דיויד בתכנית הבוקר של ערוץ 2

glitter8

New member
דיויד בתכנית הבוקר של ערוץ 2

איזה כיף לפתוח ככה את הבוקר... בתכנית של גידי גוב... דיויד מצלצל בדלת ונכנס כרוח סערה לאולפן עם סל קניות מפלסטיק, כזה כמו של פעם , מלא מצרכים, כדי לבשל מרק ופסטה, ועל הדרך לקדם את מכירות הדי וי די broza 5 ואת הדיסק החדש!!!
שייצא בעוד שבועיים!!!
של זאפפה, לפי מה שהבנתי לא דובר בדיסק האינסטרומנטלי...(עדיין) דיויד, שליווה את השעה השניה של התכנית לכל אורכה שר עם גידי גוב את רעמים וברקים זכר לימים עברו, מימי הכבש השישה עשר, שכידוע גידי חלק מהחבורה, וגם אלון הילל המתופף, שמנגן בהרכב הקבוע של האולפן והזכירו נשכחות על הכבשה רחל, שלוותה אותם בהופעות של הלהקה, ושיום אחד חזר יונתן גפן הביתה ומרחל נשארו רק עצמות.... הוא גם סיפר בלי בושה שהטנדר שהם היו נוסעים איתו להופעות היה מלא מיצירותיה של הכבשה ש"השתינה וחירבנה" חופשי ברכב שהדיף ניחוחות בהתאם. בקיצור, חבל שלא נתנו את המתכונים, ותוך כדי אני מקבלת ושולחת סמסים בפרסומות לכולם ומעדכנת את הפורום ... בשלב מסוים התארחה בתכנית מישהי שסיפרה על סרט חדש על ליאונרד כהן, כאן דיויד נטש את המטבח ובא להקשיב, וכשהיתה רקדנית באולפן, שרקדה עם גידי, דיויד התאפק לא להצטרף בשירה וריקודים... אז מי היה? מי ראה? שבת שלום

handlessman

New member
הכי מוזר זה ש...

מי ששלח SMSים לכולם כדי שידעו שדויד מופיע בתכנית הבוקר, בסוף לא ראה אותה, כי זה היה אחרי שהוא כבר הלך לבצפר... טוב לא נורא עם קצת מזל, מישהו מהמשפחה שלי התחשב בי והקליט לי... טוב אני הולך לבדוק

keren arbel

New member
ענבלי...

תודה על ה-SMS. לצערי לא ראיתי את התכנית... מקווה שיהיה שידור חוזר... סוף שבוע נהדר לכולם

glitter8

New member
עמריקי, תחפש לנו בארכיון של ערוץ 2

אין לפחות את המתכון לפסטה?

handlessman

New member
טוב ראיתי עכשיו...

נכון היה גם את הקטע עם הקיר טיפוס? אז שני הילדים שהיו שם הם מטפסים בקיר איפה שאני מטפס והכרתי שם את כולם... **respect** וכן, דויד מוציא דיסק אודיו לברוזה5... יאללה מי קונה את זה? אני כמובן...

romens

New member
אני לא מבין למה לקנות דיסק אודיו

אם יש DVD.... כאילו מי שלא רוצה את הDVD אז הוא יקנה את האודיו וההפך אבל למה שני דברים אותו הדבר וברור שהDVD אוכל את זה....

glitter8

New member
אתה לא ח-י-י-ב לקנות....../images/Emo13.gif

קודם כל לא לכולם יש די וי די בבית. שנית את הדיסק אפשר לשמוע גם באוטו. ויש מצב שאיכות הסאונד שלו תהיה יותר טובה מאשר בטלויזיה... שלשית, רובנו פשוט אספנים כפייתיים של כל מה שיוצא מבית היוצר של דייויד....מה לעשות...

ליר 17

New member
אני אלו שאין להם די וי די בבית ../images/Emo9.gif

אז כמובן שאני אקנה את הדיסק. ואני כבר מחכה שהדיסק האינסטרומנטלי ייצא, לקנות אותו גם! ואז יהיו לי שלושה דיסקים של דיויד...חחח בנתיים יש רק אחד :)

glitter8

New member
תשמעי...

