הזו, שמוסברת באופן מאוד הגיוני,
הוא הפער בין 9 קלוריות בגר' שומן מול 4 בג' חלבונים או פחממות..
בעצם הוא אומר שכשרעבים צריך לאכול,
ולאכול פחממות משביעות,
רק להוריד שומן..
כשאני שבעה כל הזמן זה הרבה יותר פשוט :)
בכל מקרה..
אני ממשיכה..

Purple Mushroom

New member
בא לעזרת אדום כחוללל. -כחולל

אז ככה. שאלו אותי פעם, כשכתבתי בבלוג ב 9.9.9 על זה ששוקל 63 ק"ג, הבעיה אצלי היתה הפוכה, (האמת? לא יודע כבר כמה אני שוקל, אין משקל בבית), כמו אצל אברי גלעד, רציתי לעלות במשקל, ולא לרדת.
התשובה לשאלה איך יורדים ושומרים על משקל, פשוט הוצאת הרבה אנרגיות, והרבה שתיה, של קפה תה ושוקו. ירקות ופירות.
בתקופה ששקלתי ממש קצת , פחות מ70, פשוט הוצאתי הרבה אנרגיות, והייתי פעיל אופליין, (וגם אונליין).
ירקות ופירות, ולשתות הרבה.
זה בערך הטיפ שיש לי, אה, כן, והתמדה באמת בדיאטה.

אגב, תפריט של אבוקדו וטחינה, (שממש טעים, התחלתי לאהוב גם טחינה),
זה מזכיר לי שהשבוע ביום שלישי בערב, בזכות אליזרין, שתיכף טסה חזרה לניו יורק,
הייתי סוף סוף בבר קיימא, והזמנתי גם לאכול. (בזבזתי הרבה כספים השבוע על בילויים בחוץ)
את הדבר הזול בתפריט, נראה לי שקראו לזה טורטיה, עם ירקות וטחינה, על בסיס טבעי, והיה מאוד טעים.

אגב, במסגרת התקציב, אפשר לשקול להיות קצת טבעוניים, ולאכול הרבה ירקות ופירות, אם מתאים לתקציב, כי פעם אמרו לי שלהיות טבעוני או צמחוני זה יקר.
א.א.
=]
(נ.ב בהצלחה :)

בנוסף למה שנכתב מעליי

לדעתי הכי כיף לתפוס חברה ולעשות ביחד - גם הדיאטה וגם הכושר שקשה לבד - זה תמיד נותן לי מוטיבציה. אפשר לחפור אחת לשניה ולהתרברב על ההצלחות הקטנות שהיו ולשתף מתכונים ולקבוע דברים ביחד.. לי זה ממש עוזר! (צריך כמובן חברה עם מוטיבציה כמוך, שלא היא תוריד אותך איתה)

למעלה