כפית במצב כפית
New member
דיון:האם אורוהרה רע?
טוב, אז דיברתי עם כמה אנשים וקראתי כמה דיונים על זה, והחלטתי לשמוע עוד דעות ^.^ כמובן שכל ההודעה והדיון הם
לסאגת סול סוסייטי, וגם לפרקי האנימה המתקדמים. ספויילרים מהמנגה, במידה ויש כאלה בתגובה שלכם, בבקשה לציין מראש. אורוהרה הוא אחת הדמויות הכי מסתוריות באנימה הזאת. אנחנו לא יודעים עליו הרבה, והמעט שכן ידוע עליו דיי מחשיד: הוא היה הקפטן לשעבר של הפלוגה ה12, ובזמן ההוא הוא ייצר את ההוגיוקו (הידוע לשמצה). אחרי המעשה הוא ברח והתחבא בעולם האמיתי. הוא החביא את ההוגיוקו ברוקיה ופגע בכוחות שלה ע"י ג'יגאי מיוחד שסופק לה על ידו כדי להמשיך ולהסתיר את ההוגיוקו. הוא הגורם בעצם להימצאות הולואיצ'י באיצ'יגו ולכך שהוא כמעט מת בתהליך. הוא לא פעל בכלל (חוץ משליחת גיבורינו לסול סוסייטי) כדי למנוע את גניבת ההוגיוקו (למרות שהוא ידע על לקיחת רוקיה לסול סוסייטי ושההוגיוקו יתגלה כאשר היא תמות). כל מעשה שלו יכול להתפרש כפעולה שבוצעה ממניעים אישיים, וטרם התגלה לנו למה הוא באמת ביצע הרבה ממעשיו. לדוג' למה הוא ייצר את ההוגיוקו, במיוחד כשעכשיו אנחנו רואים כמה הרשע הראשי של הסדרה,אייזן, התאמץ כדי להשיג אותו. למה הוא ייצר משהו כ"כ מרושע? עוד דבר שמפריע לי, זה שבעצם אין אפילו דבר אחד טוב שאורוהרה עשה. הכל היה מאיזו סיבה, לכל דבר היה איזה מניע אישי שלו. אין אפילו פעולה אחת שאפשר להגיד עליה שהוא עשה אותה נטו בשביל לעזור. מצד שני, הוא בצד של הטובים כרגע, ולא ראינו אותו ממש פועל במיישרין נגד הצד של הטובים/בעד הרעים. הוא גם התנצל בפני איצ'יגו כשהוא חזר מסול סוסייטי (אבל לא בפני רוקיה ד"א) על מה שהוא עשה. הוא עושה דברים ממניעים אישים שלא ידועים לנו, אבל זה לא הופך אותו מיידית לרשע בגלל זה. הוא מעורר חשד ומסתיר את הכח האמיתי שלו תחת מסווה של בעל חנות מטומטם, אבל דווקא בגלל שהוא חשוד זה אולי יהיה פחות מפתיע אם יסתבר שהוא רשע (ולא כמו אייזן להבדיל) ולכן זה אולי דווקא מוריד את הסיכוי שהוא רע באמת. אני לא יודעת מה איתכם, אבל אם יתגלה שאורוהרה בעצם רע אני לא אופתע. לאחרונה יש לי הרגשה כזאת, שאו שיתגלה שאורוהרה רע, או שהוא ימות מתישהו בהמשך X: אז מה אתם אומרים? אורוהרה טוב? רע? או סתם מכוער? XD
טוב, אז דיברתי עם כמה אנשים וקראתי כמה דיונים על זה, והחלטתי לשמוע עוד דעות ^.^ כמובן שכל ההודעה והדיון הם
![](https://timg.co.il/f/Emo58.gif)