דיוויד דאפילד, מאחוריך

natyh

New member
לא ראיתי

אבל אני משוכנע על סמך שידור הטור שהצלחת לדלג על המשוכה בכבוד . מספר טיפים לפעם הבאה : מייק סמית משתמש בשאלות של צופים לאולפן אולי כדאי לפתוח קו טלפון למשל או שאלות מוכנות במייל . היסטוריה של רוכבים וקבוצות והישגים בולטים שלהם , תמיד מעניין . הקשר בין אדי מרקס לאנס ארמסטרונג , ואקסל מרקס . חיבור בין תחרויות קודמות לזו הנוכחית , סקירה כללית על הרוכב החם אילו שהגיעו או לא הגיעו לאולמפיאדה , תוך סקירה על תכונותיו הפיזיות והנפשיות : ואלוורדה לא מנצח מירוצים שבהם הוא ברח , מנצח מירוצים בהם הוא בא מאחור , כנ"ל לאנס . היכולות הפיזיות המדהימות של יינס פויקט , וקבוצת הקומונה של CSC היכולות הנפשיות של בטיני שרוכב מחוץ לאיטליה , והעבודה שלו כפועל בטור עבור וויראנק , חברויות ובריתות שעשויות להתעורר במהלך טור כזה , וויראנק חייב לבטיני יחזיר או לא ?? על סמך התקדים של טי מובייל אולריך קלודן ווינו 2000 . תיירות אתרים בולטים באיזור , ומסעדות , ומידי פעם אפשר להכניס את הקשר הישראלי : האם גל פרידמן צופה או לא ומה גרם לו לעשות הסבה זמנית לאופניים . נתי

IlanShacham

New member
גל פרידמן המלך ../images/Emo47.gif

בלי מניירות של "מורם מעם" הבחור פשוט נכנס לפורום וכותב... ענק. אתמול, אגב, היתה תמונה שלו מאתונה במעריב - יושב על אופני הסנטה קרוז בלור שלו
אתם קולטים את זה? הבחור נוסע לאולמפיאדה, מביא איתו המון ציוד לגלישה, ולא מתעצל לארוז ולהביא גם את האופניים. מלך.

danny zaken

New member
ביוזמתו שכרו אופנים לחצי משלחת

בימים הראשונים שלפני הפתיחה והם רכבו להנאתם.

danny zaken

New member
אם אשתך התפעלה דייני!

תודה תודה. ממשאל מקרי במסדרונות אצלנו מי שראה ושמע אמר שהיה בסדר (השונאים שלי) עד מצויין(הלקקנים) .אבל מה ששימח אתי הייתה העובדה שרבים התחילו לשאול שאלות יותר מקצועיות , מגישת יומן ערב על הנעלים העורך על מבנה הדבוקה המפיקה על הפורטוגלי שהתייאש מהר מהספרינט של בטיני ועוד ,אפילו השומר אוהד ביתר הבלתי מגולח שאל אותי (אפילו לפני השאלה הקבועה על נמני) "הבטטה הזה שו אסמו בטיני סוס הה?" אז הבנתי שעשיתי את שלי. ואגב בתכנית הספורט שלנו תיכף נחשוף למה סמשנובה הפסידה.

דני יקירי

אני מאוד מעריכה את יכולתך לתפקד במצב שבו אתה לא יכול לנצח. איש קטן יותר (דוגמה: אני בשידור של פינג פונג, סליחה, טניס שולחן) היה חושש לנסות, וכך השידור היה מתבטל בכלל. ברור שהיה עדיף פרשן רהוט ובקי, אבל באין כזה, האם עלינו לוותר על השידור? לדעתי לא. ובקשתי שטוחה לפניך, אם תיקלע לאותו מצב בדיוק - אנא, דאג שהשידור ייצא לפועל.

דני אני חייב להבהיר

אין לי טענה או חצי מזו אלייך. אני מכיר את "מלחמות ההכרה" בענף מול קובעי המדיניות. יש לי ביקורת על תפקודה של ממלכת רוממה בכל נושא הפרשנות. לא רק על מרוצי אופניים. אתה הייתה באולפן (בטור כמו במרוץ האולימפי) ואתה יודע כמה קשה התפקוד מול מקבלי ההחלטות. אני מאושר (כנראה הרבה יותר מרוב הנפשות משום שהנושא קרוב לליב כ"מאבק" שהתחלתי לפני כמעט עשור ובזכות תמיכה של שניים מענקי התקשורת בארץ זבת) על שהענף חודר לתודעה. כעובדה יזמתי את מה שיכולתי על מנת לסייע בשידור למרות שערוץ 1 לא נהג במקצוענות ראויה ומשום שהנושא קרוב לליבי. המשך לדחוף והתעקש כפי שעשית עד עכשיו והאמן לי שהאגו שלי קטנטן מול רצוני לסייע ככל יכולתי. נושא הפרשנות, ברוממה, אינו בעייה של ענף האופניים בלבד. לעיתים זה גובל בשערוריה (לדוגמא התלהבות משיא בשחייה שלא היה) המדגמת רק מו התנהלות השידורים השערורייתית (קטיעת שידור בידיעה שיהיה שיא עולמי בשחייה לטובת חדשות...נו באמת מדינת תרבות. ושוב. אין לי טענה או חצי שכזו כלפייך. את הזכות להעביר ביקורת, על הנכות התרבותית של מקבלי ההחלטות ברוממה, אני שומר בזכות. יישר כוח להמשך.

למעלה