להגיד פה שיש לך רק דיסק אחד של דיויד זה די מסוכן... הוא הוציא לפחות 20 אז את ממש טירונית. כפי שכבר אמרתי כאן , יש ב" תו השמיני" בירושלים דיסקים שלו ב- 29 שח אז תוכלי להצטייד כראוי וגם לא לשלם הרבה כסף ובינתיים את מוזמנת אלי בכל עת לשמוע ולהנות מהמבחר המכובד שליקטתי עם השנים... ולא שאני רוצה להוציא לך ת'עיניים אבל יש לי את- קלף ברוזה דיויד ברוזה האשה שאתי away from home נשיקה גנובה לקט ראשון time of trains סודות גדולים stonedoors חומרים שמהם עשויה האהבה מתחיל לנשום המיטב (לעכשיו) parking completo מצדה second street די וי די של ברוזה 5 וגם אני עדיין תרה אחר איסלה מוחרס (שהיה לי בעבר) דוד ויונתן, וtodo o nada שיצא במדינות מעבר לים. ועוד הופעות מוקלטות מהרדיו מה 15 שנים האחרונות...שהקלטתי ויש לי בקסטות בקיצור, כולם מוזמנים להנות מהחגיגה.

ליר 17

New member
לאט לאט יהיה לי גם אוסף.

האמת אפשר להגיד שיש לי שני דיסקים, כי זה דיסק כפול :) חח אבל אל דאגה יהיו עוד הרבה. ווא כמה דיסקים! אלוהים! לשמוע את כולם ברצף יקח כמה ימים טובים..! ימים נהדרים חחח והתמונה, וואו. איזה מגניב!לפני כמה שנים זה? ובשמחה אני אבוא לבקר ולשמוע,ואולי גם לאכול אוכל סיני?חח

glitter8

New member
../images/Emo209.gif

אכן , צריך לחשב (עמריקי- לעבודה) מה אורך כל שירי דיויד התמונה משנת 90.... כשהייתי כבת 17 29 לדצמבר.1990 יאללה, מתי את באה?

romens

New member
בממוצע בערך 4 וחצי דקות יש לו איזה

300 שירים משהו כזה ואולי קמצת יותר עם כל האוספים קיצר נגיד 320 כפול 4 וחצי זה 1440 דקות ואת החישוב של הימים / שעות/ דקות/ שניות/ מיות אני משאיר לעמרי =]

glitter8

New member
אין ממוצע ובערך. רוצים תוצאה מדויקת

תשים דיסק בטייפ ואז כתוב את האורך הכולל של כל הדיסק ותחשב את כולם

ליר 17

New member
מה הוא שר עם סאבלימינל?!

נכנסתי לשירונט לבדוק כמה שירים יש לו, בכל מקרה יש שם בערך 80....זה הגיוני?! אין יותר? ויש שם שיר שלו עם סאבלימינל. איך זה קרה?מתי? מישהו שמע על זה?

glitter8

New member
ודאי ששר עם סאבלימינל

איך זה קרה...?חחח ...חמודה... ת'אמת, לא יודעת... אבל יש לי את השיר הזה והוא מקסים ולגבי מספר השירים יש לו לפחות 200 20 דיסקים כפול כ 10 שירים בכל אחד... ותעני לי למייל ששלחתי לך!!

romens

New member
כן הוא עשה איתו שיר

זה מופיע בדיסק החדש שך סאב...(אתם יודעים את ההמשך) שיר נחמד אבל סבלימינל מפריע שם לדויד להתבטות... לא יפה....

handlessman

New member
עשה גם עשה... חרא איכות, אבל עדיין

אם יש לך מסנג'ר אני אוכל לשלוח לך את השיר... אם כן אז שלחי לי את המייל שלך במסרים... גם אייסיקיו זה טוב

romens

New member
נו יאללה ענבל לכי על זה

אם כבר אמרת איך לעשו תאת זה ואת מבינה אז יאללה לכי על זה אנחנו סומכים עליך=]

למעלה