דיג´יגדילת פורום.. +תוכן

P3H2O

New member
זה רק אני או שהפרק של היום ממש מוזר

בהתחלה שני הילדים כעסו על הבת בגלל שהיא התחילה להרוג דיג´ימונים ועכשיו הילד הרג את הדיג´ימון שהוא נלחם בו!!! וזה רק אני או שהדיג´ימון הקטנצ´יק והחמוד שאוהב לשחק הרגע עשה לאדום הזה דיג´יגדילה?

helix2

New member
דיג´יגדילת פורום.. +תוכן

מזל טוב על הפורום :) סוף סוף פורום דיג´ימון.. יש!! יתכן שחלקם יכירו אותי ככותב פיקים בפורום פוקימון ומתארח מדי פעם בפורום אנימה ומנגה.. אשתדל להשתלב בפורום ואם תסכימו... לכתוב פיקים לדיג´מון.. כמה פרטים עלי... 1. שמי מתן ציאון-בר. 3. אני בן 18 וחצי (יום הולדת, למי שרוצה לדעת, 10.10). 3. נכנסתי לעולם הדיגיטלי מהעונה הראשונה (הסיפורים האפלים מהעבר של הדיג´יגורלים הדביק אותי למסך.. במיוחד הסיפור על טאי ועל האשמה שלו על שהוא כמעט הרג את אחותו קארי) ומאז אני מנסה שלא להפסיד פרק מהעונה השניה (מדהימה) ומשלישית (חדשנית ומיוחדת) וכמובן מחכה לעונה הרביעית.. 4. מקווה להשתלב ולהיות חלק מהקהילת הדיג´יגורלית החדשה בפורום מתגבש זה. בתודה ובתקווה שתקבלו אותי.. Helix2 (ICQ# 82222631 - כינוי Solid Snake)

Snake Bandage

New member
כן, קאלומון באמת גרם לגילמון

לדיג´יגדול. הוא הרי אוחז בכוח האבולוציה.

Morphia

New member
אפשר לבקש ממך משהו...

בלי ספוילרים!!! אני רוצה שתהיה לי האפשרות להחליט מה אני רוצה לדעת ומה לא, תודה רבה! ו-וואלה? הוא באמת זה שמחליט מי יתפתח ומי לא? ;^^

Snake Bandage

New member
טוב, הוא לא שולט בזה...

ראיתם איך הוא נבהל... הוא פשוט גורם לדיג´ימונים לדיג´יגדול בטעות... אני לא אגיד למה ואיך. לא רוצה לקלקל יותר מדי.

P3H2O

New member
אנשים אנשים!!! באמת אולי תסמנו

ספוילרים לפני שאתם רושמים דברים כאלו!!! אני ממש לא רציתי לדעת את זה ועכשיו זה ממש הורס!!! אני העדפתי תגובה כמו:"אתה צודק, זה באמת מוזר" או שפשוט תסמן
ים!!!

Snake Bandage

New member
זה לא סוד גדול...

מספיק לראות את שמונת הפרקים הראשונים, לחבר דבר אחד לשני, ולהבין שקאלומון... נו, עושה מה שהוא עושה.

Digi Lista

New member
בואו נסכם...

אם יש שאלה והתשובה עליה היא בגדר סוד(בשלב בו נשאלה השאלה)אפשר לענות תשובה חלקית(כמו שאני עניתי לפני כמה ימים)ולא לגלות לכולם את מה שלא בטוח שכולם רצו לדעת(יש כאלה שמעדיפים מתח והפתעות וחבל להרוס להם). ברור שיש גם כאלה שרוצים לדעת(הסקרנות הורגת לפעמים...מי כמוני יודעת...)מעכשיו או שעונים תשובה חלקית(מי שרוצה את ההמשך שיפנה במסר למי שאומר שהוא יודע)או לצרף את זה כקובץ וורד ומי שלא רוצה פשוט לא יפתח אותו...כמובן שאפשר לפני כול מידע סודי(אני פשוט אוהבת את המילה סוד אז התלהבתי...)פשוט לכתוב כמו שהציעו כאן "זהירות, ספוילר!" או משהו בסגנון, ככה אף אחד לא יפגע(הכוונה של הפורום הזה היא לא לפגוע באנשים!)

Snake Bandage

New member
*מצדיעה* אין בעיה, דיג´יליסטה!

אני אדליף כמה פחות מידע שאפשר על שארית הסדרה, ואספק ספויילרים רק אם אנשים יבקשו, וגם אז אוסיף את הסימן הזה:
. הכל למען פורום טוב יותר לציבור הרחב! ^_^

Morphia

New member
טוב, נו...

