דיברגנט חדש, נוסטלגיה טרום קורונה, פולגאר, ועכשיו גם lemner40 הצטרף, הביעו תמיהה באשר לסתירה כביכול שבין כספה של משפחתי למקום מגורינו.

לסיכום: הבית הזה שווה עפ"י כל מדד, הרבה יותר מ-3 מיליון ש"ח. אז נשאלת השאלה, מדוע הוא נמכר במחיר כה מגוכח.
אתה מסתבך עם ההסברים,התשובה היא רחוק מהמרכז יחסית+ערבים.

הרעיון הוא שככל שהמחירים עולים הערבים ידחקו מלוד וזה יעלה עוד יותר את המחירים.

SupermanZW

Well-known member
אתה מסתבך עם ההסברים,התשובה היא רחוק מהמרכז יחסית+ערבים.

הרעיון הוא שככל שהמחירים עולים הערבים ידחקו מלוד וזה יעלה עוד יותר את המחירים.
עוד שטות שלך, יש ערבים עשירים ולמעשה רוב הוילות בלוד שייכות לערבים.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
הקטע הזה הוא באמת מעניין ומרתק!
הבית הזה נראה כמו טירה. בית אבן עם עיצוב זר, שלא שייך לנוף הארצישראלי כלל ועיקר.
אז בוא ונגיד, שההשקעה שדרשה הקמה של בית כזה הייתה עצומה, ובהתאם לגודל המגרש, לשטח הבית ולעיצובו, היא הייתה מעל ומעבר לכל השקעה שנדרשת לצורך הקמת בית עם שטח בנייה דומה באותו אזור.
ואגב... גם המדרכה הסיבובית שמקיפה 1/2 מהיקף הבית עלתה לבעל המבנה סכום עתק של כסף, וזאת רק מכיוון שבעל הבית משלם עבור הקמת התשתית סכום שמחושב על פי מטרים אורך של מדרכה שגובלת עם חצרו. אז כאן זה "בערך" פי 2 מכמות המטרים של בית הגובל עם אורך (או רוחב) יחיד של גבול עם מדרכה ציבורית...
אז לסיכום: הבית הזה שווה עפ"י כל מדד, הרבה יותר מ-3 מיליון ש"ח. אז נשאלת השאלה, מדוע הוא נמכר במחיר כה מגוכח.
אפשר לנחש שיש לדבר מספר הסברים הגיניים, וקשה לי לפחות להעריך איזה הסבר הוא הנכון.
א. יתכן שהבית הזה ניצב כמו נזם זהב באף חזיר, בשכונה שהוא אינו משתלב בה בשום מדד הגיוני. נניח שכל הבתים שם נראים כ"חורבות", והבית הזה פשוט לא מסתדר עם סביבתו. במקרה כזה, ערכו של הנכס יירד.
ב. שאלה מי גר באותה סביבה או מה יש בקירבת המבנה: האם יש שם בית אבות גדול? תחנת רכבת סואנת? מגרש משחקים גדול? גן ילדים? בית ספר? מוסד רפואי לחולי נפש? בריכת שחייה רועשת?
ג. אולי התגורר שם זוג שהתגרש, והם נזקקו לכסף מזומן מיידי כדי ליישב חובות ו/או הסדרי גירושין? במקרים כאלה, קורה שזוגות מוכנים למכור רכוש במחיר הפסד ניכר, רק כדי לקבל את הכסף במזומן ומהר?
ד. אולי דיירי הבית נתקפו בחרדה קשה, לאחר שנפל באזור איזה טיל במהלך השנה וחצי האחרונות? או שהם פשוט החליטו לברוח מיד מהארץ, בטרם ייפול טיל קטלני על ביתם אדיר המימדים? אז במקרה כזה, שוב, הם נזקקו לכסף מזומן במהירות, והרי לך סיבה טובה מדוע הבית נמכר במחיר מצחיק שכזה.
ה. אולי הם איבדו בן שלחם והם מאסו בחיים בארץ הזו, שהחלה להיחשב בעיניהם כארץ אוכלת יושביה?
טוב. יש גם מצב, שהם נחזיקו עסק שקרס והם נכנסו לחובות, כך שהיה עליהם לסגור חובות בכל מחיר?
סביר שקיימות סיבות אחרות ונוספות, אבל אין לי כבר חשק לבזבז את משאבי מחשבותיי בנדון.
ואם בכל זאת, בתים בלוד פשוט אינם שווים יותר ממה שהתקבל בעסקה זו? הרי שלמנר צודק, ומדובר באזור מגורים בעל ציון נמוך...

רק אציין, שלפני כשלוש שנים, היינו בנתיבות. שם יש תנופת בניה אדירה, ושם מתגורר אחד בשם עודד שריקי. איש בעל הון קטן וטירה שגם היא אינה קשורה לשום דבר שניתן לראות בעיר ההיא. אז המקום המוזר ההוא עלה לעודד הון עתק. אבל האם הוא יוכל למכור את הנכס במחיר שיניב לו גם רווח כלשהו עבור אותה השקעה שהוא השקיע? אני בספק.

