דיון אילוף.

Nµ§h¥ KaTaN

New member
תשובות.

בהתחלה צריך להרגיל אותו בכלל לאוכף אז לוקחים את השמיכה ושמים אותה כל הזמן על הגב של סוס ומורידים הסוס דיי נבהל אבל ממשיכים. אחר כך שמים את האוכף. וכל סוס עם זמן משלו אין כמה זמן יש סוס שזה לוקח 5 דקות או יש סוס שזה לוקח חצי שעה זה מאוד תלוי בסוס ובמדריך. ועושים את זה כל יום עד שהסוס מתרגל. לוקח הרבה זמן להביא סוס לרמות גבוהות. רק למזלי הרע בארץ זה לוקח יותר מידי. אני אתן גודמא. את דוני נראה לי אילפו תוך שנה לרינינג או משהו כזה תקנו אותי אם אני טועה כל מי שמכיר אותו. ועכשיו מנסים ללמד אותו להיות יותר אסוף ולהתחרות בall aruond. הוא התחיל להתאמן השנה או שנה שעברה אבל שנה שעברה זה היה ממש ממש מאט. התהליך. אחרי שהסוס כבר שבור ויודע כבר כל מה שהוא צריך לדעת כומר אילוף בסיסי ואילוף לאיזה מקצוע שאילפו אותו. אז מתחילים לעבוד איתו לאט לאט על המ שרוצים ממנו למשל שישפר את האיסוף(כינוס) שלו ושבאמת יעבוד קשה. לפי דעתי זה לוקח איזה 4 שנים לפחות. או עם סוס שלומד מהר אז שנה או שנתיים. ובאינגליש אני ממש לא יודעת.

mkuzi

New member
אין לי שום מושג... תיכנסו

לתשובה נכונה וודאית את/ה צריך/כה לפנות למדריכים שלך.

mkuzi

New member
עכשיו נזכרתי!!!!! תיכנסו!!!

ב"נשניול ג'יאוגרפיק" (הערוץ בטלוויזיה...)או איך שלא כותבים את זה ראיתי פעם אדם שהצליח לאלף סוס פרא מגזע "מוסטנג" תוך 45 דקות!!! אבל יכול להיות שערכו את הצילום... בכל אופן זה היה סוס פראי לגמרי והמאלף הצליח לשים עליו את כל ציוד הווסטרן הבסיסי (אוכף,שמיכה,ראשית עבודה) והכל תוך 45 דקות!!! זה בטח נראה לכם כמו פירסום של ערוץ הקניות אבל זה לא.(עם תקראו את זה מהר תבינו למה..........) פעם אחרת ראיתי אדם שעבד באותה צורה עם סוס שהיה באותו מצב (פראי לגמרי) במשך שבוע- כל יום 45 דקות והגיע לתוצאות דומות. האיש הראשון עשה את האילוף כי היה צריך לקחת בדיקות דם מהסוסים והאיש השני היה צריך את האילוף כדי למכור את הסוסים.

למעלה