הינה התשובה בנושא...
אוקיי, לקח לי זמן להיכנס לעניינים(ואני מתנצלת על זה...)אבל הבנתי את העניין של הסלאש והזוגות וכול זה...(הצתה מאוחרת...)בכול אופן, לפני שהפורום נפתח רשמית חשבתי איזה תמונות כדאי לשים בגלריות והיו לי המון תמונות(לא גסות אבל מצחיקות,לפחות אותי)של זוגות חלקם איך להגיד את זה?לא בדיוק קובנציוליים(הכוונה לא בדיוק רגילים...)נכון,לא היו שם דברים גסים או מזוויעים אלא סתם דברים שאפילו אחי בן החמש יכול לראות,אבל חשבתי על זה והחלטתי לא לפרסם אותם(בינתיים,למרות שהגלריות האלה מוכנות...)כדי לראות מה הולך בפורום,מה אתם רוצים(אלה שבשבילם הפורום קיים) ומהן הדרישות של הנהלת תפוז...לגביי הזוגות(קלטתי את החיבורים מההתחלה פשוט לא הגבתי,עדיין..)למשל הדוגמא של הנטאי(הנרי וטאי נכון?) לדעתי זה יכול להיות באמת מצחיק, אבל אני עדיין לומדת מה מותר לי לפרסם ומה אסור(כמו היום עם האתרים...)אין לי בעיה עם זוגות מאותו מין וגם לא יחסים רומנטיים תמוהים בין הדיג´יגורלים לדיג´ימונים שלהם, רק שזה לא תלוי רק בי...אני אברר מה חושבים על זה בהנהלת תפוז ואני מבטיחה לחזור בקרוב מאוד עם תשובות(אם למישהו יש קטע מוכן אני אוכל לשלוח אותו כדוגמא לתפוז...כי רק אחרי שרואים בעיניים אפשר באמת להבין...במקרה הזה). מה שמאוד חשוב לי לציין זה שאומנםלי אין בעיה עם זה אבל אולי יש כאלה שיפגעו ואם באמת ירשו לפרסם את זה, תחול החובה על המפרסמים להזהיר כדי שמי שלא מעוניין(כמו לגביי הספוילרים) לא יקרא,וכמובן אני משאירה לעצמי א(אם אכן יורשו דברים כאלה) את הזכות למחוק אותם(כול דבר שיפגע במישהו או בגבולות של הפורום ושלי...) מסכימים?...(אני מזכירה העניין עדיין בבירור)