ישראל יקרה מאוד, ולכן זה נראה לך מוזר, כי הורגלת, כמו כולנו, במחירי נדל"ן גבוהים להחריד. בחו"ל, ב-3 מיליון שקל, אפשר לקנות גם שני בתים כאלו. לכן, האמת היא, שעבור בית כזה, המחיר הזה הוא לא מחיר זול כלל ועיקר. הפוך. הוא מחיר גבוה. מה שכן, ובגלל שזאת ישראל, ואם אנחנו רוצים להסתכל במונחים הישראלים הקלוקלים, אז אלך לקראתך, אבל גם אז, זה לא נקרא מחיר זול, זה נקרא מחיר הוגן. זאת נקראת עסקה טובה. בחו"ל, איפה שמחירי הנדל"ן טובים ונכונים, היו קוראים לזה לא רק לא זול, ולא עסקה טובה, אלא אפילו לא מחיר גבוה, אלא פשוט היו קוראים לזה שוד לאור יום, ובצדק. בתגובה מספר 20, סופרמן מראה את נקודת המבט הטובה והנכונה, ומראה לנו שבסכומים דומים של 2.9 מיליון שקל, ו-3.4 מיליון שקל, בקנדה לדוגמה, אפשר לקנות בתי פאר של ממש.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
ישראל יקרה מאוד, ולכן זה נראה לך מוזר, כי הורגלת, כמו כולנו, במחירי נדל"ן גבוהים להחריד. בחו"ל, ב-3 מיליון שקל, אפשר לקנות גם שני בתים כאלו. לכן, האמת היא, שעבור בית כזה, המחיר הזה הוא לא מחיר זול כלל ועיקר. הפוך. הוא מחיר גבוה. מה שכן, ובגלל שזאת ישראל, ואם אנחנו רוצים להסתכל במונחים הישראלים הקלוקלים, אז אלך לקראתך, אבל גם אז, זה לא נקרא מחיר זול, זה נקרא מחיר הוגן. זאת נקראת עסקה טובה. בחו"ל, איפה שמחירי הנדל"ן טובים ונכונים, היו קוראים לזה לא רק לא זול, ולא עסקה טובה, אלא אפילו לא מחיר גבוה, אלא פשוט היו קוראים לזה שוד לאור יום, ובצדק. בתגובה מספר 20, סופרמן מראה את נקודת המבט הטובה והנכונה, ומראה לנו שבסכומים דומים של 2.9 מיליון שקל, ו-3.4 מיליון שקל, בקנדה לדוגמה, אפשר לקנות בתי פאר של ממש.
צר לי אבל זו ממש לא התשובה העניינית למה שכתבתי.
לא באתי להשוות מחירים בישראל למחיי חו"ל וגם לא התכוונתי לומר, שבישראל רזרבות הקרקע הולכות ומצטמצמות, עוד דבר שמעלה מאד את מחירי הבתים והדירות, משום שלא ניתן לבנות בית באוויר. מה שכן ניתן לעשות זה לבנות לגובה, ואז, דירות הקרקע הופכות להיות נדירות ויקרות מאד יחסית לדירות שבגובה. אז כעת השאלה היא האם כן או לא תהיה מסוגל לרכוש דירת קרקע או שתתפשר על דירה בקומה גבוהה. ואם יש לך השגות לגבי המחירים הלא היגיוניים בישראל? עדיין עומדת בפניך האפשרות המופלאה לעבור ולגור בקנדה. כדאי!

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
פשוט מדהים לראות עד כמה האובססיה העזה והחולנית שפיתחת אליי על רקע פערי המעמדות בינינו כי אתה עני ואני עשיר פשוט לא משחררת ממך :confused:

כמה שהקנאה שלך עזה וחולנית. זה מטורף. מאז אתיופי המחמד של certified לא היה מישהו שקינא בי קנאה כה עזה וקשה בגלל הנושא הכספי :confused:
איזו אשפה היא לוד
עיר בדירוג סוציו-אקונומי של 4 היא לא רק לא אשפה, אלא גם אפילו לא קרובה להיות. זה ציון שאומר שלפחות שלושים אחוז ויותר מהערים בארץ הן ברמה נמוכה יותר. זה גם ציון שמגדיר עיר כעיר מעמד ביניים ועיר בינונית.

אתה לדוגמה, אם תסתכל על עצמך, אתה חרדי מפגר, וזאת כאשר ידוע שכשמונים אחוז בקירוב מהאוכלוסייה החרדית בישראל מתגוררת בערים בדירוג סוציו אקונומי של 2, דירוג שאתם אלו שמביאים את הערים שאתם מתגוררים בהן אליו בעקבות רמתכם הנמוכה בתור המגזר הכי טיפש, עני ובלתי משכיל במדינה, כך שלמעשה יש סבירות של 80% שלא רק שאתה גר בעיר בעלת דירוג סוציו-אקונומי נמוך יותר משלי, אלא כזה שהוא מחצית מהדירוג של העיר שלי, ואתה מדבר איתי ובז לי על העיר שלי, בדירוג סוציו-אקונומי של 4, בזמן שאתה גר בעיר של דירוג סוציו-אקונומי של 2? 😂

מה אני אגיד לך, פולגאר? 😂

אם טיפשות הייתה פשע, אתה היית אסיר עולם 😂

אבל בסופו של דבר זה מה שקורה כשגודלים בעוני קשה, ביחד עם 6 אחים ואחיות, כשבפועל יש מספיק כסף בקושי לילד אחד, לא לומדים ליבה, עושים פייק-תואר בפייק-אוניברסיטה במזרח אירופה ועוד ועוד. ממש עצוב, כשחושבים על זה :confused:
שאתה כאינפנטיל
בפעם האלף ושמונה: אדם שרמתו כה נמוכה שהגולשים האחרים משווים אותו לכלב שמלקק לעצמו את הביצים, שהוא חרדי מפגר, שהוא אקדמאי חדש, ועוד עם פייק-תואר בצילום, שחי את כל חייו בעוני מרוד וכך הוא גם מסיים אותם, שמגיע מהתחתית של התחתית של העולם הזה ושל החיים האלו, שהוא אחד מעלובי החיים, שהוא נאצי עם תעודות, כזה אדם לא נמצא בעמדה להעביר ביקורת על אף-אחד.

בטח לא בגין טענות מדומיינות ושקריות, בטח לא כאלו שגם אילו היו נכונות, אלו עדיין דברים הרבה פחות גרועים מכל מה שאתה.

