מינימום עובדות...
שבת האחרונה , מבוא חמה , סביבות אחת וחצי שתיים רוח סביבות 20-30 , טיסה ראשונה בגלשן למינר קינגפוסט שקניתי מניר גולן, הרכבתי, בדקתי מספר פעמים,בודק אורך רצועה גיא עוזר לי הכל נראה סדר. ריצת נסיון למעלה הגלשן מרגיש די בסדר,מרגיש נוח. ניגשים לעמדה קשה לי לעמוד עם הגלשן כנף שמאל מתרוממת כל הזמן, זז קצת צפונה בעמדה עדיין מתרוממת זז עוד קצת עכשיו הגלשן יושב נוח עומד כמה שניות עם הגלשן הכל מרגיש בסדר , כמה צעדים חזקים ואני באוויר ההמראה הרגישה בסדר מעביר ידיים ל basebar והגלשן מתחיל לפנות ימינה ( גיא שראה את ההמראה אמר שכבר בזמן הריצה הגלשן החל לפנות וכאשר העברתי ידיים לבסיס בעצם גרמתי להחרפת הפניה) מושך קצת ומנסה לתקן ואז מרגיש כמה חזק הגלשן רוצה לפנות ( הרגיש קצת כמו כניסה עם כנף אחת לתרמיקה כשהבת זונה זורקת אותך החוצה) מבט קצר לצוק וברור לי שאסור שהגלשן ישלים את הפניה מושך חזק וממש קופץ על הפינה השמאלית , הגלשן מתקן מספיק בשביל לטוס החוצה מהרכס אבל לא ממשיך לפנות שמאלה, בשלב זה הבנתי שזו לא סתם המראה מצ'וקמקת אלה שמשהו ממש לא בסדר. חוזר למרכז ,הגלשן שוב מפיל כנף ימנית ואני מנסה לתקן ובקושי מצליח, עברתי לחבק את קורת הצד השמאלית בבסיסה כאשר אני מקפל את הברכיים אלי ומנסה להעביר מקסימום משקל שמאלה. הגלשן ממשיך להאבק בי ומדי פעם מצליח לבצע סיבוב חד ימינה ( כל פעם שפגשתי תרמיקה) ואני מהר מאוד באפיסת כוחות ועולות בי מחשבות על פתיחת מצנח( שעזבו באותה מהירות שהופיעו) מרגיש שאין לי יותר כוח!! אגרוף/סטירה בקסדה מתאפס על עצמי , מושך את עצמי אל ה basebar ועובר את קורת הצד עם הגוף כמה שאפשר ומחזיק בקבל צד הגלשן מתיישר, לא מאוד נוח לי אבל פחות מעייף ואני מתחיל לחשוב איך להגיע לשדה הנחיתה. מצליח לצאת ישר פחות או יותר לכיוון מטעי הבננות ומחליט שהדרך היחידה שלי לנחות היא אם לא אצטרך לתמרן בזמן הנחיתה - מחליט לנחות לכיוון צפון מערב ולמזלי מזהה שמשם מגיעה הרוח. מאפשר לגלשן לגנוב קצת ימינה חזרה לכיוון קוי המתח שבבסיס המצוק, אני כבר עייף מאוד ויש לי די הרבה גובה לאבד .מאפשר לגלשן לסובס ימינה ומאבד ככה גובה ברצף של סיבובים חדים מנסה כמה פעמים לראות מתי אני צריך להתחיל ליישר וכשנראה שאני נמוך מספיק נצמד בכל הכוח שמאלה שוב עם הרגליים והכל ומתיישר מול הרוח. משחרר קצת את הרגליים והמשיכה כדי לא להגיע מהר מדי והכל נראה בסדר ...עלק, 3 מטרים מעל הקרקע הגלשן מרים כנף ימנית בצורה חדה ואני רואה עמודים מולי נשאר בשמאל ורק משחרר את הרגליים והגלשן מתקן חזק מדי ימינה, אין לי זמן לכלום מנסה לדחוף לפלייר ובעצם מחדד את הסיבוב אבל אני כבר בגובה אפס משחרר ידיים והכל קורה כל כך מהר(לא הספקתי לומר ג'ק.....) הגלשן מונח על basebar החרטום בקרקע צלע שמאלית עקומה( כתף שמאל שלי) היד קצת מרוטשת מלאה בחול ודם ואני מנסה להחליט עם שברתי אותה..אחרי דקה מחליט שלא ,מתנתק, מתארגן ולא מפסיק לחשוב שזה היה יכול להגמר מאוד שונה.