horseradish
New member
גם אני עברתי למסעדות איכותיות פעם בחודשיים בממוצע.
שמתי לב כשאני הולכת למסעדות או בתי קפה ברמות הביניים, אני גם משלמת לא פעם הרבה (במונחים שלי) וגם לא נהנית מהאוכל. בלי להשתחצן על כישורי הבישול שלי, אני חושבת שהרבה מהדברים שמגישים במקומות האלו (בעיקר ברשתות אבל גם בגסטרו-פאבים וקפה-מסעדות) אני יכולה להכין בבית בצורה הרבה יותר מוצלחת ובזול. ואני מדברת על מנות מיוחדות יחסית כי את השבלוניות אני לא טורחת בכלל להזמין... חבל על הזמן ועל הכסף.
הייתי בשבוע האחרון בשתי מסעדות איכותיות ומיוחדות - אחת, האנוי, שלטעמי המחירים בה סבירים בהחלט ונותנת תמורה מלאה ומעבר (60 ש"ח לאדם לפני טיפ) והשנייה, הוטל מונטיפיורי, שנחשבת ללא זולה אבל נותנת תמורה מעולה. היה שווה מאוד לחכות ואני מחכה לפעם הבאה (מזללה כנראה...) בעוד חודשיים כשאהיה בתל אביב.