הדברים האלו הוסברו לך אינספור פעמים, אבל חרדים מפגרים הרי לא לומדים :)

8unip9e9.png
xspo0jvp.png
מתגאה שגר בעיר הזאת :-):
לא מתגאה אבל גם אין מה להתבייש. לוד היא עיר בינונית, לאחר שנחלצה בהצלחה מהמעמד הנמוך בשנות האלפיים בעקבות התקציבים העצומים שהושקעו בה. היא גם הייתה העיר הצומחת ביותר במחירי הנדל"ן במהלך העשור הקודם. היית מת לגור בלוד. בטח כאשר אתה גר בעיר עם דירוג סוציו-אקונומי של 2, ואתה מרוב שאתה טיפש חושב שאתה יכול לדבר על אנשים שגרים בעיר של דירוג סוציו-אקונומי של 4, וגם זה מבחירה. אילו היינו רוצים, משפחתי יכלה לגור גם ברשות עם דירוג סוציו-אקונומי של 10.
בית פרטי עם 6 חדרים ברחוב רותם, בשטח 175 מ"ר על מגרש בשטח 260 מ"ר עם חצר היקפית וחניה, נמכר ב-3 מיליון שקל.

לוד

לוד
(צילום: אבי מועלם)

אם טיפשות הייתה מחלה כואבת, אתה כל החיים היית בגבס 😂

בוא נתחיל מזה שעיר שיש בה רחובות שלמים של בתים פרטיים עם חדרי שינה מרובים על מגרשים של מאות מטרים שנמכרים במיליוני שקלים, זאת לא אשפה, זה דבר ראשון 😂

דבר שני, ומכיוון שאתה חרדי מפגר שלא ראה עולם חוץ מבשביל הפייק-תואר שלו בצילום מאוניברסיטה בלתי מוכרת במזרח אירופה, אף-אחד לא מצפה ממך לשום דבר ולשום הבנה מינימאלית כלשהי בשום נושא כלשהו, ובטח שלא בנוגע לדברים הקשורים בהבנת והכרת מדינות אחרות, אז בוא ואספר לך סוד קטן, שהבנתו מדרישה פרספקטיבה בינלאומית, שאותה כעת אתן לך: ישראל היא מדינה נורא יקרה, וכשהבית שבתמונה ושעליו מדובר בכתבה המצורפת עולה שלוש מיליון, זה לא מחיר נמוך, שלא אלא לפי הפרספקטיבה הישראלית השגויה, עם הנדל"ן מן היקרים בעולם.

בית מפואר שכזה בישראל, שעולה שלוש מיליון שקל, זאת לא נקראת עדות לרמה הנמוכה כביכול של העיר בה הבית נמצא, זאת נקראת עסקה טובה. באופן יחסי לישראל ובסטנדרטים הישראליים, זאת אומרת. בארצות הברית ואירופה לשם ההשוואה, לא שהיית או אי-פעם תהיה שם, הרי אין לך כסף לחו"ל, שלוש מיליון שקל יכולים גם לקנות שני בתים כאלו, לא אחד, כך שאם כבר, ובסטנדרטים הנורמאליים והשפויים של מדינות בלי צפיפות אוכלוסין מטורפת, כמו לדוגמה בארצות הברית ואירופה, לא רק ששלוש מיליון שקל לבית כזה לא היה נחשב למחיר נמוך, אלא אפילו לא למחיר בינוני, אלא למחיר גבוה.

דרך אגב, ולפרוטוקול, ואם מדאיגה אותך רמתה של לוד, בלוד נמכרים בתים ודירות שמחירם מאמיר עד לכדי מקסימום עליון של 6.5 מיליון שקל, אם אתה חייב לדעת, כך שאם דאגת לרמתה של לוד, כעת תוכל לנוח דעתך 😊

מקווה שהצלחת להבין את הנקודה השנייה והסבוכה יחסית. השתדלתי השתדלות גדולה להתחשב ברמתו האינטלקטואלית של קהל היעד שלי ולהסביר הכי כמו למפגר שאפשר 😂

דבר שלישי ואחרון, כידוע, אתה חרדי, ועוד כידוע, שמונים אחוז מהחרדים בישראל גרים בערים בדירוג סוציו-אקונומי של 2, מה שאומר שבסבירות של שמונים אחוז, זה איפה שאתה גר, אז אתה, רק תן לי לראות אם הבנתי את זה נכון, גר בעיר עם דירוג סוציו-אקונומי של 2, ואתה צוחק עליי שאני גר בעיר עם דירוג סוציו-אקונומי של 4? 😂

אם טיפשות הייתה ספורט, אתה היית אלוף אולימפי 😂

lemner40

Well-known member
פשוט מדהים לראות עד כמה האובססיה העזה והחולנית שפיתחת אליי על רקע פערי המעמדות בינינו כי אתה עני ואני עשיר פשוט לא משחררת ממך :confused:

כמה שהקנאה שלך עזה וחולנית. זה מטורף. מאז אתיופי המחמד של certified לא היה מישהו שקינא בי קנאה כה עזה וקשה בגלל הנושא הכספי :confused:

עיר בדירוג סוציו-אקונומי של 4 היא לא רק לא אשפה, אלא גם אפילו לא קרובה להיות. זה ציון שאומר שלפחות שלושים אחוז ויותר מהערים בארץ הן ברמה נמוכה יותר. זה גם ציון שמגדיר עיר כעיר מעמד ביניים ועיר בינונית.

