דיאנה גולבי ועידן עמדי ב-

A7X - CROSSROADS ../images/Emo223.gif

The left isn't better it's just more of the same condemning all these people for what they believe I'll climb to the top of their mountain again No harness up to save me this way and the closer to the top I get the more they take aim but I'm not you I may not be perfect but I've always been true I may not be worthy in your eyes Climb up from the bottom for the last time, the last one, the last one, the last time

אתם לא מבינים מה חלמתי! ../images/Emo223.gif

כן גליה, זה קשור לאבנג'ד, צאי
חח איזה כיך לעצב אותך
בכל מקרה, חלמתי על ג'ימי.. כן, עוד הפעם >< רק שהחלום הזה היה יותר מושקע
~משחזרת הכל~ אוקי, באק גראונד טו דה דרים- אני ממש מושפעת מ'צווארון לבן' בזמן האחרון, זו סדרה כזו על סוכנים בFBI שתופסים פושעים וכל הזמן מפצחים קודים מסוימים וכאלה.. בחלום היו כמה שלבים- אני לא זוכרת מאיפה הכל התחיל, אני רק זוכרת שדיברתי עם חברים על אבנג'ד, ושמתי אותם וכתבתי עליהם בפייסבוק- הכל כרגיל- ואז הגעתי למקום כזה עם אנשים והיה שם אריה שהיה כאילו חולה ועייף והוא לא יכל להחזיק את עצמו ונפל על החולות. עם הציפורניים שלו נדמה לי הוא כתב על החול משהו באנגלית,4 אותיות. אני זוכרת שזה היה 'אריה' אבל לא זוכרת שזה היה בעברית >< בכל מקרה, זה היה צופן אחד. חלום שני היה כשראיתי את 4 חברי הלהקה ומדברים איפשהו ומדברים ביניהם, ואז השמיים נהיו קודרים והם הסתכלו עליהם וראו שכתוב משהו למעלה. שוב, אני לא זוכרת מה היה כתוב, אבל זה כאילו היה סימן, רמז. אבנג'ד ניסו לחשוב משהו, ואני כאילו מהצד הסתכלתי עליהם -בתור החולמת- ואמרתי 'ג'ימי חי! זה רמז!' [חח אשכרה כאילו התחלתי לקרוא צפנים עכשיו
] ואז רצתי לספר למיכל הכל במסןXDD ואז הגעתי למקום כזה, שהייתי בו בעבר עם מיכל, והפעם הייתי עם נעה שם. זה היה מקום כזה, שכל הקיר שלו היה עם ציורים כאלה, איך אני אסביר...? כמו מין בליטות כאלה, לדוגמא תדמיינו קיר בליטה קטנה בצורה לב. הבנם? כאלה דוגמיות על הקיר. אז ראיתי דוגמיות של מלאכים, כמו בתמונה של סאונדינג [האלבום הראשון של אבנג'ד] ואז היו המון קירות מסתובבים, ואם אתה נכנס בטעות לאיזה מקום קרו לקירות האלה- אתה יכול להיתקע שם, כי זה נסגר עליך. אז כשהייתי שם עם נעה הסברתי לה את זה, שזה קרה לי פעם עם מיכל [ואיך יצאתי משם אין לי מושגXD]. ופה זה נגמר! קמתי לפני 20 דקות, וכל רגע שאני קמה עובורת לי מחשות 'ג'ימי לא חי, הוא רק ניסה להעביר משהו...' כאילו, שהחלום הזה לא הגיוני, אבל יכול להיות שיש בו משהו.XD אה, ועוד באק גראונד קטן- יש מצב שפשוט דאגתי לג'ימי ולשאר הלהקה, כי אחת העובדות בגן עיצבנה אותי ואמרה 'אין הופעה, ההופעה בוטלה, כולם מתו' ואני ממש נפגעתי, לא יודעת איך להסביר, אבל כאב לי לחשוב על זה ולהיזכר בג'ימי.. והיא אמרה לי את זה בבוקר, ככה שכל היום חשבתי על זה, בקושי היה לי חשק לאכול >< הייתי בעיקר עצבנית. היא כזו מעצבנת!
אמרתי לה שזה לא מצחיק והיא המשיכה. סתומה כזו. בכל מקרה, אני בטוחה שמזה נבע החלום. עכשיו אני אלך להתארגן, רק רציתי לשחזר הכל.XD ביי.

TicketToRide

New member
דידדדד ../images/Emo129.gif

הרגת אתי
צופן וזה
אבל נשמע ממש מגניב ! יאאא וגמני הייתי שם .. העיקר שלא קמת מפוחדת
.

Hadar way

New member
כתבה...?

http://www.spin.com/articles/exclusive-new-my-chemical-romance-song לא היה לי כוח לקרוא אבל אולי מחר או משהו... בכל מקרה יש תמונה חדשה!

NoAmItA ChAn

New member
יאאאאא

איזה מצחיקים על כיסא הגלגלים XDDDDDDDDD 2:31 - איזה מתוקיםםם! וכשג'רארד עושה פרצוף XDDDDDDD אוף, ומישהו הבין עם האדם על הסקטים זה בחור או בחורה? ולהבא - בבקשה תפתחי על זה הודעה חדשה, ואל תנצל"שי, כי אחרת לא רואים את זה כי זה לא קופץ, וחבל ><

אה סורי... אני זוכרת שפעם

אם מישהו פתח הודעה חדשה כולם יצאו עליו שיש לאן לשרשר וכאלה, אז חששתי לפתוח הודעה חדשה חח

NoAmItA ChAn

New member
לאלא

אם זה קשור ללהקה, וזה משהו חשוב ומעניין כמו זה - את בשמחה יכולה לפתוח הודעה חדשה D:

מורני666

New member
כמובן שזה גבר :)

בהתחשב בכך שאין לו ציצים חח הוא פשוט קצת גיי
תראו, הוא אפילו עשה שעווה בבית שחי!

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif ווואייייייייי*O*

אני מאוהבת!D: הם כאלה נושים אני מתההה****O****

למעלה