דיון:האם אורוהרה רע?

ketty the sheep

New member
כי...

ברגע שהוא עשה את זה, ההוגיוקו היה בטוח בתוך סול סוסייטי והוא לא דאג. ברגע שרוקיה באה לעולם שלנו זה התחיל להיות יותר מסוכן ולכן הוא דאג לה לגיגאיי המיוחד הזה. כשרוקיה נלקחה חזרה לסול סוסייטי, אורהארה אמנם לא קפץ להציל אותה, אבל איצ'יגו היה שם והיה נחוש לעשות את זה בעצמו, אז למה לא לאמן את הילד במקום ללכלך את הידיים לבד?
[
למנגה, לא זוכרת איזה פרק, על אחריותכם ;; ] אחרי הכל, לאיצ'יגו יש גנים של סוס... אר, כלומר, שיניגאמי, אז אין מה לדאוג.
ושיסבירו מה נסגר עם אבא שלו, לעזאזל. >_< הוא בטח יושב לשתות סאקה עם אורהארה בסופי שבוע. כאילו, נראה לי שברגע שיסבירו מה נסגר עם אישין ואיך הוא קשור לאורהארה ומה היה התפקיד שלו בסול סוסייטי (מה הסיכוי שהוא היה כמו איצ'יגו? זה יסביר למה הוא לא נשאר שם!! O: שיטשיט אני גולשת מנושא הדיון ;;), אפשר יהיה להבין מה הולך שם יותר טוב.

אממ

האמת, שלא זכור לי שאמרו מתישהו מתי הוא החביא את ההוגיוקו בתוך רוקיה. לי תמיד נוצר הרושם שהוא החביא אותו בה כשהיא הגיעה לעולם האמיתי... ואז במקרה כזה מה שהוא עשה היה ממש לא יפה. (כאילו מלכתחילא זה היה יפה, אבל ניחא). ושוב, למה הוא פוגע באחרים בגלל מה שהוא עשה? הוא ייצר את ההוגיוקו? שיחביא את זה בתוך עצמו. שיפגע בכוחות של עצמו. למה לערב בזה אחרים? מה רוקיה אשמה? וכמו שהסברתי למעלה, אי אפשר להשוות את הניסיון של איצ'יגו לנסיון ולכוח של אורהרה. ורק להזכיר- אורהרה אימן את איצ'יגו לרמה של סגן קפטן בערך. אולי קצת יותר. בכל מקרה, עדיין לא היה לו אפילו באנקאי אז ברור היה שעדיף לשלוח את אורהרה שיש לו באנקאי והוא היה קפטן מאשר את איצ'יגו שקיבל את הכוחות שלו בחזרה לפני 10 ימים בערך... ואין לי כח לפרט שוב למה עדיף היה שאורהרה ילך. זה כתוב באחת התגובות שלי למעלה ^^"

לבנדר א

New member
X_X

יצר את ההוגיוקו כדי להשתלט על העולם? אם זאת הייתה המטרה שלו, בשביל מה להחביא אותו בגיגאי של רוקיה?

ketty the sheep

New member
מכל ההודעה שכתבתי, דווקא זה תפס

אותך? XDDDD זה היה בצחוק. הכוונה הייתה בעיקר להדגיש את העובדה שזה לא משנה לאיזו מטרה הוא יצר את הדבר. ^_^

האם אורוהרה רע?

שיט, איך לעזאזל אני אמור לבטא את השאלה הזו? זה נשמע כמו ררררררהורהורוהרוהרורורורר??!!!?!?!

למעלה