אתה לדוגמה, אם תסתכל על עצמך, אתה חרדי מפגר, וזאת כאשר ידוע שכשמונים אחוז בקירוב מהאוכלוסייה החרדית בישראל מתגוררת בערים בדירוג סוציו אקונומי של 2, דירוג שאתם אלו שמביאים את הערים שאתם מתגוררים בהן אליו בעקבות רמתכם הנמוכה בתור המגזר הכי טיפש, עני ובלתי משכיל במדינה, כך שלמעשה יש סבירות של 80% שלא רק שאתה גר בעיר בעלת דירוג סוציו-אקונומי נמוך יותר משלי, אלא כזה שהוא מחצית מהדירוג של העיר שלי, ואתה מדבר איתי ובז לי על העיר שלי, בדירוג סוציו-אקונומי של 4, בזמן שאתה גר בעיר של דירוג סוציו-אקונומי של 2? 😂

אם טיפשות הייתה פשע, אתה היית אסיר עולם 😂

אבל בסופו של דבר זה מה שקורה כשגודלים בעוני קשה, ביחד עם 6 אחים ואחיות, כשבפועל יש מספיק כסף בקושי לילד אחד, לא לומדים ליבה, עושים פייק-תואר בפייק-אוניברסיטה במזרח אירופה ועוד ועוד. ממש עצוב, כשחושבים על זה :confused:

בפעם האלף ושמונה: אדם שרמתו כה נמוכה שהגולשים האחרים משווים אותו לכלב שמלקק לעצמו את הביצים, שהוא חרדי מפגר, שהוא אקדמאי חדש, ועוד עם פייק-תואר בצילום, שחי את כל חייו בעוני מרוד וכך הוא גם מסיים אותם, שמגיע מהתחתית של התחתית של העולם הזה ושל החיים האלו, שהוא אחד מעלובי החיים, שהוא נאצי עם תעודות, כזה אדם לא נמצא בעמדה להעביר ביקורת על אף-אחד.

בטח לא בגין טענות מדומיינות ושקריות, בטח לא כאלו שגם אילו היו נכונות, אלו עדיין דברים הרבה פחות גרועים מכל מה שאתה.

הדברים האלו הוסברו לך אינספור פעמים, אבל חרדים מפגרים הרי לא לומדים :)

צפה בקובץ המצורף 123183
צפה בקובץ המצורף 123184

לא מתגאה אבל גם אין מה להתבייש. לוד היא עיר בינונית, לאחר שנחלצה בהצלחה מהמעמד הנמוך בשנות האלפיים בעקבות התקציבים העצומים שהושקעו בה. היא גם הייתה העיר הצומחת ביותר במחירי הנדל"ן במהלך העשור הקודם. היית מת לגור בלוד. בטח כאשר אתה גר בעיר עם דירוג סוציו-אקונומי של 2, ואתה מרוב שאתה טיפש חושב שאתה יכול לדבר על אנשים שגרים בעיר של דירוג סוציו-אקונומי של 4, וגם זה מבחירה. אילו היינו רוצים, משפחתי יכלה לגור גם ברשות עם דירוג סוציו-אקונומי של 10.

אם טיפשות הייתה מחלה כואבת, אתה כל החיים היית בגבס 😂

בוא נתחיל מזה שעיר שיש בה רחובות שלמים של בתים פרטיים עם חדרי שינה מרובים על מגרשים של מאות מטרים שנמכרים במיליוני שקלים, זאת לא אשפה, זה דבר ראשון 😂

דבר שני, ומכיוון שאתה חרדי מפגר שלא ראה עולם חוץ מבשביל הפייק-תואר שלו בצילום מאוניברסיטה בלתי מוכרת במזרח אירופה, אף-אחד לא מצפה ממך לשום דבר ולשום הבנה מינימאלית כלשהי בשום נושא כלשהו, ובטח שלא בנוגע לדברים הקשורים בהבנת והכרת מדינות אחרות, אז בוא ואספר לך סוד קטן, שהבנתו מדרישה פרספקטיבה בינלאומית, שאותה כעת אתן לך: ישראל היא מדינה נורא יקרה, וכשהבית שבתמונה ושעליו מדובר בכתבה המצורפת עולה שלוש מיליון, זה לא מחיר נמוך, שלא אלא לפי הפרספקטיבה הישראלית השגויה, עם הנדל"ן מן היקרים בעולם.

בית מפואר שכזה בישראל, שעולה שלוש מיליון שקל, זאת לא נקראת עדות לרמה הנמוכה כביכול של העיר בה הבית נמצא, זאת נקראת עסקה טובה. באופן יחסי לישראל ובסטנדרטים הישראליים, זאת אומרת. בארצות הברית ואירופה לשם ההשוואה, לא שהיית או אי-פעם תהיה שם, הרי אין לך כסף לחו"ל, שלוש מיליון שקל יכולים גם לקנות שני בתים כאלו, לא אחד, כך שאם כבר, ובסטנדרטים הנורמאליים והשפויים של מדינות בלי צפיפות אוכלוסין מטורפת, כמו לדוגמה בארצות הברית ואירופה, לא רק ששלוש מיליון שקל לבית כזה לא היה נחשב למחיר נמוך, אלא אפילו לא למחיר בינוני, אלא למחיר גבוה.

דרך אגב, ולפרוטוקול, ואם מדאיגה אותך רמתה של לוד, בלוד נמכרים בתים ודירות שמחירם מאמיר עד לכדי מקסימום עליון של 6.5 מיליון שקל, אם אתה חייב לדעת, כך שאם דאגת לרמתה של לוד, כעת תוכל לנוח דעתך 😊

מקווה שהצלחת להבין את הנקודה השנייה והסבוכה יחסית. השתדלתי השתדלות גדולה להתחשב ברמתו האינטלקטואלית של קהל היעד שלי ולהסביר הכי כמו למפגר שאפשר 😂

דבר שלישי ואחרון, כידוע, אתה חרדי, ועוד כידוע, שמונים אחוז מהחרדים בישראל גרים בערים בדירוג סוציו-אקונומי של 2, מה שאומר שבסבירות של שמונים אחוז, זה איפה שאתה גר, אז אתה, רק תן לי לראות אם הבנתי את זה נכון, גר בעיר עם דירוג סוציו-אקונומי של 2, ואתה צוחק עליי שאני גר בעיר עם דירוג סוציו-אקונומי של 4? 😂

