אוקי כמה שאלות
לפני השאלות, אני רוצה להגיד שלדעתי לוסי יותר יפה עם שיער שחור.. הצבע שיש לה בתמונות נארה כאילו יש לה שיער לבן שהיא צובעת לחום... =S אוקי והשאלות
דבר ראשון, בתמונות שלא פה, התמונות שהן רואות טלויזיה כזה...ומסתכלות על כל מיני פרקים ששודרו.. את יש תמונה אחת עם ילד שלוסי מחזיקה...מי זה הילד? הבן שלה? דבר שני, יש תמונה שרנה כזה מתכופפת כאילו להסתיר את הפנים כי היא נבוכה ממשהו..ממה היא נבוכה?
ו... יש תמונה אחת כזאת שלוסי שמה יד על הפה כאילו היא חושבת "אני בשוק, איזה פאדיחה.." ורנה כזה נקרעת מצחוק.. ורואים את הקטע מהטלויזיה אבל הוא לא ברור לי כל כך...מה מראים בטלוזיה? איזה קטע? וחוץ מזה, מישהו פה אמר שלוסי לא מתלבשת ממש יפה.. ואת האמת גם אני חשובת ככה.. כאילו יש לי דווקא תמונה שלה מאיזה טקס והיא לבשה שמלה שחורה והיתה עם קוקו.. וגם רנה לבשה שמלה שחורה..ורנה הייתה בהריון.. אז זה דווקא היה יפה.. אבל בארש התמונות שיש לי שלה בכנסים או שסתם היא הולכת ברחוב עם הבת שלה היא אל לבושה ממש יפה... כמובן שיש גם תמונות שהיא כן לבושה יפב..אבל הרוב
(בעקרון גם אין לי כל כך הרבה..אז בעצם אני לא יודעת) לעומת זאת, התמונות שיש לי של רנה (עם ובלי לוסי) אז היא מתלבשת ממש יפה.. אני אוהבת את הסגנון שלה
לפני השאלות, אני רוצה להגיד שלדעתי לוסי יותר יפה עם שיער שחור.. הצבע שיש לה בתמונות נארה כאילו יש לה שיער לבן שהיא צובעת לחום... =S אוקי והשאלות