דיון - איפה אתם רואים את עצמכם?

ebi83

New member

אני גם

עוד כחמש שנים אני מקווה לפגוש את הבנזוג המתאים לי וגם להתחתן. רוצה לגור בדירה במרכז או אולי באיזה יישוב קטן/ מושב, לגדל 1-2 כלבים, להיות עצמאית ולהתעסק גם בתחומים של עיצוב וקניינות. אולי לעסוק בספורט באופן יותר מקצועי.
בנוסף רוצה להספיק לטייל כשיצא ולראות עולם, לחוות כמה שיותר דברים, להיות מוקפת באנשים אהובים וחברים טובים, אבל למען האמת מה שהכי חשוב לי זה שאני והמקורבים אליי נהיה בריאים ושלמים ושאני ארגיש סיפוק ואושר כל יום, בין אם זה בעבודה, בזוגיות וכו'. הפרטים הקטנים זניחים יותר ואני לוקחת בחשבון שהכול יכול להשתנות.

GeJuFan

New member
נצל"ש שאלה: אהבה ונישואין

שמתי לב שלא מעט הבנות הלא נשואות בשירשור הזה כתבה שתוך חמש שנים היא מקווה למצוא את בעלה. כשהרוב מי שכתבו את זה הן צעירות ממני במספר שנים מועט, משמע לא חצו עדיין את גיל ה-25.

מאד מעניין אותי, למה אתן שמות מספר על אהבה?
כלומר למה חמש שנים?

אני שואלת כי החיים לימדו אותי שאהבה זה לא משהו שאפשר לתת לו מספר וכמות. אהבה יכולה לבוא בכל גיל, ולתת לה זמן שבה היא חייבת או צריכה להגיע, זה לא הדבר הכי טוב כי זה גורם לנו להרגיש בגיל 30 שאם לא התחתנו עד עכשיו או לכל הפחות התארסנו למיועד אז נכשלנו באהבה.
מעניין אותי עד כמה במובן הזה זו החברה?
הרי אנחנו רואים כמה גירושים יש של צעירים שהתחתנו בשנות ה-20 ובמקרה הטוב עשור או שניים מאוחר יותר מפרקים את החבילה.

למה הגבר הנכון חייב להגיע לפני או לקראת גיל 30?
למה לא בגיל 35?

Optimistic Girl

New member
עונה

אני גם רציתי עד גיל 30,

עכשיו כבר לא משנה לי...
יש לי תוכניות אחרות.

אבל בקטע שלי למשל, אני רוצה להיות אמא צעירה, זה השיקול שלי,
עד שמכירים, עד שמתחתנים לוקח המון זמן
ובגיל 40 ילד ראשון זה בעסה...

Purple Mushroom

New member
זה נכון,

למרות שמכיר וירטואלית כמה דוגמאות מגולשות בתפוז, בעבר, שהתחתנו והביאו ילד לעולם גם בגיל 40, או קצת אחרי גיל 40. לפעמים ילד אחד זה מספיק. מניסיון משפחתי שיש לי, לגדל ילדים צריך יותר מבסיס כלכלי, הרבה כוחות נפשיים.

למעלה