אם טיפשות הייתה ספורט, אתה היית אלוף אולימפי 😂
זה עוד דרך מטומטמת שאתה עושה כל הזמן.
בכל נושא,
לוד נמצאת בדירוג סוציואקונומי 3 .
זה מה שמדינת ישראל שאתה כל כך אוהב מגדירה.
מדינת ישראל אומרת שאתה נכשל, עני ובור.
אבל אתה , כל הזמן כותב על 4.
אתה חושב שאם תחזור על שקר הוא בסוף יתפס.
וככה זה בכל הנושאים שאתה כותב עליהם
הבעיה, גם אם תכתוב 1000 פעם שלוד מקבלת ציון 4, היא עדיין תשאר 3.
אם אתה רוצה לשנות את המצב, תעשה , אל תשקר,
אתה רוצה להיות עשיר, תלמד כלכלה ותרויח כסף, אל תשקר,
השקרים ישאירו אותך כלומניק כמו שאתה היום.

נערך לאחרונה ב:
בכל נושא,
במקרה הזה הוא צודק,כנראה הנתונים לא מעודכנים והיא כבר 4 בשטח.

הוא נמצא בשטח שנים אז הוא יודע מה קורה.

שכחת לרגע כמה ישראל צפופה.

אם יש מקום קרוב למרכז, זול ,ועם שטח אדמה ישר מתנפלים עליו - עם ערבים או לא ;)

מה קרה עם יפו? שנים הייתה הכבשה השחורה והיום המחירים בשמיים.

lemner40

Well-known member

מה ?
כמה מטומטם אתה יכול להיות ?
אתה לא בודק כלום,
אתה לא יודע כלום
אתה סתם מקשקש עם אפס ידע
בספטמבר 2024 משרד הפנים פרסם את הרשימה החדשה
לוד נמצאת באשכול 3
כל מה שהבאת נכתב הרבה לפני ולא רלוונטי

פולגאר

Well-known member
מה ?
אתה לא בודק כלום,
אתה לא יודע כלום
אתה סתם מקשקש עם אפס ידע
לוד נמצאת באשכול 3

פולגאר

Well-known member
|חדש| מהתנור, עוד אירוע בעיר "המקסימה" הזאת:

פולגאר

Well-known member
|חדש| מהתנור, עוד אירוע בעיר "המקסימה" הזאת:
|חדש| מלפני 5 דק', עוד מקרה, הפעם גבר כבן 43 נפצע באורח קשה מירי ברחוב ד'יזראלי בלוד:

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מאד פשוט
הוא טוען שהם גרים בלוד
הוא טוען שהם עשירים
העשירים היחידים שגרים בלוד אלו עברינים ערבים
ולידם יש הרבה יהודים עניים
שזה כמובן פשוט לא נכון.

כשני שליש בקירוב מעשירי לוד הם יהודים.
אם הוא עשיר, יש לך תשובה
אגב, זאת בהחלט שאלה מענינת
אם בלוד גרים רק עברינים ועניים
"אם".

הבעיה זה שזה לא נכון 😂
יכול להיות שהוא לא יודע איזה חלק הוא
ילדים של עברינים הרבה פעמים לא יודעים שזה מה שההורים שלהם עושים
אמא שלי היא אשת החברה הגבוהה ואבא שלי הוא ספורטאי בינלאומי זוכה פרסים שכתבו עליו בעיתונים בכל העולם, אם אתה חייב לדעת.
כולם הבינו
אתה בחור מסכן ועני
ממשפחה מסכנה ועניה
שגרה בעיר מסכנה ועניה
ואתה חי בדימיון וממציא לעצמך איך היית רוצה לחיות
כי החיים האמיתים שלך הם חרא
אף משפחה נורמלית לא גרה מבחירה בלוד שהיא עיר סמים , פשע, אלימות ומשפחות פשע ערביות
רואים שלא קראת שום מילה ממה שכתבתי 😂

הכול בסדר, גם החרדי המפגר ששם לך לייק לא קרא 😂

קבל עצה טובה ממני: להבא, אם לא קראת, אל תגיב. ככה לא תעשה לעצמך פדיחות :giggle:
1. אתה זוכר מה ענית כששאלתי אותך אם לדעתך
יש משפחה אחת יהודית שבוחרת לגדל ילדים בלוד
אם רק יכלו להרשות לעצמם לגור בראשון בבית דומה ?
יש אלפי משפחות כאלו.

את השכונה שלי אפשר במידת מה להשוות לראשון. אני גר בשכונה הכי טובה בלוד. אחלה ראשון דרך אגב. אני מבלה שם הרבה.
2. צריך לראות איך הוא התרגש מהסכום שהוא שמע שבית חדש עולה 3.5 מיליון שח
מבחינתו זה סכום עצום שרק אלון מאסק וההורים שלו יכולים לשלם עם משכנתא.
שזה כמובן שקר גס. איפה ראית התרגשות? בסה"כ נתתי תיאור יבש של העובדות כאשר סיפרתי לכם על חיי. אולי אתה מתרגש ואתה משליך את זה עליי? קוראים לזה "השלכה". אני רואה את זה הרבה אצל דיברגנט.

את אילון מאסק חזיתי כבר במרץ של 2020 כשהוא היה שווה "רק" 20 מיליארד דולר. פי עשרים פחות מעכשיו. רק אומר 🤷‍♂️

ההורים שלי לא צריכים לקחת משכנתא בשביל לקנות בית שעולה 3.5 מיליון שקל.
3. כל מה שהוא כותב מלא חורים כמו גבינה צהובה
לא. אתה פשוט כל-כך טיפש ששמת אותי שוב ושוב לסירוגין על התעלם במשך תקופה ממושכת, וזאת למרות העובדה המוכחת שאני הגולש הכי חכם, מוכשר ומעניין באתר.

