dory30
Well-known member
בשנים האחרונות הסדר הישן מתמוטט, בעיקר "הודות" לרשתות החברתיות שהשימוש הלא מבוקר בהן זורע בלגאן וכאוס.אם רוב האנשים היו רעים ולא היו טובים, החברה הייתה מתמוטטת מזמן כי לא היה שיתוף פעולה טוב.
בשנים האחרונות הסדר הישן מתמוטט, בעיקר "הודות" לרשתות החברתיות שהשימוש הלא מבוקר בהן זורע בלגאן וכאוס.אם רוב האנשים היו רעים ולא היו טובים, החברה הייתה מתמוטטת מזמן כי לא היה שיתוף פעולה טוב.
מה שכתבת לא נכון, אפילו לא קצת. החברה לא מתמוטטת פשוט כי רוב האנשים מצליחים לדאוג לעצמם, היעדר שיתוף פעולה לא גורם להתמוטטות החברה אלא רק לכך שדברים שיכולים להיות פשוטים הם קשים.זה לא הצהרות, זו הבנה כוללת יותר. אני לא מבין ולא מתעניין בפוליטיקה, אבל רוב העולם ובכללו ארצות הברית מוסרי. אם רוב האנשים היו רעים ולא היו טובים, החברה הייתה מתמוטטת מזמן כי לא היה שיתוף פעולה טוב.
לעולם לא אמרתי שכל האנשים בעולם רעים. הרוב איפשהו באמצע. כדאי להידבק לטובים ולטובות בלבד.כל אחד צריך באופן טבעי לדאוג קודם לעצמו בגלל יצר ההישרדות, אבל אנשים גם מכירים בטוב של האחר שלא פחות חשוב מהטוב של עצמם. אדם טוב שאוהב, מתעניין ודואג עוזר יותר לאנשים, גם במלים וגם במעשים. רוב האנשים טובים אבל חומרניים וטיפשים. אם רוב האנשים היו רעים, העולם היה מזמן מתמוטט. הנאצים הובסו כי היו רעים. עברנו לגור במדינה משלנו למרות האנטישמיות הרבה.
איזו חברה, האנושית בכללה או חברה ספציפית?לכן החברה שורדת כי יש שיתוף פעולה ועזרה הדדית
אם אתה טוב מדי מנצלים אותך. מניסיון רב שנים.חשוב להיות אדם טוב.
חבל שהחוק אוסר על רצח, הייתי מטפל בהם בשמחה בדרכים הראויות להם.רוב האנשים פשוט חומרניים וטיפשים.
תהיה בריא.אני חולה עכשיו, יש לי גירודים חזקים בכל הגוף ונזלת קשה שמשגעת אותי.
חבל שאף אחד לא אמר לי את זה עד גיל 30.לא צריך להיות טוב מדי, צריך להיות טוב מספיק
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.