דיבור מתוך שינה XD - תוסיפו גם אתם.

mafakit

New member
XDDD |אלפקה|../images/Emo218.gif

talitali102

New member
חח עוד אחד עם חברות שלי.

כשחברה שלי ישנה אצלי, אז מתוך שינה כזה צעקתי "נוווווווווווווווווווווווווווווווו" וכשהיא התעוררה, היא ספרה לי שהיא קראה לי והחטפתי לה סטירה -.- וחזרתי לישון. עוד אחד של חברה שלי - כשהיא ישנה אצלי, אז היא ישנה הפוך ודיברה עם עם כזה פסל של דובי והיא דברה כמו פלאפון אז היא שמה את הדובי באוזן וכזה "טוב ניפגש שם ביי ביי..." ואני כזה אממ... עדן? הכל טוב? אבל היא נרדמה כבר XD

mafakit

New member
XDDDDDDDDD |אלפקה|../images/Emo218.gif

זה מזכיר לי!! חברה שלי ישנה וחברים שלי נתנו לה נעל ואמרו לה "נועם נועם הורים שלך התקשרו.. הם שואלים מתי את חוזרת קחי" והיא כזה "הלו..? אבא..? מה?" XDDDDD

OverAndOver

New member
יווו זה מזכיר לי ../images/Emo183.gif

פעם במסיבת שינה צעקנו לאיזה ילד בכיתה שלי "איפה המפתחות של הצוללת?!" והוא כזה מתוך שינה קם ומתחיל להילחץ XDDDD אם אתם ממש אכזריים תשימו ידיים של מישהו במים חמים ואז הוא ישתין

../images/Emo80.gifחח מפתחות של צוללת חיחי

זה מזכיר לי מה עשיתי לאח שלי.. הוא ישן ואני שיגעתי אותו גיא קום הצוללת טובעת איפה המפתחות.. והוא כזה מתוך שינהה לא יודעת תחפשי.. חחחחח XD

יוווווווווווווווו OO" ../images/Emo121.gif

התעוררתי באמצע הלילה וראיתי חלק מהמשקוף של הדלת שלי עולה באש... אז הלכתי להגיד להורים שלי.. אבל הם ישנו OO" אז סתם הסתובבתי בבית במשך 5 דקות כמו זומבית ושכחתי מה רציתי בכלל.. אז חזרתי לישון ><"

אממ אין לי סיפורים עלי..

אבל לפני שנה ככה יצאנו לטיול של התנועה וישנו הבחר'ה מהמושב במעין מעגל.. ואחד הבנים צעק תוך כדי שינה "לירון תעביר לי את הכדור אנחנו חייבים לנצח" והאידיוט עונה לו, גם תוך כדי שינה, "אני לא יכול. אני לא מוצא את הטלפון" oO לילה אחר כך היה ממש קפוא ובחור אחר מהמושב הלך לישון יותר מוקדם.. פתאום הוא מלמל "קר לי, אני עייף, אני רטוב וקר לי"... והאמת שזה לא היה מצחיק זה סתם היה מתוק מצידו וזה הכי עשה חשק לתת לו חיבוק

למעלה