תוך כדי שאני אצלך בהתעלמות, ראית את עשרות השרשורים שנפתחים עליי, מאות התגובות במצטבר שהם מקבלים, ואלפי הצפיות שהם זוכים להן, הבנת את מי ואת מה אתה מפסיד, ונאלצת להוריד את ה"התעלם" שוב ושוב.

עכשיו אחרי מה שמתוך טיפשותך, הבן-אדם הכי חכם, מוכשר, מעניין בתפוז, נמצא אצלך בהתעלם 90% מהזמן, ועוד 5% מהזמן אתה רואה מה הוא כותב אבל בוחר שלא לקרוא, אז אתה מתלונן שאתה לא יודע עליי כלום, וטוען שכל מה שאני כותב מלא בחורים כמו גבינת צהובה?

יקירי, זה לא עובד ככה :giggle:
כמו שהוא מעולם לא הסביר למה צהל לא גייס אותו
הוא הרי יודע למה, זה לא סוד
וכמו שהוא לא מספר למה הוא לא לומד באוניברסיטה נורמלית כמו בחור נורמלי
יש רק 2 סוגי אנשים שלא לומדים באוניברסיטה רגילה אלא בפתוחה
אלו שאין להם זמן, כי הם עובדים ויש להם משפחה - הוא לא
ואלו שלא יכולים להגיע פיזית, כי הם בחול, או בצבא או נכים
בדיוק כמו שהוא הסביר איך יתקבל לתואר שני למרות שאין לו ציונים אפילו קרובים למה שצריך
הוא כתב כמה סיבות, ובהם הוסיף, נכים, הוא חושב שנכים יתקבלו לתואר למרות שאין להם ציונים.
וכמו שהוא לא הסביר למה אין לו בת זוג, מעולם לא היתה לו, למה אין לו חברים,
למה הוא לא עושה טיול אחרי צבא ארוך כמו שאנשים נורמלים בגילו עושים
או למה מעולם הוא לא דיבר על טיולים, כושר, ספורט וכו
הוא רק סיפר שפעם ההורים שלו לקחו אותו לחול.
ועכשיו אחרי מה שמתוך טיפשותך, החזקת מכל האנשים דווקא את האדם הכי חכם, מוכשר, מעניין בכל תפוז על התעלם במשך תקופה ממושכת, ככה שאתה לא יודע עליו כלום, החלטת להמציא עבורו את כל סיפור חייו מתוך דמיונך המשתולל כדי למלא עבור עצמך את החסר 😂
1. אני לא סנוב
2. אם הייתי רוצה להשתחצן, יש לי על מה
אני כבר עשיתי שורה ארוכה של דברים בחיים
כמעט בכל תחום
אני בגילו הייתי אחרי שירות צבאי מלא , הייתי מהנדס בתפקיד נחשב,
התחלתי תואר שני, גרתי בתל אביב, קניתי רכב חדש, טיילתי בעולם.
ורק להיות מאושר עוד לא הצלחת 😂
3. אם הוא נכה נפשית, והשתחרר מהצבא בפרופיל נפשי
פסיכולוג הוא לא יוכל להיות.
אני לא נכה נפשית ולא השתחררתי מהצבא בפרופיל נפשי 🤷‍♂️

לא שירתתי כי אני מלך ומלכים לא משרתים. מלכים נותנים פקודות 🤴

child-monarchs.jpg
1. אנורקסיה נמצאת אצל נשים אובר השגיות שדורשות שלמות, פרפקציוניסטיות
אחת כזאת תקבל ציונים מציונים בתואר ראשון, שני והלאה
היא תוכל להיות פסיכולוגית,
גם אני אובר הישגי, פרפקציוניסט ודורש שלמות :D
נרקיסיסט עצלן ופחדן לא יכול להיות שום דבר.
נרקיסיסט? אולי נרקיסיזם בריא. לא היה מזיק לך כזה בהתחשב בחוסר הביטחון שלך ובהתחשב בהערכתך העצמית הנמוכה.

עצלן? כמובן שלא.

פחדן? מצחיק לשמוע את זה ממי שכל פעם שיש לו בעיה קטנה בחיים הוא בורח עם הזנב בין הרגליים. כמו כשלדוגמה ברחת מהמדינה בגלל חרדות קיומיות לא ריאליות הנוגעות להשמדתה העתידית של ישראל :)

אתה? מדבר על פחדנים? בדיחת השנה :)

אני, בכל מקרה, ומפאת גאונותי המופלגת, כמובן אגיע רחוק מאוד בחיים. זה הרי ברור 🤴
2. פסיכולוג חייב להתעניין באחר
זה כל המהות, לעזור לאדם אחר
והנרקיסיסט לא מתעניין באף אחד פרט לעצמו
ואין לו שום עניין לעזור לאדם אחר.
הוא לא מסוגל לשבת שעות ולהקשיב לאחרים על הבעיות שלהם.
האמת שפסיכולוג זה יותר תואר מאשר מקצוע. פסיכולוג יכול לעשות 101 דברים שונים.
3. כדי להיות פסיכולוג, אדם חייב להכיר את הסביבה, התרבות
להתנסות ולחוות את החיים, כדי שיוכל להבין את הפצינט ,עולמו ובעיתיו,
בחור פחדן , עצלן, שכמעט ולא יוצא מהחדר, לא עשה כלום עם החיים שלו
לא יכול לדעת על מה הפצינט מדבר, כי הוא לא עשה שום דבר דומה.
איך הוא יכול לעזור לאדם שמדבר על בעיות שקרו לו בצבא, בזוגיות, בעבודה, בפעילויות שונות, וכו
כשהוא לא עשה שום דבר מזה.
הבחור דומה שיביאו פסיכולוג מקונגו לישראל.
אני מבין שהמצאת עבורי סיפור חיים שלם, אבל זה כמובן לא עובד ככה :)
בכל נושא,
זה לא שקר. אם זה נכון מה שאתה מספר על כך שהדירוג הרשמי הנוכחי של לוד הוא 3, אז לכל היותר טעיתי באשר לדירוג הרשמי. מן הסתם קשה לעקוב כאשר המדינה מעלה את הדירוג ל-4 ואז מורידה אותו ל-3 כל שנה-שנתיים ללא כל סדר, היגיון, כיוון מסוים או מומנטום.

