דיויד בתכנית הבוקר של ערוץ 2

handlessman

New member
מה שאני רוצה שדויד יוציא...

זה שיר כזה (אולי אינסטרומנטלי, אפילו עדיף... האפשרות הכי הגיונית) באורך איזה 20 דקות כמו כל המוזיקה האלקטרונית... שזה מתמשך ומופיעים כל הזמן חלקים חדשים... לא חזרה כי אז זה ישעמם...

ליר 17

New member
כן המיטב..

אם שאלת אותי...חחח קשה לי להבין למה כל דבר קשור. אני ומחשבים לא הולכים יחד. אח...איזה דיסק! אני כ"כ קונה את האינסטרומנטלי!

glitter8

New member
קיבלתי את המייל שלך,

וגם עניתי לך ממש לאט הולך הואללה הזה את חייבת מסנג'ר

romens

New member
ני פשוט עושה משהו אחר....

אני שם את ההDVD במחשב מקליט דרכו את כל השירים אחד אחד ואז ש לי גם דיסק CD גאון או לא גאון?

glitter8

New member
גאון!

אבל זה שומר על האיכות? חוצמיזה...שאני אקנה...אספנות, יו נואו...

romens

New member
כן שומר על איכות...

את מקליטה מה שהולך במחשב כאילו אפשרות ואז אני פשוט שם את זה מקליט כל שיר ושיר ועביר את זה לקובץ MP3 ויש לי את זה

handlessman

New member
לא, זה ממש לא...

אפילו אם אתה שם את זה הכי קרוב לרמקול ודואג שלא יהיו רעשים, זה אף פעם לא יהיה כמו המקורי... אז בשביל זה יש לי כל מיני תוכנות, ואני יודע איך לפרוץ ל-DVD בשביל לחלץ מתוך הקבצי וידאו את הפס קול, בטראקים... אבל אני בכל זאת אקנה, כמו ענבל בקטע כפייתי...

romens

New member
אני לא מקליט את זה דרך מקרופון

יש לי תוכנה במחשב שזאת מיין הקלטה פנימית אני שם את הדיסק אז כמו שאני שומע במחשב או בטלוויזה זאת בדיוק האיכות....

handlessman

New member
אה...

נו אבל זה לא בדיוק לפי הטראקים המדויקים, כי אתה עוצר בעצמך, זה לא מחולק למספר קטעי וידאו שאתה יכול להוציא מכל אחד מהם את הפס קול, זה סרט אחד...

handlessman

New member
טוב כבר אמרנו שאף אחד לא מכריח אותך

דוו'א חשבתי שאתה די אספן כפייתי בקטע, "יש לי את כל האלבומים הישראליים שלו"...

romens

New member
נכון אני אקנה כל דיסק חדש של דויד

אבל אני חושב שאני לא צריך שני דיסקים אותו הדבר.... כל אחד ודרכו שלו...

למעלה