לכם יש מזל שיש לכם את כל העונה שאנחנו רואים... ואם הייתה לי, לא הייתי מהססת לצפות, אבל אין לי, והסיכום הזה מוצא חן בעיניי ^^ אז אם אני אדע משהו, אני אדאג לא לפרסם (אבל אני לא יודעת כלום...) חוץ מזה, זה לא כזה נורא... לפחות עכשיו כולם יודעים מה פוגע ומה לא... (אפשר יאוי, אפשר יורי, אסור ספוילרים) היהיהיהי, נשמע לי קצת... אה... מעוות... אבל לא נורא, בשביל בנאדם מעוות כמוני... זה מתאים ביותר. וואוו, אני מדברת ש-ט-ו-י-ו-ת! אז כדאי שאני אפסיק עכשיו...

Digi Lista

New member
היי מתן...

ברוך בואך לפורום,מקווה שתיהנה בו עד שלא תרצה לעזוב(כן,חברה עדיין לא נגמלתי...). אתה בהחלט מוזמן לכתוב פיקים(רק שלא יפגעו באף אחד...) ולהשתתף בפורום הזה כמה שרק ניתן.

helix2

New member
אההה... +תוכן

כאלה אני לא עושה... אני יודע שפיקים אלה אסורים לפרסום..

Morphia

New member
מסכימה בהחלט!

לא נראה לי שתהיה בעיה עם כל פיק שתרצה לכתוב, כל עוד תרשום אזהרות בהתחלה. ככה כל אחד יכול להחליט אם בא לו או לא... מצד שני, יכול להיות שהנהלת הפורומים לא תאהב את זה... ועדיף להיות על הצד הבטוח...

helix2

New member
כמובן שעדיף עם הזהרות..

גם בסרטים יש הזהרות למה לא בפיקים? למרות שאני מניח שאני לא טוב כ"כ בפיקים אירוטיים.. אני פועל על הצד האפל של הפיק...

Digi Lista

New member
הינה התשובה בנושא...

אוקיי, לקח לי זמן להיכנס לעניינים(ואני מתנצלת על זה...)אבל הבנתי את העניין של הסלאש והזוגות וכול זה...(הצתה מאוחרת...)בכול אופן, לפני שהפורום נפתח רשמית חשבתי איזה תמונות כדאי לשים בגלריות והיו לי המון תמונות(לא גסות אבל מצחיקות,לפחות אותי)של זוגות חלקם איך להגיד את זה?לא בדיוק קובנציוליים(הכוונה לא בדיוק רגילים...)נכון,לא היו שם דברים גסים או מזוויעים אלא סתם דברים שאפילו אחי בן החמש יכול לראות,אבל חשבתי על זה והחלטתי לא לפרסם אותם(בינתיים,למרות שהגלריות האלה מוכנות...)כדי לראות מה הולך בפורום,מה אתם רוצים(אלה שבשבילם הפורום קיים) ומהן הדרישות של הנהלת תפוז...לגביי הזוגות(קלטתי את החיבורים מההתחלה פשוט לא הגבתי,עדיין..)למשל הדוגמא של הנטאי(הנרי וטאי נכון?) לדעתי זה יכול להיות באמת מצחיק, אבל אני עדיין לומדת מה מותר לי לפרסם ומה אסור(כמו היום עם האתרים...)אין לי בעיה עם זוגות מאותו מין וגם לא יחסים רומנטיים תמוהים בין הדיג´יגורלים לדיג´ימונים שלהם, רק שזה לא תלוי רק בי...אני אברר מה חושבים על זה בהנהלת תפוז ואני מבטיחה לחזור בקרוב מאוד עם תשובות(אם למישהו יש קטע מוכן אני אוכל לשלוח אותו כדוגמא לתפוז...כי רק אחרי שרואים בעיניים אפשר באמת להבין...במקרה הזה). מה שמאוד חשוב לי לציין זה שאומנםלי אין בעיה עם זה אבל אולי יש כאלה שיפגעו ואם באמת ירשו לפרסם את זה, תחול החובה על המפרסמים להזהיר כדי שמי שלא מעוניין(כמו לגביי הספוילרים) לא יקרא,וכמובן אני משאירה לעצמי א(אם אכן יורשו דברים כאלה) את הזכות למחוק אותם(כול דבר שיפגע במישהו או בגבולות של הפורום ושלי...) מסכימים?...(אני מזכירה העניין עדיין בבירור)

למעלה