דיג´יגדילת פורום.. +תוכן

star_female

New member
אה.. אז כדאי שתדעי

שמותר לפרסם שונן-אי / שוג´ו-אי / סלאש בפורומים של אנימה ומנגה ופנפיקים... שם אין בעייה עם זה, אז למה שפה תהיה? הרי אפילו בפנפיקשן.נט כמעט לא מעלים את הדירוג אם מדובר בזוגות מאותו מין (הכי הרבה שראיתי בגלל סיבה כזאת זה מ-G ל-PG... אין פה ילדים מתחת לגיל 8, נכון? אז אני לא רואה בעייה...). לדעתי אפשר לפרסם כל דבר כל עוד יש אזהרות מתאימות... חוץ מזה שראיתי כמה דאיקרו בגלריות... ^^

Digi Lista

New member
כמו שאמרתי...

אני רוצה לקבל את האישור של הנהלת תפוז, לדעת בדיוק איפה הגבולות וכו´...אני לא פוסלת מה שנעשה בפורומים אחרים,אני פשוט חייבת לוודא את כול הדברים לפני שאני עושה משהו.

LuNaTiC

New member
יאוי ויורי הם בדיוק כמו הנטאי...

ובדירוג ה - R וה - NC-17 והם לא כל כך מומלצים לפרסום בפורום שבו אין הגבלת גילאים וכו´... אם כתבתם פיק שהוא יורי, הנטאי או יאוי, ואתם בכל זאת רוצים שיקראו, אני חושבת שתוכלו לספר כאן שכתבתם ושאתם יכולים לשלוח למי שמעוניין דרך האי מייל או האיי סי קיו... זה מקובל? זה לא יהרוג אף אחד אם תכתבו פה ש"כתבתי פיק של טאי\מאט שהוא nc - 17, אם אתם מעוניינים תפנו אליי במסרים"... לא?

Snake Bandage

New member
הנטאי זה לא הנרי וטאי...

למרות שמצאתי בדיחה נחמדה בקשר לזה (הן [תרנגולת] + טאי = הנטאי)... *מגחכת* ומה זה הנטאי? התרגום המילולי מיפנית זה ´סוטה´. המעריצים משתמשים במילה זו לאומנות ש... לא מותאמת במיוחד לילדים...
נץבץ: הנרי וטאי זה ליצ´י, טאילי, ג´נצ´י או טאיריה.

Snake Bandage

New member
נץבץ = נ.ב. ../images/Emo5.gif

*מכה את המקלדת* מי היה הגאון ששם את ´ץ´ ליד הנקודה?

Digi Lista

New member
דווקא זה מתאים...

הנטאי...מה רע שזה יהיה הנרי וטאי?...אוקיי אז אולי אני עדיין לא מבינה את הכול בנושא(למרות הרצון העז שלי...)... בקיצור בהנטאי(למרות שלדעתי זה עדיין...)הכוונה היא לסוטה?(אני מודה שאני לא יודעת יפנית)אוקיי כמו שאמרתי אני אברר את כול העניין...

Snake Bandage

New member
משמעותה התקינה של המילה הנטאי

היא אכן ´סוטה´, אך בקרב מעריצי אנימה, הנטאי זה מין אומנות כזאת... אוף, איך אני אסביר את זה? בואי נגיד שלא תרצי שילד מתחת לגיל 18 יראה את זה...

Digi Lista

New member
כן,כבר הבנתי...

אני מניחה שאני כבר הבנתי לחלוטין את העניין, מצטערת על הטעות אני באמת לא יודעת יפנית...בקיצור הנטאי(אלא אם כן זה הפירוש המקורי שלי...)לא ירשו כאן בפורום,אבל דברים אחרים...אני אבדוק בכול אופן...

היום

סתם נידמה לי או שהוא אמר העם הדיגימונים יצאו מהארון? למה הוא בדיוק התכוון.....? > < \/\/\/ ווא-בפט!!!

Morphia

New member
נכון!!!

גם אני שמתי לב לזה, רציתי לשאול, אבל שכחתי... :\ נו טוב, נכון שזה היה נורא משעשע?

Digi Lista

New member
../images/Emo3.gifבהחלט משעשע!

למעשה זה היה ממש מצחיק, "יצאו מהארון"? כנראה שגם בדיג´ימון נדבקו לצירוף מסויים והפכו אותו למשהו אחר.(פרט לזה שעכשיו זה דיי אין לצאת מהארון...)..(יש לי עוד דוגמא,אבל...לא נראה לי שזה נושא לשיחה...)

pokegirl

New member
הפרק של היום היה מגניב!

איך אני אוהבת את דוידריימון *_*

DiGiHiLa

New member
היי מה קורה?

ראיתם היום דיג´ימון? היה פרק נחמד....שגילמון דיג´י גדל דרך אגב...ממחר אני נוסעת למושב בערך לשבוע אז אני לא יהיה ו....אתם יודעים איפה למצוא אותי עכשיו נכון? ביי

יאקומו

New member
מקבלים אותך לפורום!

אל תדאג... אנחנו מקבלים אותך לפורום, ואין לנו בעיה עם אנשים בוגרים יותר (אני בת 12), ושאלה אחת: מי הדיג´ימון האהוב עליך?

למעלה