כמובן שהדבר גם מראה ומוכיח שהמדד מחושב לא נכון, מכיוון שכמובן שמעט מאוד תופעות מתנהגות כך מבחינה סטטיסטית (עלייה/ירידה אקראיות כל שנה-שנתיים בסדר גודל של למעלה מעשר אחוז בהשוואה לכל האחרים), ובטח ובטח שרמת איכותן של ערים היא תופעה שבמציאות ובפועל לא באמת מתנהגת כך.

משמעות הדבר, היא כאמור, שהמדד מחושב לא נכון, ושאם נדבר על הדירוג האמיתי במקום זה הרשמי, בסוף-בסוף אני עדיין צודק, ולוד היא אכן 4, עיר מעמד ביניים, והיא כך, גם אם לעיתים היא מדורגת באופן שגוי כ-3, כבר מאז 2010 לכל הפחות, באופן רציף, כבר 15 שנה ברציפות.
מה ?
אתה לא בודק כלום,
אתה לא יודע כלום
אתה סתם מקשקש עם אפס ידע
לוד נמצאת באשכול 3
זה מה שאתה טוען, ואולי זה נכון, אבל בינתיים לא ראיתי את הדירוג הרשמי העדכני. בכל מקרה, עדיין, ככלל, הדירוג הזה שגוי.

נערך לאחרונה ב:

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
קרא לי תמים,אבל הסיפור שלו נשמע לי אמין ויש לי תחושה טובה יותר מהממוצע של האנשים

מתי מורחים אותי בסיפורים
זה ידוע שאני בן-אדם מאוד כנה שאומר רק את האמת. שום דבר פה לא חדש.
בקיצור מדובר באנשים עם מזל שירשו הרבה כסף
yldk5jh8.png
אבל יפסידו אותו עם הזמן כי הם לא יודעים

להתנהל בצורה שתשמר אותו.
GettyImages-a11083019.jpg
יכול להיות שהוא נכה פיזית
לא. זה מה שאתם רוצים להאמין בו כי אתם מקנאים בי, בצורה טבעית ומובנת.
אבל יותר סביר שנפשית לפי איך שהוא כותב "דברים משוגעים".
גם לא. גם זה מה שאתם רוצים להאמין בו כי אתם מקנאים בי, בצורה טבעית ומובנת.
לגבי צה"ל - יותר פשוט ממה שאתה חושב - פשוט אומרים לא.

אז הוא לא אמר לא הוא עשה מריחה אינסופית שכמו שהוא עושה כאן.

הוא אמר להם במילים כאלה או אחרות שהוא נעלה מידי להיות חייל פשוט,

הוא לא עושה מה שאומרים לו אלא משרתים אותו.
57823878-crowned-boy-sitting-in-an-armchair.jpg
יש בית פרטי/קוטג' עם 240 מ"ר 5 חד' בלוד שעולה

3.25

בלוד יש גם בתים שעולים עד 6.5 מיליון שקל.

הקנאים הטיפשים האלו לא מבינים שלא מסיקים על מעמדו הסוציו-אקונומי של אדם בהתבסס על מקום מגוריו, והטיפשות שלהם משרתת את רצונם, רצונם מתוך קנאתם, להאמין שכל הסובבים אותם מסכנים כמוהם.

"ההוא וההוא לא יכולים להיות עשירים כי ההוא נוהג בדאצ'ה לוג'י, וההוא בינתיים אין לו מכונית". רק שהבעיה היא שהראשון לא מעניין אותו מכונית יקרה, והשני בינתיים מתנייד במוניות ספיישל.

"ההוא וההוא לא יכולים להיות עשירים כי ההוא גר בקריות וההוא גר בלוד". רק שהבעיה היא שעשירים יש בכל מקום, כולל במדינות העניות ביותר בעולם, מדינות עולם שלישי, ביבשת הענייה ביותר בעולם, יבשת אפריקה.

באתיופיה, קונגו, אריתריאה וסודן יש עשירים. אז בערי מדינות עולם ראשון עם דירוג רשמי שגוי של 3 ודירוג אמיתי של 4, לא יהיו עשירים?

שלא לדבר בכלל על מי שגרים בקריות, שהדירוג הסוציו-אקונומי הממוצע של הערים האלו הוא 6.
אתה מסתבך עם ההסברים,התשובה היא רחוק מהמרכז יחסית
לוד נמצאת במחוז מרכז. אולי מה שהתכוונת זה שהיא רחוקה ממחוז תל-אביב, אבל גם זה לא באמת נכון.
תלוי איפה. איפה שאני גר אין ערבים. בשכונה שלי יש אולי אחוז אחד של ערבים, וגם הם מרוכזים באזור שלהם, בצפון מערב השכונה.

לוד יורדת ל-3 ואז עולה ל-4 על בסיס שנתי או דו-שנתי, מה שאומר שהטענה היא שלוד הופכת ליותר טובה ואז יותר גרועה מלפחות עשר אחוז מהיישובים בארץ, כל שנה-שנתיים, ללא שום סדר, כיוון או מומנטום. מעטות הן התופעות שמתנהגות כך מבחינה סטטיסטית, ובטח ובטח שרמתן של ערים היא אינה תופעה שמתנהגת כך, מה שמעיד בבירור ובבוטות על כך שהמדד מחושב באופן שגוי.

lemner40 הלא-מאושר מהחיים והממורמר טוען שהדירוג הרשמי הנוכחי של לוד הוא 3. בינתיים הוא לא מביא הוכחות, אבל גם אם זה נכון, המדד כאמור מחושב לא נכון, ולוד, ובפועל, היא 4 באופן רציף וממושך מאז לכל המאוחר, להערכתי, 2010.

