דיון: איך תדעו שמצאתם אהבה?

ommerl

New member
אז תחליף את המילה "אהבה" ב"התאמה" ואז תענה על השאלה..

Berethor

New member
זה לא מסתמך על שום "צלילים" או "פרפרים בבטן" אלא על מאפיינים

פיזיים ואישיותיים של הצד השני ושלי, זה עובד על שיטת היתרונות מול החסרונות, כמובן שיש דברים שהם יותר מהותיים וחשובים מבחינתי ויש שפחות מהותיים וחשובים, אבל כמעט להכל יש משקל בשבילי, גם הרבה חסרונות "קטנים" יכולים להצטבר לחסרון גדול, אבל משהו שהוא חסרון גדול או/ו דבר שמאוד לא מתאים לי, בפני עצמו יכול להווה גם פסילה על הסף. בניגוד לanesthesi לא יצרתי פרופיל של אשת חלומות או האישה המושלמת מבחינתי, ואני גם לא מצפה למצוא כזאת, למרות שזה היה טוב אם הייתי מוצא כזאת, אבל אין לי גם כוונה להתפשר יותר מדי, ולקחת כל מה שאני מוצא. אז איך אני יודע אם מישהי מתאימה לי? בצורה רציונלית, אני בודק ורואה את היתרונות והחסרונות שלה, גם בפני עצמם וגם בהשוואה לנשים אחרות שיש לי בתור אלטרנטיבה, ובוחר אם "הצעה" משתלמת לי מספיק או לא. כמובן שבנוסף לכך יש גם את הסעיף שגם היא צריכה להיות מעוניינת בי מספיק ולא רק אני צריך להיות מעוניין בא מספיק, ורק ככה יהיה לנו "עסקה טובה".

Berethor

New member
ביקורת כלפי אחרים, לא סותרת ביקורת עצמית ומודעות עצמית

אפילו ציינתי את הסעיף שצריך עניין גם מהצד השני. אל תדאגי אני מודע "לערך שלי" לטוב ולרע, וזאת גם אחת הסיבות שאני לא מחפש אישה מושלמת, אבל אני גם לא לוקח כל מה שאני מוצא, או במילים אחרות, מישהי שהרבה פחות טובה ממני לדעתי, או שסתם מישהי שלא מתאימה לי, גם בלי קשר לכמה היא טובה או רעה עבור מישהו אחר. כמעט הכל בחיים הוא יחסי, יש "טובים ממני" ויש "רעים ממני".

מודעות עצמית זה דבר טוב בהחלט

יחד עם זאת מרבית התגובות שלך נשמעות מעט יהירות.

למעלה