דיווח מפסדינה

shanyz

New member
אוקי כמה שאלות

לפני השאלות, אני רוצה להגיד שלדעתי לוסי יותר יפה עם שיער שחור.. הצבע שיש לה בתמונות נארה כאילו יש לה שיער לבן שהיא צובעת לחום... =S אוקי והשאלות:) דבר ראשון, בתמונות שלא פה, התמונות שהן רואות טלויזיה כזה...ומסתכלות על כל מיני פרקים ששודרו.. את יש תמונה אחת עם ילד שלוסי מחזיקה...מי זה הילד? הבן שלה? דבר שני, יש תמונה שרנה כזה מתכופפת כאילו להסתיר את הפנים כי היא נבוכה ממשהו..ממה היא נבוכה?:) ו... יש תמונה אחת כזאת שלוסי שמה יד על הפה כאילו היא חושבת "אני בשוק, איזה פאדיחה.." ורנה כזה נקרעת מצחוק.. ורואים את הקטע מהטלויזיה אבל הוא לא ברור לי כל כך...מה מראים בטלוזיה? איזה קטע? וחוץ מזה, מישהו פה אמר שלוסי לא מתלבשת ממש יפה.. ואת האמת גם אני חשובת ככה.. כאילו יש לי דווקא תמונה שלה מאיזה טקס והיא לבשה שמלה שחורה והיתה עם קוקו.. וגם רנה לבשה שמלה שחורה..ורנה הייתה בהריון.. אז זה דווקא היה יפה.. אבל בארש התמונות שיש לי שלה בכנסים או שסתם היא הולכת ברחוב עם הבת שלה היא אל לבושה ממש יפה... כמובן שיש גם תמונות שהיא כן לבושה יפב..אבל הרוב:) (בעקרון גם אין לי כל כך הרבה..אז בעצם אני לא יודעת) לעומת זאת, התמונות שיש לי של רנה (עם ובלי לוסי) אז היא מתלבשת ממש יפה.. אני אוהבת את הסגנון שלה:)

niv_204

New member
כמה תשובות

ללוסי יש שיער בהיר. ההבדל העיקרי עכשיו הוא שאין לה פוני כמו בזינה והיא נראית קצת יותר מבוגרת אבל מדהימה. אני גם חושבת שלפעמים הטעם שלה בבגדים קצת מזעזע אבל מה שהיא לבשה בכנס היה באמת יפה. ממש התאים לה. המכנסיים היו שחורות מבריקות קצת אבל דקות - משהו דמוי עור אני חושבת והחולצה האדומה דווקא התאימה לה מאד. לגבי ההופעה שלהן - התמונות שצילמתי בטח יצאו ממש גרועות מרוב שרעדו לי הידיים. אני זוכרת קלוז-אפים במסך מאחורה ואותי חושבת לעצמי שאם אני אוריד קצת את העיניים אני אראה אותה באמת יושבת שם וככה היה. עד עכשיו אני לא מאמינה שראיתי אותה במציאות. האמת היא שצבטתי את עצמי במהלך ההופעה כדי להוכיח לעצמי שאני באמת שם וזה לא חלום אבל לא הרגשתי כלום!!! אני לא כ"כ זוכרת על מה הן דיברו. היו כמה קטעים שהן הסתבכו עם השלט של הוידאו ורנה העבירה אותו ללוסי כדי שתסדר וגם היא הסתבכה - הקטעים רצו אחורה ופתאום הופיעו במהירות כפולה והיו ממש קטעים עם זה. לגבי הפרק - In sikness & In Hell - אני חושבת שהתמונות שדיברת עליהן הן מהשיחה על הפרק הנ"ל. זה התחיל ככה שרנה התחילה לצחוק מבדיחה פרטית ולוסי הצטרפה אליה. אז רנה אמרה שהרבה קטעים מהפרקים לקוחים מהחיים הפרטיים שלהם - ובמקרה של הפרק הזה: מסתבר שלרנה היו קילופים או בעיות בעור ברגליים בגלל המגפיים ואז המפיקים לקחו את הרעיון, הגדילו אותו קצת והוסיפו אותו לפרק. אז הגיע הקטע שהן צחקקו ולוסי קצת התפדחה - בגלל הכינים אז רנה קמה והגנה עליה ואמרה שלוסי נדבקה מהבת שלה שהיתה בביה"ס ושזה קורה.. לגבי השאר - אני אזכר מתישהו. אני מקווה שקריישן יוציאו את זה בקרוב כי יש לי קצת בלאק-אאוט.. אני אנסה לכתוב בקרוב (כשאחזור לארץ) דיווח מסודר יותר ולא קטעים. להתראות בינתיים.

shanyz

New member
ייאא איזה חמודות!

איזה כיף לך1 אני לא מאמינה! יוו:) ללוסי היה כינים!? חחה...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =) איזה חמודה!!!!!!! -תודה- =)

shanyz

New member
אגב...

בנות כמה לוסי ורנה היו כהתחילה התוכנית ובאיזה שנה היא התחילה? 96? ועוד משהו.. התוכנית הייתה אמור להיות בעקרון עם גיבורה אחת, זינה, ואז התלהבו מאוד מגבריאל שסתם הייתה אמור להשתתף באחד הפרקים הראשונים והחליטו שבסוף בא להם שגם היא תהיה? או שמההתחלה היא הייתה אמורה להיות גם שחקנית ראשית כמו לוסי? =)

למעלה