לוד לא קרובה למרכז. לוד במרכז. מה שקרוב ללוד, הוא מחוז תל-אביב.

הוא לא שכח רק כמה ישראל צפופה, הוא גם שכח כמה שהיא יקרה. במחירי הבתים בלוד, אפשר לקנות שני בתים בחו"ל, מה שהופך את לוד, לא למקום מאוד זול של עניים, אלא למקום בו ניתן למצוא נדל"ן במחירים טובים, בפעם האחרונה ובהזדמנות האחרונה, לפני מה שכל הנדל"ן בישראל הופך לנורא-נורא יקר.

אבל אולי זה לא "שכח". אולי הוא בוחר ביודעין להסתכל על הדברים בצורה הנוחה לו בשביל שהוא יוכל להאמין שכולם מסכנים כמוהו, מכיוון שכידוע, צרת רבים, חצי נחמה.

SupermanZW

Well-known member
רק לשם השוואה, בית במחיר C$1,399,900 או 3.4 מיליון ש"ח עם 4 חדרי שינה ו5 חדרי אמבטיה, שטח בנוי של 327 מ"ר (שתי הקומות יחד) על מגרש בשטח 336 מ"ר בבדפורד, הcommunity הכי עשירה בנובה סקושה.

אם אחפש קרוב ל175 מ"ר בנוי על מגרש 260 מ"ר, אפשר למצוא בC$1,199,900 או 2.9 מיליון ש"ח בWest End (שכונה בהליפקס) בית עם 6 חדרי שינה ו4 חדרי אמבטיה בשטח בנוי של 219 מ"ר על מגרש בשטח 920 מ"ר

בקצה העליון של המחיר שציין מח"פ, 6.5 מיליון ש"ח, אפשר למצוא בית עם 4 חדרי שינה ו4 חדרי אמבטיה 539 מ"ר בנוי על מגרש 9.7 דונם בMiddle Sackville

ai27

Well-known member
רק לשם השוואה, בית במחיר C$1,399,900 או 3.4 מיליון ש"ח עם 4 חדרי שינה ו5 חדרי אמבטיה, שטח בנוי של 327 מ"ר (שתי הקומות יחד) על מגרש בשטח 336 מ"ר בבדפורד, הcommunity הכי עשירה בנובה סקושה.
אם אחפש קרוב ל175 מ"ר בנוי על מגרש 260 מ"ר, אפשר למצוא בC$1,199,900 או 2.9 מיליון ש"ח בWest End (שכונה בהליפקס) בית עם 6 חדרי שינה ו4 חדרי אמבטיה בשטח בנוי של 219 מ"ר על מגרש בשטח 920 מ"ר
בקצה העליון של המחיר שציין מח"פ, 6.5 מיליון ש"ח, אפשר למצוא בית עם 4 חדרי שינה ו4 חדרי אמבטיה 539 מ"ר בנוי על מגרש 9.7 דונם בMiddle Sackville
כל הסיפור מאוד מוזר - לא רק שהקנדים כבר לא יודעים ללדת ילדים,
הם כבר אפילו לא מסוגלים לבנות בתים למשפחות.

הרי תחשוב על זה
למה בית עם 3 וחצי חדרי שינה (כפי שמתארים בקישור, אחד מהם הוא 3.5 על 3 מטר. גם בארץ כמו בקנדה - זה נחשב חצי חדר) - צריך 5.5 חדרי אמבטיה ושירותים?
אין בזה שום הגיון
נשמע כאילו ביקשו מ ChatGPT לתכנן בית.
אפילו לתמונות שכאילו צולמו בנכס, יש תחושה ממש מזוייפת...
כאילו מנסים למכור בית שלא באמת קיים

נערך לאחרונה ב:

SupermanZW

Well-known member
כל הסיפור מאוד מוזר - לא רק שהקנדים כבר לא יודעים ללדת ילדים,
הם כבר אפילו לא מסוגלים לבנות בתים למשפחות.

הרי תחשוב על זה
למה בית עם 3 וחצי חדרי שינה (כפי שמתארים בקישור, אחד מהם הוא 3.5 על 3 מטר. גם בארץ כמו בקנדה - זה נחשב חצי חדר) - צריך 5.5 חדרי אמבטיה ושירותים?
אין בזה שום הגיון
נשמע כאילו ביקשו מ ChatGPT לתכנן בית.
אפילו לתמונות שכאילו צולמו בנכס, יש תחושה ממש מזוייפת...
כאילו מנסים למכור בית שלא באמת קיים
זה בגלל שבבתי יוקרה יש חדר אמבטיה סמוך לכל חדר שינה ובנוסף לכל אלה גם חדר אמבטיה "כללי". זה לא אופייני רק לקנדה, גם בארה"ב, במקסיקו ובאיטליה אותו הדבר.

ai27

Well-known member
זה בגלל שבבתי יוקרה יש חדר אמבטיה סמוך לכל חדר שינה ובנוסף לכל אלה גם חדר אמבטיה "כללי". זה לא אופייני רק לקנדה, גם בארה"ב, במקסיקו ובאיטליה אותו הדבר.
אם זה היה בית יוקרה
היו מציגים תמונות שלו. לא סימולציה מזוייפת.

התכנון פה הזוי: החדרים עצמם קטנים, וכך השטח הכולל של הבית פשוט מבוזבז על מעברים.
פשוט תכנון גרוע
וזה חוזר על עצמו בבתים שאתה מביא פה

אולי תעשה סטארטאפ, ותביא אדריכלים ישראלים שיראו לקנדים איך מתכננים בית?
יכול להיות להיט

ai27

Well-known member

למעלה