דיון / אוטובוסים למהדרין

לא חושב שאתה צודק!

לא כל מה שאומרים בשם הרבנים זה אומר שהם אמרו-פרסמו עשרות פעמים בשמם דברים שהם כלל לא אמרו ואני לא בטוח שאם היו שואלים אותם הם היו אומרים לעשות כך, את העניין הזה הריצו הגרערעס` (חסידות גור), מקסימום היו אומרים שהזוגות ישבו ביחד עם הילדים ושאר האנשים יכולים לשבת גברים קדימה ונשים מאחורה כדי שלא יהיה מצבים שחבורה של בחורי ישיבות תשב כשמהצד השני יושבת חבורה של בנות, ואגב אם אתה כ``כ צייתן לרבנים- אל תגלוש בנט ואל תגיד לי-הרבנים/הרב שלי התיר לי לצורך עבודה כי תפוז זה לא העבודה לי אגב יש היתר מיוחד לגלוש מייד הסבר

המשך ההסבר-

קיבלתי היתר מאחד שמקבל סמכות מלאה מאחד הרבנים המוכרים מאד בציבור החרדי וכמובן מדוח לו על כל צעד שעושה וההיתר היה להחזיק פון דור שלישי שמיועד בין השאר גם לגלישה בנט- אבל סתם כך אסור בשום פנים ואופן להחזיק נט ולגלוש איתו בתפוז כך לפחות ע``פ הוראת הרבנים!

odery

New member
רצון הקבה?

היכן מצינו? יש סייגים וגבולות ברורים שנפסקו להלכה,ויש חומרות,אבל אי אפשר לקרוא לסייגים רצון הקב``ה מפורש.אני אישית חושבת שכאשר מוסיפים הגבלות יוצא שכרינו בהפסדנו...

אני אישית די נגד ההקצנה הזאת-

באופן כללי אני אומר כי אח``כ כשהילד גודל וצריך לנסוע לאיזה שהוא מקום לא לירושלים לא בקו 402 ופתאום הוא רואה בחורות חילוניות לבושות לא צנוע וחוטף את הלם חייו וידוע כבר מה התוצאות של כל האלו שבתחילה אוסרים עליהם הכל עד שמגיע הגיל שהם עושים מה בא להם שאחרי חצי שנה רואים אותם ברחובות המרכזיים של העיר משועממים תופת וכו`, אני לא חושב שצריך לקנות טלוויזיה לבית ולהראות לילדים אבל בהחלט לתת להם קצת מושגים על העולם הכללי שיש כאלה שלא שומרים תו``מ וכו` ולתת להם קצת חופש פעולה... ואני אומר זאת מנסיון עם חברים!

למעלה